Máte někdo zkušenosti s modulem 2,4Ghz Corona CT8F?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomkremr

Máte někdo zkušenosti s modulem 2,4Ghz Corona CT8F?

#1 Příspěvek od Tomkremr »

Přemyšlím o přechodu HITEC Prism 7 z 35Mhz.na 2,4Ghz s použitím modulu od Corony CT8F a s použitím dalšího přijímače CR4D:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=7381 a
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8439.
Výše uvedené jsem nenašel ani v článcích a ani v diskusích, proto zakládám nové vlákno. Corona by s Prism 7 měla být kompatibilní, je ale otázka její spolehlivosti.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od PEO »

Taky by mě to zajímalo,už jsme2 8O
Tomkremr

#3 Příspěvek od Tomkremr »

To je fajn, jen aby to tak nezůstalo :lol:
HLA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HLA »

Používám občas s FC-18+ s elektrovětroněm.
Normálně to funguje - výborný dosah, skoro dvojnásobek, když porovnávám s DSM2 modulem co mám.
Je potřeba si na přijímač dodělat označení zapojení konektoru +-U (alespoň já jsem to tam neměl).
Pak si dát pozor na párování: vysílač a přijímač musí být při párování od sebe alespoň tak podle zkušenosti 1,5m
Párování:
1.Drž tlačítko na vysílači, zapni vysílač a po 2s pusť tlačítko. LED bliká zel/čer.
2.Na přijimači- zmáčkni tlačítko, připoj baterie k přijímači - LED na spodu přijímače 2 x blikne, pusť tlačítko
3. Po chvíli vypni vysílač a potom přijímač
4. Připoj servo k přijímači, připoj napájení k přijímači a pak zapni vysílač. Dioda na přijímači se rychle rozbliká a pak zhasne a rozsvítí se stále svítí.

Dále při provozu se zapíná napřed přijímač a potom vysílač. Taky jsem slyšel, že to někomu nefunguje, ale pokud to použiješ podle popisu, neměl jsem problém a kolega, který má připájený modul uvnitř FC-16, taky bez problémů.
Dávám dohromady ještě Futabu 7CP + coronu Dsss, a tam tedy nějaký problém mám. Prostě, když pripojím napárovaný modul z jiného vysílače, tak to chodí, ale v tomto vysílači se to spárovat nechce.
Joker
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Joker »

Zdravím, mám ho přes rok zabudovaný v Cockpitu od Multiplesku a bez závad. Je to ale ten dovnitř. Dosah bezva a kde jsem měl cukání serv, nyní bez problému. Za pár peněz dobrý. :D
MrK

#6 Příspěvek od MrK »

Ahoj,

mám pouze přijímače 2x Corona 2.4Ghz 6ch Receiver (V2 DSSS) a 1x Corona 2.4Ghz 4ch Receiver (V2 DSSS) a používám to s HK-6X vysílačem. Zatím vše bez problému po cca roce.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“