FX-18 x Cockpit MM
FX-18 x Cockpit MM
Dostal jsem nabídku na používaný vysílač Multiplex Cockpit MM s pultem, kufrem, modul pro kontrolu cizího signálu, nové baterky atd. za 4000Kč. No a na druhé straně je nová holá Futaba FX-18V2 s 2 roky zárukou taky za 4000Kč.
V prvé řadě mě zajímá porovnání obou vysílačů, který toho umí víc?
Několikrát jsem tu narazil na příspěvky, kde někomu Cockpit vynechal. Co je na tom pravdy?
A poslední otázka: který z těchto vysílačů byste mi doporučili jako naprostému začátečníkovi?
Několikrát jsem tu narazil na příspěvky, kde někomu Cockpit vynechal. Co je na tom pravdy?
A poslední otázka: který z těchto vysílačů byste mi doporučili jako naprostému začátečníkovi?
Vlastnim Cockpit MM jako svou prvou pocitacovou soupravu a jsem s ni co se tyce jednoduchosti provozu velice spokojen. Nemel jsem k ni manual a po par radach jsem na vse prisel. Bohuzel jsem ji mel take z druhe ruky a ihned mi klekl software, ale pen Hnizdil dal ihned vse do kupy. To se ti ale muze stat u kazde soupravy a jinak nikdo koho znam s ni nemel problem.
Preji stastnou ruku pri vybirani
Preji stastnou ruku pri vybirani
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: FX-18 x Cockpit MM
Martin S píše:Dostal jsem nabídku na používaný vysílač Multiplex Cockpit MM s pultem, kufrem, modul pro kontrolu cizího signálu, nové baterky atd. za 4000Kč. No a na druhé straně je nová holá Futaba FX-18V2 s 2 roky zárukou taky za 4000Kč.
FX 18V2 a neváhaj. Mám ju tiež
no ja mám fc-16 a teraz si kúpil kamarát FX-18... mám ju na týždeň doma, kedže je odcestovaný.... pozeral som vnútrajšok a vyšlo mi z toho, že fc-16 = FX-18 ... software je tiež pomerne dosť jednoduchý, všetkému som hneď chápal... má o niečo viac ako fc-16, takže je výborná a dobre sa s ňou pracuje ... nieje čo riešiť, keby som nemal fc-16 a išiel by som presedlať na niečo iné tak by som išiel do fx-18
a má 3D kolečko čo je zaujímavé
... rýchlejšie sa s tým pracuje
a má 3D kolečko čo je zaujímavé
cockpit
Z vlastní zkušenosti. MM mám jsem jsem zcela spokojen, jedná se o moje 1. dig. rádio a obsluha vynikající. menu přehledný a návod v ang. je na netu takže taky není moc problém, trochu jsem bojoval se zapojením doplňovaných přepínačů, ale díky pomoci z rcmanie okamžitě vyřešeno. Myslím, že na začátek vynikající rádio, lehký, velmi dobře padnoucí do ruky. Zcela bezproblémový provoz. Také jsem četl pár negativ, že jsou nespolehlivý, ale pouze na netu a z doslechu, takže jedna paní...... Pár lidí v okolí jej má taky ( asi 4 co znám ) a o skutečném problému nevím. Koupil jsem ho před rokem a něco z 2. ruky v očesané verzi jen s bat za 2000,-. Jinak přeji šťastné rozhodnutí.
Mnoho předchůdců nyní: Mezek BF 109 Kyosho 1440 mm, Lightning P38 1310mm elektro, Mustang Šad model a pořád něco vymýšlím 
ja mam doma dva cockpity jeden je jeste z ty prvni serie co se dostala do cech a druhej je asi 4roky stary a za tu dobu sem s nima nikdy nemel zadnej problem(aterky v nich mam furt puvodni).ma primitivni nastavovani v menu skoro nic to nevazi takze se to dobre drzi v ruce a pri trose cviku si jde menit nastaveni v radiu i za letu(mam vyskouseno) protoze si za chvili cely nastavovani snadno zapamatujes.vrele doporucuju