Vyplatí se koupit DX7 ?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
MrK

Vyplatí se koupit DX7 ?

#1 Příspěvek od MrK »

Zdravím,

vyplatí se teď koupit DX7? Cena je kolem 3600,- pouze vysílač. Momentálně mám HK-6X 2.4Ghz. Létat chi pouze elektro (mám RCF Su-29). Má to cenu do toho investovat?

díky
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukash »

Každý ti zřejmě napíše něco jiného. Za mě bych řekl, že to nemá absolutně smysl. Resp., má smysl koupit lepší vysílač, ale pokud řešíš koruny, tak rozhodně ne Spektrum.
ninja949

#3 Příspěvek od ninja949 »

Ahoj,můžu vědět proč ,,rozhodně ne spektrum,,?Já mám DX7 z druhé ruky a absolutní spokojenost
helifish

#4 Příspěvek od helifish »

Lukash píše:Každý ti zřejmě napíše něco jiného. Za mě bych řekl, že to nemá absolutně smysl. Resp., má smysl koupit lepší vysílač, ale pokud řešíš koruny, tak rozhodně ne Spektrum.
Nevidim v DX7 problem a uz vubec za soucasnou cenu. Nikdy jsem nespadl na ruseni, letam heliny nemam problem. DX7 mozna ma omezeni pro velke vetrone se spoustou klapek ale na normalni era a heli naprosto staci.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Kovboj

Re: Vyplatí se koupit DX7 ?

#5 Příspěvek od Kovboj »

MrK píše:Zdravím,

vyplatí se teď koupit DX7? Cena je kolem 3600,- pouze vysílač. Momentálně mám HK-6X 2.4Ghz. Létat chi pouze elektro (mám RCF Su-29). Má to cenu do toho investovat?

díky

Spektrum je spolehlivé a rozšířené, proč by ne. Navíc je velký výběr přijímačů a zajímavých modelů již osazených přijímači Spektrum (verze Bind And Fly). Jediný "problém" s DX7 je ten že v nabídce je už jen mód 1, pokud bys chtěl dvojku tak máš smůlu.
helifish

#6 Příspěvek od helifish »

Kovboj píše:
MrK píše:Zdravím,

díky

Spektrum je spolehlivé a rozšířené, proč by ne. Navíc je velký výběr přijímačů a zajímavých modelů již osazených přijímači Spektrum (verze Bind And Fly). Jediný "problém" s DX7 je ten že v nabídce je už jen mód 1, pokud bys chtěl dvojku tak máš smůlu.
Nevim jak je to s dodavkama a nabidkou obchodniku v soucasne dobe ale ja treba letam mod2. V dobe kdy jsem ji kupoval jsem musel pravda mit specialni objednavku ale nebyl problem.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Kovboj

#7 Příspěvek od Kovboj »

helifish píše:Nevim jak je to s dodavkama a nabidkou obchodniku v soucasne dobe ale ja treba letam mod2. V dobe kdy jsem ji kupoval jsem musel pravda mit specialni objednavku ale nebyl problem.

Jasně byly oba módy, ale tos to taky koupil za jinou cenu. Teď jde v podstatě už o doprodej za super cenu a mód je jen jednička.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Milan Nes »

... mno to je zajimavy ze ja vim o problemech ...

nevim DX7 mi prijde horsi eclipsa ...
to bych radsi koupil eclipsu a assan ...

podle me je uz davno prekonana a zastarala

ze bych byl ze spectrumu odvarenej, podle me ten spectrum pred ted modifikaci mi prijde na urovni assanu ...

jinak bych zustal u HK a setril na neco lepsiho, ted sem videl novou
Futabu 8 na bazaru za neco kolem 5500 a to je rozdil mesi skodovkou 120
a takovym Superbem :)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
zdekar

#9 Příspěvek od zdekar »

ninja949 píše:Ahoj,můžu vědět proč ,,rozhodně ne spektrum,,?Já mám DX7 z druhé ruky a absolutní spokojenost

Řekl bych, že to Lukash myslel tak, že pokud chceš ušetřit tak né Spektrum. Né proto, že by to byla špatná vysílačka nebo špatný přenosový systém, ale proto, že jsou dražší přijímače (tedy pokud bys nekupoval ty čínský kopie).
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Milan Nes »

a tu cenu sou lepsi systemy, teda ted uvidime co ten novej spectrum ...

jinak ja sem zastance assanu potazmo Frsky /tu sem ale nelital/ a pak az neco top jako Futaba, Hitec ...
SOVA is YouR CO-pilot

MrK

#11 Příspěvek od MrK »

zdekar píše:
ninja949 píše:Ahoj,můžu vědět proč ,,rozhodně ne spektrum,,?Já mám DX7 z druhé ruky a absolutní spokojenost

Řekl bych, že to Lukash myslel tak, že pokud chceš ušetřit tak né Spektrum. Né proto, že by to byla špatná vysílačka nebo špatný přenosový systém, ale proto, že jsou dražší přijímače (tedy pokud bys nekupoval ty čínský kopie).

Určitě bych koupil čínské kopie. Jak je to se spolehlivostí?
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Luzr »

zdekar píše:

Řekl bych, že to Lukash myslel tak, že pokud chceš ušetřit tak né Spektrum. Né proto, že by to byla špatná vysílačka nebo špatný přenosový systém, ale proto, že jsou dražší přijímače

Dražší než co?

AFAIK, Hitec je na tom +/- stejně, FASST je výrazně dražší.

Co se týče čínských systémů (Assan, FrSky), tak nevidím moc rozdíl mezi "originální činou" a klonem... a tam je pak DSM2 zdaleka nejlevnější....
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Milan Nes »

Luzr píše:
zdekar píše:

Řekl bych, že to Lukash myslel tak, že pokud chceš ušetřit tak né Spektrum. Né proto, že by to byla špatná vysílačka nebo špatný přenosový systém, ale proto, že jsou dražší přijímače

Dražší než co?

AFAIK, Hitec je na tom +/- stejně, FASST je o výrazně dražší.

Co se týče čínských systémů (Assan, FrSky), tak nevidím moc rozdíl mezi "originální činou" a klonem... a tam je pak DSM2 zdaleka nejlevnější....

mno tak to si stastny clovek, zazil sem tri prijimace klonu spectrum dosah vytecnych 25 metru, nefungujici kanaly, u jednoho vysledek
pad letadla ... pravda byla to prvni generace ted doufam sou na tom lip, kamaradi je z klubu snad uz i maj ja jen sem maximalne spokojen s klonama Futab .. pravda stoji prez 500 ale testuju i ve vetronich ...
a spokojenost
SOVA is YouR CO-pilot

Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Milan Nes »

nez DX7 mi prijde lepsi Optic 6 a assan nebo frsky s telemetrii za zlomek ceny ...
SOVA is YouR CO-pilot

Luzr
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Luzr »

Milan Nes píše:

mno tak to si stastny clovek, zazil sem tri prijimace klonu spectrum dosah vytecnych 25 metru, nefungujici kanaly, u jednoho vysledek
pad letadla ...

To je vsechno relativni, ja pred 3 tydny rozsvihal ero na assana... Porucha po 2 letech beproblemoveho provozu....
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“