Maminy,přítelkyně,tchyně.
Kdykoliv má žena možnost, vyrazi na letiště se mnou. Třeba i na několikadenní akce, kde se setkává s "podobně postiženými".
Rozloží si křesílko, kecá, čte knížky, pospí... Říká, že si nikde tak neodpočine jako na letišti.
http://zd.wwwcity.cz/DovolenaModelCity/
http://zd.wwwcity.cz/ModelCity060728/
Silvestrovský sraz smluvily ženské. My lítáme a pak se jen dozvíme, kdy zase znovu přijet.
http://zd.wwwcity.cz/Silvestr2006/
Rozloží si křesílko, kecá, čte knížky, pospí... Říká, že si nikde tak neodpočine jako na letišti.
http://zd.wwwcity.cz/DovolenaModelCity/
http://zd.wwwcity.cz/ModelCity060728/
Silvestrovský sraz smluvily ženské. My lítáme a pak se jen dozvíme, kdy zase znovu přijet.
http://zd.wwwcity.cz/Silvestr2006/
Vzduchoplavec píše:Na letisti (zvlaste pak v chladnejsich dnech) jsem uz hodnekrat videl tento zalostny vyjev:
Muz modelar - cely rozzareny predvadi "tu krasu" sve zene, ktera jen kouka s protazenym oblicejem. Po chvili znudeneho zirani z ni vypadne: "Me je zima. Jdu si sednout do auta."
Tam pak sedi jako pecka a nevrazive cuci z auta - pokud mozno na opacnou stranu, nez je jeji muz. Jeji vyraz jasne rika, ze na blbejsim miste uz hodne dlouho nebyla. Obcas z auta vyleze a zepta se: "Jak dlouho tu jeste hodlas byt?"
Marna snaha snazit se ji zaujmout efektnim obratem nebo snad dokonce "super zvukem" kolegova motoru.
Cela akce obvykle koncim predcasnym odjezdem a pokazenou naladou. Pokud clovek nema spravne naladenou zenu, pak je holy nesmysl ji brat s sebou na letiste. Takovou zenu to bavi tak maximalne 15 minut a konec.
Ty jsi nás viděl?? Sám bych to nepopsal lépe
dusi píše:Já mám tolerantní přítelkymi (na rozdíl od bývalé manželky, která věděla, když si me brala, že sem vrcholový modelář a manželství nepomohlo, že sem kvůli ní a přicházejícím dětem toho nechal)
Ono to vůbec není v tom, jestli modelaření necháš nebo ne, je to prostě v povaze partnera. Pokud je partnerka(manželka) alespoň trochu inteligentní, tak tě nechá vyblbnout na letišti protože ví že pak budeš v pohodě a vlastně zjistíš, že není třeba utíkat k jiné, protože by to jinde bylo jen horší... Prostě některá si to uvědomí a jiná bohužel ne a pak jsou z toho jen nepříjemnosti. U mně je to bohužel ten druhý případ a zřejmě to nakonec dopadne jako u tebe doma
PS: To modelaření je jen okrajová záležitost, ale jako příklad zde úplně stačí.
U nás to s lítáním vypadá asi takto:
žena: vezmem kočár a projdeme se s děckama, kam půjdem?
já: tak co třeba kolem řeky, vezmu elektru a na 10 min se proletím, stejně mám jen jedny baterky
žena: cože! jak proletět?! ty jsi nezodpovědný! máme přece vozit děti v kočáru! ty jsi neměl mít děti! vůbec se jim nevěnuješ!
já: však jde jen o 10 minut, ty uděláš s kočárem jedno kolečko kolem letiště tak o co jde?
žena: ne a ne a ne, zapoměla jsem, že musím koupit chleba na večer tak musíme do obchodu.... žádné lítání...
(A pak se diví a nechápe, že jsem nasranej...)
No a jelikož se ženou spolu nebydlíme tak sem tam vezmu na pole nějakou tu kamarádku. A těm se to tam moc líbí...
2pp: Ta moje sice na letišti nevydrží ale jinak má pochopení že modelařím. Sebou ji ale už neberu protože mě to štve koukat jak je znuděná asi stejně jako já při nákupech
Elektriku chodím házet na pole za barák každou volnou chvíli. Spalováky jsou horší to musím na leťiště a zabere to půl dne. Jenže tu atmosféru kdy člověk okoukne jiné stroje a pokecá s kolegy těžko pole za domem nahradí
Vzduchoplavec napsal
napsal to super
u nas to bylo podobny (ne nejhorsi) ale jeji postoj se zmenil od ty doby co sem ji vrazil vysilac do ruky a uz se nenudi ted se nudim ja!!
Na letisti (zvlaste pak v chladnejsich dnech) jsem uz hodnekrat videl tento zalostny vyjev:
Muz modelar - cely rozzareny predvadi "tu krasu" sve zene, ktera jen kouka s protazenym oblicejem. Po chvili znudeneho zirani z ni vypadne: "Me je zima. Jdu si sednout do auta."
Tam pak sedi jako pecka a nevrazive cuci z auta - pokud mozno na opacnou stranu, nez je jeji muz. Jeji vyraz jasne rika, ze na blbejsim miste uz hodne dlouho nebyla. Obcas z auta vyleze a zepta se: "Jak dlouho tu jeste hodlas byt?"
Marna snaha snazit se ji zaujmout efektnim obratem nebo snad dokonce "super zvukem" kolegova motoru.
Cela akce obvykle koncim predcasnym odjezdem a pokazenou naladou. Pokud clovek nema spravne naladenou zenu, pak je holy nesmysl ji brat s sebou na letiste. Takovou zenu to bavi tak maximalne 15 minut a konec.
napsal to super
u nas to bylo podobny (ne nejhorsi) ale jeji postoj se zmenil od ty doby co sem ji vrazil vysilac do ruky a uz se nenudi ted se nudim ja!!
Opravdu super čtení !!!
U nás chodí většinou všichni s manželkama i s dětma. Je to až divné, ale všechny to baví, všechny ví kolik co stojí a taky se začínají učit i technické věci. My jsme piloti ony pak letušky. My máme na starosti letadla a údržbu, ony jídlo a pití
Jako ostatně všechny ženské myslí pět tahů dopředu a přišli asi na jednu podstatnou věc. KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ
Jako ostatně všechny ženské myslí pět tahů dopředu a přišli asi na jednu podstatnou věc. KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
No nekdy to mam s tou pritelkyni presne tak jak popsal Vzduchoplavec. Sedi v aute, kouka do blba a cuci. Vsuchni se mne pak ptaj co ji je. Tak ji radsi uz ani neberu, pokud vidim ze ma spatnou naladu. Ale nekdy si clovek vubec nepomuze. nejhorsi je na tom fakt, ze ja musim poslouchat vse co rika o jeji skole ( prvnicina ) nejhorsi je ze tomu vubec nerozumim a ona se mne zacne ptat co a jak ma delat. tak to mne pak de trefit slak. A kdyz sem nahodou neco nezaslechl nebo radsi preslechl uz sem ten nejhorsi ja. 
nazdar,tak to jsme na tom na chlup stejně,mamka tolerantní je,ale ne zas tak aby v pokoji byl jen samý balzový prach a samé letadla,takže dílnu mám ve sklepě a u prarodiču(žijeme v dvojgeneračním domku a děda je taky horlivý modelář) a mati se na to jde podívat jen když mají cestu kolem letiště nebo když lítám na chatě...georg píše:Já osobně mám 17 roků a přítelkyni nemám. Dnešní holky se zajímaj jen o ty co hulí, pijí, flákaj se po sídlácích a takové zajímavé koníčky. Mě to nikdy nebavilo a příde mi to jako ztráta času. Na moje modely se chodí někdy koukat mamka, když du dolů a rozbiju to, tak mamka vidí ty tisíce jak se řítí k zemi. Jinak je tolerantní velmi.
Tak to jsem měl před 10ti lety asi štěstí. Nebo to bude tím, že jsem momentálně nemodelařil?
Moje přítelkyně návštěvy na letišti nevyhledává, ale když jedeme na modelářskou dovolenou, zdzd jsem dával odkaz, tak jí pobyt nevadí pokud si může poklábosit s partnerkami ostatních modelářů. Někdy mě překvapí svýma znalostma
.
Moje přítelkyně návštěvy na letišti nevyhledává, ale když jedeme na modelářskou dovolenou, zdzd jsem dával odkaz, tak jí pobyt nevadí pokud si může poklábosit s partnerkami ostatních modelářů. Někdy mě překvapí svýma znalostma
Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg
Update: elektrolety do 1.5kg
Tyk to jsme na tom stejně, kamarádka se jednpou přišla podívat na tréning do haly, zachvíli se tam nudila... Ostatní "školačky" místní "obecné" školy se poflakují venku se zhulencema... jooo, asi jsme se narodili v blbé době...georg píše:Já osobně mám 17 roků a přítelkyni nemám. Dnešní holky se zajímaj jen o ty co hulí, pijí, flákaj se po sídlácích a takové zajímavé koníčky.