krtek2k píše: se dá pohybovat jak vertikálně , tak horizontálně, čili si křivku kolektivu (pro mě velice důležitá věc) udělám přesně podle svýho gusta. Což by u T8 nešlo.
nejdřív si někde ověř co všechno T8FG dovede...něž začneš psát bláboly
pět bodů vs sedm bodů. co je na tom za blábol?
v tomto případě se nejedná o počet bodu ale o to co jsi napsal ..no prostě u osmičky můžeš taky hýbat s bodem jak chceš.
Výhody T10 písať nebudem, na to sú iní. Ja len popíšem nevýhody:
1) Trimy - mikrospínače sa ľúbia pokašlať
2) PPM mód - zabudnite na viac ako 8 kanálov!
3) Alarm batérie - nastavený na 8,5V. Pevne. Nemenne...
4) Učiteľ/žiak prepínač - na pružinke. Nedá sa zmeniť. Nedá sa priradiť.
5) Tienenie - ešte aj moja stará FX18 má tuším lepšie tienenie voči vonkajšiemu rušeniu! (zaujímavé iba pre FPV, v bežnej prevádzke je to fuk)
6) Firmware neupgradnete. Možno aj hej, ale nikto vám nepovie ako.
Verziu T10*G by som nekupoval. T10*P s výmennými modulmi je fajn - Duplex, Assan, Fasst, Frsky, všetko bez problémov, žiaľ, iba 8 kanálov...
Pre bežného modelára, obzvlášť niekoho, kto má dosť 35/40MHz prijímačov a má aj príslušný modul, je T10C*P rádio na nezaplatenie. Pre FPV ho neodporúčam. Ja osobne som s ňou spokojný, no osobne si myslím, že T9 bola lepšie rádio a keby sa dala ešte kúpiť, dám prednosť tej. Ak by som si však teraz musel rýchlo vybrať akékoľvek rádio z ponuky na trhu, kúpim zasa T10.
Jen takový dotaz.. chci přepnout mod na ppm kvůli simulatoru Phoenix ale nějak jsem zatím nenašel v návodu jak na to.. (asi to tam bude, ale snad budete rychlejší Nevím jak se dostat do jiného menu než podržením mode...
Gartik píše:Jen takový dotaz.. chci přepnout mod na ppm kvůli simulatoru Phoenix ale nějak jsem zatím nenašel v návodu jak na to.. (asi to tam bude, ale snad budete rychlejší Nevím jak se dostat do jiného menu než podržením mode...
mno funguje to takhle
VYPNEŠ vysílačku
zasuneš konektor - vysílačka se zapne sama
hotovo
teda takhle to fachá mě, jestli to nepude tak projdu jestli sem ještě něco nenastavoval na sim sem to dělal před pár měsíci