RC Heliholics Ostrava 1
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Škoda, že jsem byl o víkendu v práci. Přijít se podívat na Lamacup by mohlo být zajímavé. Nakonec jsem se rozhodl počkat s vrtulníky a díky pomoci kolegy modeláře z práce jsem se dal na stavbu letadla. Již je skoro hotové a těším se na zálet. Hlavně je to pro mě momentálně levnější varianta, protože tento rok je nabitý hodně jiných finančně důležitějších akci a heliny nejsou zrovna levný koníček. Jinak Vás stále sleduji a přejí lety bez nehod.
- karlosmikos
Nazdar Hati, jsem si říkal, kdy Tě uvidím ve vzduchu
A Ty jsi se dal na vlaštovky..
Určitě se někde brzy sejdem a polítáme jak s heli, tak s letadly. U Dinoparku je letiště pro větroně a letadla, tak se třeba potkáme tam.
A Ty jsi se dal na vlaštovky..
Určitě se někde brzy sejdem a polítáme jak s heli, tak s letadly. U Dinoparku je letiště pro větroně a letadla, tak se třeba potkáme tam.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
ciko7 píše:Nazdar Hati, jsem si říkal, kdy Tě uvidím ve vzduchu![]()
A Ty jsi se dal na vlaštovky..![]()
![]()
![]()
Budu se těšit. Ale nejdřív to musím někde v soukromí zalítnout, protože nemám rád trapasy
Často sleduji rubriku prodám zde na fóru a doufám, že třeba do konce roku půjdu i do toho vrťase.
- karlosmikos
Dnes mělo mé HK narozeniny,už ani nevím které
,ale dnes dostalo Savoxy na cykliku.Oproti Tower pro sg90 rozdíl neskutečný.Teď už je poslušné a mnohem přijemnější na řízení.Toto byl kauf který mně vážně potěšil,druhý po Microbeastu.Takže jsem opět letuschopný a srazu k polítánímožný:-).Snad to dřív nerozbiju než se sejdem
.Pokud by dnes někdo šel polítat do Orlové,přijel bych.
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
- karlosmikos