Futaba FC 18
No, já si právě taky nejsem jistý. FC18 už nemám pár let a moc si nepamatuju, jak ten modul vypadal. A nemá ji ani nikdo v okolí.
Ale měl by tam jít tenhle FASST http://www.hobbydirekt.de/24-GHz/Robbe- ... 27594.html a ten by měl být záměnný za ten tebou vybraný Spectrum. Takže teoreticky by to mělo být správně. Teoreticky.
Možná by pomohlo, kdys tam mohl zkusit MHz modul z Hiteca. Pokud to bude fungovat, tak je to prakticky jisté.
Ale měl by tam jít tenhle FASST http://www.hobbydirekt.de/24-GHz/Robbe- ... 27594.html a ten by měl být záměnný za ten tebou vybraný Spectrum. Takže teoreticky by to mělo být správně. Teoreticky.
Možná by pomohlo, kdys tam mohl zkusit MHz modul z Hiteca. Pokud to bude fungovat, tak je to prakticky jisté.
janva9 píše:JMalik
Řada FC tam asi nebude proto, že to je Robbe a tedy Evropská záležitost a ta je nejspíš nebude moc zajímat.
Může to tak být.
Zkusil bych to přes ten obchod. Buď to prodejce chce prodat a ověří si to u dodavatele, nebo spolehne na vlastní názor, potom to buď půjde, nebo mu to zůstane.
(pořád bych ještě počkal na někoho kdo to má)
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Do ČR ten modul dováža Astra a cena je oproti cene vonku viac než dvojnásobná, na eBay bežne 109 USD aj s poštou.
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... SPMMSFUT7E
Otázka je, či sa to vyplatí kúpiť cez českého dealera. Ja práve premýšľam, že ten modul kúpim do Optica (Assan modul mi asi odišiel, odmieta sa spárovať s prijímačmi).
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... SPMMSFUT7E
Otázka je, či sa to vyplatí kúpiť cez českého dealera. Ja práve premýšľam, že ten modul kúpim do Optica (Assan modul mi asi odišiel, odmieta sa spárovať s prijímačmi).
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Futaba FC-18 a vrtulník
Zdar kuťáci, mám menší problém s nastavením vrtulníku ve vysílači Futaba FC-18.
V módu HR3 nemůžu najít subtrim... Je tam vůbec něco takového ?
Díky.
Díky.
Futaba FC 18-nejdou mi přiřadit funkce kanálům.:(
Ahoj
dostala se mi náhodně do ruky stárá futaba FC18, s výměným modulem. Když se ale snažím změnit nastavení přiřazení funkcí kanálům (taková ta jedna ze 4 možností jak mít nastavený kniply vůči kanálům) tak ať tam dám jakejkoli, nezmění se nic. Tohle rádio by přitom mělo mít i kompletní přiřazování funkcí všem kanálům ale nemůžu se do toho menu dostat. Podle návodu je to menu 21 kde by to vše mělo bejt ale není. Respektive je tam jen ta základní volba ale na tu to nereaguje takže to je pořád zamrzlý na plynu vlevo a vejškovce vpravo a nejde to nijak přehodit. Nemáte někdo prosím nápad co a kde dělám špatně nebo kde je chyba?
díky moc
dostala se mi náhodně do ruky stárá futaba FC18, s výměným modulem. Když se ale snažím změnit nastavení přiřazení funkcí kanálům (taková ta jedna ze 4 možností jak mít nastavený kniply vůči kanálům) tak ať tam dám jakejkoli, nezmění se nic. Tohle rádio by přitom mělo mít i kompletní přiřazování funkcí všem kanálům ale nemůžu se do toho menu dostat. Podle návodu je to menu 21 kde by to vše mělo bejt ale není. Respektive je tam jen ta základní volba ale na tu to nereaguje takže to je pořád zamrzlý na plynu vlevo a vejškovce vpravo a nejde to nijak přehodit. Nemáte někdo prosím nápad co a kde dělám špatně nebo kde je chyba?
díky moc
Stiskem 1 a 5 současně se dostaneš do voleb menu
Mačkáním 1 nebo 5 najedeš na:
Menu 21
tlačítkem 4-> najedeš pod 2 (funkci -horní řádek)
tlačítkem 3SET nastav 3 na spodním řádku
tlačítkem 4-> najedeš pod 3(funkci-horní řádek)
tlačítkem 3SET nastav 2 na spodním řádku
Pokud to nefunguje, může být někde nastavený nějaký mix.
Nejlepší je smazat komplet nastavení pro tento model Menu 32,
a
pak Menu 21 a nastavit znovu.
Mačkáním 1 nebo 5 najedeš na:
Menu 21
tlačítkem 4-> najedeš pod 2 (funkci -horní řádek)
tlačítkem 3SET nastav 3 na spodním řádku
tlačítkem 4-> najedeš pod 3(funkci-horní řádek)
tlačítkem 3SET nastav 2 na spodním řádku
Pokud to nefunguje, může být někde nastavený nějaký mix.
Nejlepší je smazat komplet nastavení pro tento model Menu 32,
a
pak Menu 21 a nastavit znovu.
Ahoj,
moc děkuju za reakci. Právě to jsem zkoušel a znám podobný menu i z FC28 ale tady to jen nabídne takovou tu primární volbu přiřazení základních fukncí (tzn přiřazení 1-4) ale tuhle nabídku kde by nahoře byl ovladač a dole kanál to vůbec neumožní. A ikdyž změním to základní nastavení tak se nic nezmění a pořád je to stejný..

moc děkuju za reakci. Právě to jsem zkoušel a znám podobný menu i z FC28 ale tady to jen nabídne takovou tu primární volbu přiřazení základních fukncí (tzn přiřazení 1-4) ale tuhle nabídku kde by nahoře byl ovladač a dole kanál to vůbec neumožní. A ikdyž změním to základní nastavení tak se nic nezmění a pořád je to stejný..
Futaba Fc-18 v3 plus učitel-žák
Dobrý den potřebuju propojit tyto dva vysílače nejakým kabelem učitel žák.Ve vysílači je puze konektor na plošném spoji označený trainer. Nechce se mi zrovna investovat do origo modulu. Neví někdo jak propojit tyto vysílače? Na netu už jsem našel nějaký návod ale nefunguje.