Vysílač DX7

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
elektromodely.com

#121 Příspěvek od elektromodely.com »

František Koudelka píše:jeste by me zajimala jedna vec jak dlouho se vysilac nabiji a jak poznam ze je vybity a do jakeho napeti beterie muzu letat, vcera jsem nabile asi ctyri hodiny pak sem si hodne hral s vysilacem nastavoval menu a tak a dnes rano uz mi hlasil vybitou baterii, ted mam nabito...opet asi ctyri hodky.....nabijecky k vysilaci nebyla nejkou mi dal k tomu v shopu, v navodu jsem se nic nedocetl poradne jen jak nabijecku prippojit a tak

vybity aku - tx bude pistat...

Nabija sa cez noc, takych 15 hodin, origos stenovy nabijac:
nabijac do zasuvky a potom pripojit na VYPNUTY vysielac.
LEDka na nabijaci indikuje, ze sa nabija, nie je nijaka indikacia
ukoncenia nabijania. Iba ORIGINAL aku, ziadne LiPo pokusy
a omyly !
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od František Koudelka »

dobre takze pres noc v pohode, o tom piskani vim, to se mi rpave ozvalo dneska, baterii mam original novou, neplanuji nijakou zmenu...diky
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od František Koudelka »

Tak sem nabil pres noc, rano bylo napeti 11.6, pres den byl vysilac vypnuty pak sem si chvilku hral s helinou, rekneme tak 15...20minut a ted mam napeti 11.0V....kolik se to vybiji kdyz neletam, nebo mam pred kazdym letem nabit....treba aspon trosku, nebo to proste neresit a jak klesne napeti tak pres noc?......

jeste bych chtel tu DX7 pripojit k simu, mam aerofly ale nemam zadny kabel, je to nejak mozne? co za kabel je k tomu potreba...jack usb...nebo jack jack....stereo nebo mono.....
OuvejAchich

#124 Příspěvek od OuvejAchich »

Pokles napětí akumulátorů po odpojení nabíječky je normální.
Na připojení simu použij na oba konce jack 3,5mm mono.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od František Koudelka »

klasicky kabel jack 3.5 mono, nemuzu nijak poskodit vysilac?...a kam do pc s tim, do mic vstupu, ......
saint21

#126 Příspěvek od saint21 »

T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od František Koudelka »

no to se mi zamlouva....tak kdyz si tohle primo koupim tak mi to pojede....za tu ceny bych do toho sel
saint21

#128 Příspěvek od saint21 »

Pokud tam neni hardware klic tak ano.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od František Koudelka »

Mel bych prosim otazecku, zapnu vysilac, pripojim baterii v heli...a prijimac sviti...letam.....pristanu vypnu heli, dam novou baterii pripojim a prijimac blika..... :?: ...kdyz znovu vypnu i vysilac tak opet sviti...........co to znamena ze blika?...musim pokazde vypinat i vysilac pri vymene baterie?
demolátor

#130 Příspěvek od demolátor »

Nene, je to naprosto v pořádku. Přijímač s tím signalizuje, že jakoby ztratil signál, ale on ho neztrati, ale ty jsi vyměnil baterku. Když vypneš meztím vyslílačku, tak přijímač normo najede. Ale to blikání vůbec ničemu nevadí.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od František Koudelka »

Takze jen prehodim baterku a muzu do vzduchu i s blikajicim prijimacem?...vzdy jsem pro jistotu zapinal a vypinal vysilac..takaze nemusim....Diky
petsild
Kontaktovat uživatele:

Throttle hold pro letadlo.

#132 Příspěvek od petsild »

Ahoj,
mám dotaz lze u dx7 režim letadlo zablokovat motor jako při nastavení vrtulník (throttle hold).
Jsem nato naučený z vrtulníku :) ale pro letadlo elektra nato nemůžu přijít.
Přidával jsem do letadla směrovku při testování a seřízení tedy hrábnutí :( do plynu pravděpodobné.
Co stím... mě napadá leda na letadlo použít režim vrtulníku a mixi pro letadlo oželet stejně asi nevyužiju.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od František Koudelka »

Mam stejnou otazku, taky by se mi to hodilo, kdyz tu vysilacku mam na krku tak je dost blbe vyvazena pada k sobe a jednou uz sem si plyn posunul a roztocila se mi vrtule.....

jinak letat to na vrtas me nenapadlo...ale taky by slo no, ja mixy taky nepouzivam...nebo spis mozna nemam letadlo ktere by je treba vyuzilo....no zatim je nepotrebuju asi tak
dudo44
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od dudo44 »

František Koudelka píše:Mam stejnou otazku, taky by se mi to hodilo, kdyz tu vysilacku mam na krku tak je dost blbe vyvazena pada k sobe a jednou uz sem si plyn posunul a roztocila se mi vrtule.....

jinak letat to na vrtas me nenapadlo...ale taky by slo no, ja mixy taky nepouzivam...nebo spis mozna nemam letadlo ktere by je treba vyuzilo....no zatim je nepotrebuju asi tak
Ak máš volne mixy nastav si motor poradie u DX7 neviem ale Futaba 7 ma motor na tretej pozicii. Nastav si poradie ake maš na tvojej DX7 masters aj slave -100% a priraď si k tomu prepinač čo Ti vyhovuje.Mne to na Futabe 7 takto funguje a dúfam že to pôjde aj Tebe
Dušan
buki

#135 Příspěvek od buki »

dudo44 píše:
František Koudelka píše:Mam stejnou otazku, taky by se mi to hodilo, kdyz tu vysilacku mam na krku tak je dost blbe vyvazena pada k sobe a jednou uz sem si plyn posunul a roztocila se mi vrtule.....

Ak máš volne mixy nastav si motor poradie u DX7 neviem ale Futaba 7 ma motor na tretej pozicii. Nastav si poradie ake maš na tvojej DX7 masters aj slave -100% a priraď si k tomu prepinač čo Ti vyhovuje.Mne to na Futabe 7 takto funguje a dúfam že to pôjde aj Tebe

Ještě je potřeba OFFSET na -100
jinak to nepude vypnout. Mám to tak a pohoda.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“