Opět výběr vysílače

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
skipeet

#31 Příspěvek od skipeet »

Tak jsem v praze neuspěl. V pátek jsem oblítal a obtelefonoval kde co, ale MX-16 s angl. verzí jsem nesehnal. Nevíte kde náhodou někdo, kde jí můžou mít? Jsem od Brna. ....pokud jí neseženu, tak to nevydržím a jdu pro OPTICA :cry:
georg
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od georg »

počkej vydrž a kam si všechno volal?? V jinu ho nemaj??
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
skipeet

#33 Příspěvek od skipeet »

Jinu?? neznám 8O
Jinak jsem volal do Hangar1, rcservis, rcm, vanouch a to je myslím vše.
LV
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od LV »

skipeet píše:Tak jsem v praze neuspěl. V pátek jsem oblítal a obtelefonoval kde co, ale MX-16 s angl. verzí jsem nesehnal. Nevíte kde náhodou někdo, kde jí můžou mít? Jsem od Brna. ....pokud jí neseženu, tak to nevydržím a jdu pro OPTICA :cry:

Optica? :roll: :roll: :roll:
Saludo
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Saludo »

skipeet píše:Tak jsem v praze neuspěl. V pátek jsem oblítal a obtelefonoval kde co, ale MX-16 s angl. verzí jsem nesehnal. Nevíte kde náhodou někdo, kde jí můžou mít? Jsem od Brna. ....pokud jí neseženu, tak to nevydržím a jdu pro OPTICA :cry:

Jsem si anglickou MX-16 odnesl ve čtvrtek z Hobbyteamu 8)
Pravda je, že byla rezervovaná na výměnu za německou a čekal jsem na ni dva týdny...protože jsem chtěl 40MHz. Na 35MHz jich měli habakuk :)
georg
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od georg »

kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Želivák
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Želivák »

SkyLady

#38 Příspěvek od SkyLady »

No já si koupil Hitec Eclips a jsem taky nadmíru spokojen. I když ten displej je jako trn v oku jinak na moje polétání s kámošema ( začátečnickej aircombat) 8) to bohatě stačí. Vřele doporučuji a ještě koupit k tomu vysilač HITEC HFS-05MS http://rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=34&zbozi=1058 . Jestli máte nějáké připominky tak klidně ale buzerace (sry za ty výrazy) nesnesu mě to lítá krásně. 8)
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od bezmozek »

Tak taky bych si prosil radu od zkušenějších, podotýkám že jsem lama a spíš jak RC modelář jsem čínský hračkářství :oops:
Lítám s badiusem 3k a ještě než poletím něco jinýho, rád bych 4k set abych to dostal do ruky a zvyk si na ovládání. Od Zebry jsem tu byl odrazován, ale má v sadě 2x8g serva a je to vlastně za 2tis komplet.
Pak už pro mě připadá v úvahu jen Laser 4, ale 43g servo mi bude na nic a nevyužiju ho, stejně tak set Flash 5X :roll:
A nebo nějakou bazarovku, bojim se kupovat něco bez záruky, ale je dost graupnerů 16/20 za peníze který bych byl schopen obětovat.
Nehodlám lítat žádný vrtuléry ani závodit, líbí se mi park fly a obyč.plachtění, takže mi stačí low end, ale jakej? :oops:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Abu »

Wroum ti snad napise sve zkusenosti se Zebrama, vybavil jima dva svoje kamarady (svahovej kombat) a myslim ze to docela chodilo.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
wroum

#41 Příspěvek od wroum »

bezmozek píše:Tak taky bych si prosil radu od zkušenějších, podotýkám že jsem lama a spíš jak RC modelář jsem čínský hračkářství :oops:
Lítám s badiusem 3k a ještě než poletím něco jinýho, rád bych 4k set abych to dostal do ruky a zvyk si na ovládání. Od Zebry jsem tu byl odrazován, ale má v sadě 2x8g serva a je to vlastně za 2tis komplet.
Pak už pro mě připadá v úvahu jen Laser 4, ale 43g servo mi bude na nic a nevyužiju ho, stejně tak set Flash 5X :roll:
A nebo nějakou bazarovku, bojim se kupovat něco bez záruky, ale je dost graupnerů 16/20 za peníze který bych byl schopen obětovat.
Nehodlám lítat žádný vrtuléry ani závodit, líbí se mi park fly a obyč.plachtění, takže mi stačí low end, ale jakej? :oops:

Zebra je v pohode. Dosah je dostatecnej, funkce za ty penize suprova. Ty dve mikroserva co k tomu jsou, jsou v podstate HS 55 s jinejma samolepkama. Prijimac je Hitec HFS 06MT, taky s jinou nalepkou. Po mechanicky strance je vysilac dobre udelanej a jedinej rozdil oproti treba tomu Laseru je v poctu aku - laser ma 8 a zebra jen 6 clanku. Za celou dobu provozu se nevyskyt jedinej problem s cimkoliv. za ty prachy fakt dobry a pokud ti staci uplne obycejnej neprogramovatelnej ctyrkanal, tak proc ne Zebru - mimochodem on ten vysilac je vlastne za par korun - 2xHS 55 je cca za 700 na krame a prijimac stoji 899 - tzn vysilac stoji 400 :D a v pripade ze si pak koupis neco lepsiho, tak prijimac i serva muzes vesele pouzivat dal s novym radiem :wink:
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od bezmozek »

2 wroum: Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Kalkuloval jsem stejně, jen jsem se bál aby se mi to nerozsypalo pod rukama, ale takhle do ní asi půjdu, na moje lítání (rozuměj zběsilé pokusy to udržet ve vzduchu) to bude stačit. Ještě jeden dotaz, jde napojit na PC k simulátoru a motýlkový ocasní plochy s tím zvládnu?
wroum

#43 Příspěvek od wroum »

bezmozek píše:2 wroum: Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Kalkuloval jsem stejně, jen jsem se bál aby se mi to nerozsypalo pod rukama, ale takhle do ní asi půjdu, na moje lítání (rozuměj zběsilé pokusy to udržet ve vzduchu) to bude stačit. Ještě jeden dotaz, jde napojit na PC k simulátoru a motýlkový ocasní plochy s tím zvládnu?

simulator nevim - to sem nikdy nemel ani duvod zkouset (ale asi by to jit melo) a motyla a pripadne elevony budes muset resit V-kabelem (200 kc)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Abu »

wroum píše: motyla a pripadne elevony budes muset resit V-kabelem (200 kc)

Asi si myslel V-mixer na palube letadla, Pecovi si tam daval tusim ten od BELa ??
wroum

#45 Příspěvek od wroum »

Abu píše:
wroum píše: motyla a pripadne elevony budes muset resit V-kabelem (200 kc)

Asi si myslel V-mixer na palube letadla, Pecovi si tam daval tusim ten od BELa ??

jj - este spim, dik :?

peca i kamil maj ten od bela se sirenkou za 200.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“