YAK - 54 HYPE

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#226 Příspěvek od JMalik »

Tak pro ty propagátory jak je tenhle stroj vhodný a co s tím jde létat.
V neděli jsem měl možnost přímého srovnání na živo na letišti Yak Hype a cokoliv solidního z EPP co se tady diskutuje jako vhodné pro akrobacii.
Chlapci (Zdendys a Honzis - uživatelé tohoto fóra) ještě určitě učiní nějaké pokusy o doladění tohoto superstroje. Zaletí to přemet, výkrut, nějaké kopané věci......, ale těžko mluvit o nějaké řízené akrobacii. Prostě osobně jsem to vzdal, ztráta času se tím zabývat. :wink:
pepa57
Kontaktovat uživatele:

řízená akrobacie ?

#227 Příspěvek od pepa57 »

no nevím nevím, ale akrobacii řídí vždy pilot. Takže pokud provádíš spontál tak se nediv. Nicméně co jsem viděl - co toto éro umí tak si dovolím říct - kdo umí, umí. Kdo neumí tak čumí. ( čumím ) a ten kdo je sebestředný tak tvrdí jaký je to nemožný éro.
RC Morava v Moravanech na Moravě
JMalik

Re: řízená akrobacie ?

#228 Příspěvek od JMalik »

pepa57 píše:no nevím nevím, ale akrobacii řídí vždy pilot. Takže pokud provádíš spontál tak se nediv. Nicméně co jsem viděl - co toto éro umí tak si dovolím říct - kdo umí, umí. Kdo neumí tak čumí. ( čumím ) a ten kdo je sebestředný tak tvrdí jaký je to nemožný éro.

Tak dobře, jsem Osel, který dokáže nějak koukatelně zalétat třeba s těma EPPéčkama od RC Factory, ze Sůčkem Pattyho a spol......a s podobnýma věcma.
Nedokážu to s Yakem 54 Hype, protože si o tom já myslím, že je to totální šrot.
Asi mám na to ale nesprávný názor, protože jste tady většinou borci typu Gernota B. a létat tohle je pro vás směšně jednoduché.
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: řízená akrobacie ?

#229 Příspěvek od LV »

pepa57 píše:no nevím nevím, ale akrobacii řídí vždy pilot. Takže pokud provádíš spontál tak se nediv. Nicméně co jsem viděl - co toto éro umí tak si dovolím říct - kdo umí, umí. Kdo neumí tak čumí. ( čumím ) a ten kdo je sebestředný tak tvrdí jaký je to nemožný éro.

Ide o pohľad na akrobaciu...
U niekoho je trma-vrma štýl akrobacia, u iného nie.
Hype ale fakt nezaletí takmer nič.
Na poriadnu akrobaciu treba poriadneho akrobata a pilot nesmie byť korektor neidentifikovateľných vlastností modelu... :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od Martin104 »

Ahoj prosím o názor, přečetl jsem toto vlákno celé a i přez reakce borců co umějí určitě skvěle létat si myslím, že za ty peníze to není špatné éro. Přece jen po betě 1400 mě přijde vcelku vhodný yak 54 jako přechod k opravdovým akrobatům a když ho náhodou rozštípnu tak mě to nebude tak mrzet jako když rozstřelím éro za 4 tis Kč. Pokud je na tomto vláknu někdo kdo YAKA 54 od HYPE má ,prosím napište mi jak se stím létá. Očekávám kolmé stoupání spojené s výkrutem a tak podobně. Děkuji za odpověďi.
http://martin104b.galerie.cz/
JMalik

#231 Příspěvek od JMalik »

Ti co tady mají Yaka 54 Hype Ti napíšou, že to létá super, protože to létat neumějí. Ti co to umí létat Ti doporučí něco jiného.
Tohle postupně rozflákáš, aniž by jsi se cokoliv přínosného naučil.
Když si koupíš metrového akrobata, EPPéčko s plochým trupem, některou osvědčenou konstrukci a trochu solidně to osadíš, tak se s tím skutečně naučíš akrobacii a nebudeš mít problémy létat s podstatně komplikovanějšími stroji. Tohle jen tak nerozneseš na šrot, dá se to taky mnohem snáze poslepovat než ta věc Hype.
Ten Yak Hype je levný. To je jediná plusová vlastnost těch vyhozených peněz :wink:
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od Martin104 »

Prosím mohl by jsi mě tady doporučit nějaké latadlo??
JMalik

#233 Příspěvek od JMalik »

http://www.rc-factory.cz/inshop/scripts/price_list.asp?Page=1&RecCount=13&InfoPage=tree/Jazz%202.0.GIF&Rnd=1021023

To Sůčko a Yaky dobře vypadají a dobře létají. Je horší přístup k nastavení vyosení motoru, hůř se lepí po čenichovce čumák.
RS 352 EPP nevypadá špatně, létá minimálně stejně dobře a lépe se opravuje.
V podstatě z tohoto můžeš zvolit cokoliv jen podle toho co se Ti líbí, jaké to ma potisky, jak je to barevné.
Všechno do sebe velmi dobře pasuje, je k tomu bižuterie a návod. Je tady taky dost uživatelů co to znají, umí s tím létat, mají vychytané nějaké detaily a pomohou Ti radou jak to to poslepovat, osadit , zalétat.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od Abu »

Ten link nefunguje asi uplne spravne, zkus tohle -
http://www.rc-factory.cz/inshop/scripts ... %20Factory
Prvnich 5 modelu odzhora.
Jinak muzu potvrdit, vsechny tyhle letadylka litaj skvele a na vyuku jsou velmi vhodna.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od Martin104 »

Ahoj velice vám děkuji za rychlé reakce, teď už jen přesvědčit manželku aby trochu přisypala korunek z rodinného měšce :lol: RS 352 mě padl do oka. Ještě jednou děkuji. Martin
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“