Jak lita Funtana S90 a co do ni dat?
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
udaje sou zase jiny tak trup s 5cl 800mAh(ale moc velky a tezky), 2xHS322 1x HS 475HB prijimac sirenka a meric baterek nadrz loze podvozek ma 1100g
a to uz asi bude konecna...jinak ze zacatku sem epoxyd strouhal nozem az pak me napadlo pouzit horkovzdusnou pistoli nahrat a pak jde "hezky" odloupnout...Jinak je to komplet potazeny original a jeste naky samolepky navic
-
kokoumes
- Kontaktovat uživatele:
jo uz mam tu malou lital sem s ni o vikendu a je naprosto supr fakt to lita samo a dela neskutecny veci....ta 13ccm 4t je na ni akorat a beha zatim nejlip z motoru ktery sem mel.....kamos mi rikal ze ta vetsi lita jeste lip tak se zvedavej pac uz tohle lita fakt skvele.....a velikostne si to nak nedovedu predstavit pac tahle ve vzduchu vypada stejne jako CAP a ten mel 170cm a tohle ma 150cm...........secteno podtrzeno: uuuuuzasssnnnyyyyyyy 
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit. Videl jsem Kokoumesovu "masinu" pri prvnich letech a prestoze se jednalo o uplne prvni lety, tak si s tim hned dovolil mnoho smelych kousku!
4T motor ma senzacni zvuk a perfektni odpich. Myslim, ze az se dozabehne a seridi se mu bohatost na normalni chod, tak bude vykonu jeste o kus vic.
Funtana letala opravdu paradne! Jsem zvedav, co vsechno z ni Kokoumes jeste vymackne.
Neco malo snimku z onoho zaletu je mozno videt zde:
http://letecka.site.cz/galerie2007.htm
4T motor ma senzacni zvuk a perfektni odpich. Myslim, ze az se dozabehne a seridi se mu bohatost na normalni chod, tak bude vykonu jeste o kus vic.
Funtana letala opravdu paradne! Jsem zvedav, co vsechno z ni Kokoumes jeste vymackne.
Neco malo snimku z onoho zaletu je mozno videt zde:
http://letecka.site.cz/galerie2007.htm
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: