Ahoj.
U nového rádia, bych to řešil záruč.opravou.Jinak ty membránové mikrospínače koupíš třeba v GEM Elektronic.Mikropájka odsávačka a vymněníš si to sám.
Já bych ji právě měl z druhé ruky takže reklamace asi neklapne. Tak to by pro mě byla výměna docela problém já nemám ani mikropájku natož odsávačku. Docela mě to odrazuje protože ani neznám nikoho kdo by mi to dokázal vyměnit! Navíc když tady čtu že se to stalo každému druhému!
vencavw píše:Já bych ji právě měl z druhé ruky takže reklamace asi neklapne. Tak to by pro mě byla výměna docela problém já nemám ani mikropájku natož odsávačku. Docela mě to odrazuje protože ani neznám nikoho kdo by mi to dokázal vyměnit! Navíc když tady čtu že se to stalo každému druhému!
Já mám Futabu FC-16 a naprosto jsem s ní spokojen, když by měla digitální trimy tak bych asi koupil jen Duplex a nechal bych si ji. Tak bych zase chtěl Futabu. Dostal jsem nabídku na tuto vysílačku i s Duplexem a moc se mi zamlouvá.
vencavw píše:Ok tak jak to pročítám je pro mě víc jak dostačujíci a půjdu do ní. Jen se ještě zeptám (když bude nejhůř )kde se dají koupit ty trimy?
A to načo? Predáva to s pokazenými trimami?
Ja ju mám 2 a pol roka a ešte som nemenil A to lietam dosť intenzívne...
Nechápem ako môže niekto poškodiť trim... Na riadenie je tam tá páčka čo vyčnieva na krabicu
Říkal že je stará dva roky a nikdy žádný problém s trimem nebyl. I když říkat může cokoliv já ho neznám. Řídím taky tou větší páčkou tak snad to bude OK!
Jen se ještě zeptám on má plyn na druhé straně než potřebuju jestli to jde přehodit a popřípadě jestli je tam nějaký problém?
vencavw píše:Říkal že je stará dva roky a nikdy žádný problém s trimem nebyl. I když říkat může cokoliv já ho neznám. Řídím taky tou větší páčkou tak snad to bude OK!
Jen se ještě zeptám on má plyn na druhé straně než potřebuju jestli to jde přehodit a popřípadě jestli je tam nějaký problém?
důležitá je cena za kolik ti jí prodává,jinak v dnešní době bych T10C už nekupoval, éra vysílačů pokročila zase o kus dopředu