regulátor?
ja mám tiež podobný problém s reglom mystery, mám plyn nastaveny na prepínači, zapnem prepínač, motor sa roztočí, ale po chvilke sa zastavi bez toho aby som vypínač vypol,Skúšane na továrenskej konfigurácii reglu na dvojčlánok lipol bez vrtule. Skusim nasadit vrtulu, nastavit regl a uvidim. napadlo mi, či by to nemohlo byt tym že regulátor je defaultne nastaveny na 3-článok, ja ho napajam 2 článkom a tak si mysli že ma vybitu bateriu.
zeldaxp píše:Možná je to opravdu jen pojistka proti úrazu. Když dám prst před vrtuli a přidám plyn, tak po zaražení o prst se motor přestane točit a jen kmitá cm vpřed a vzad i když překážka (prst) mu v točení nebrání. Musím plynem zase na minimum a znovu přidat.
Skús popísať bližšie.....
Motor ...., vrtuľa ...., aku...., regler........ Na regli mám nastavené časovanie... , typ článkov, počet, spôsob vypnutia ....
Potom ti skôr niekto poradí. Bez týchto informácii ťažko radiť. Trebárs ten predstih sa nastavuje podľa typu motora.
http://lubo111.rajce.idnes.cz
lubo1 píše:zeldaxp píše:Možná je to opravdu jen pojistka proti úrazu. Když dám prst před vrtuli a přidám plyn, tak po zaražení o prst se motor přestane točit a jen kmitá cm vpřed a vzad i když překážka (prst) mu v točení nebrání. Musím plynem zase na minimum a znovu přidat.
Skús popísať bližšie.....
Motor ...., vrtuľa ...., aku...., regler........ Na regli mám nastavené časovanie... , typ článkov, počet, spôsob vypnutia ....
Potom ti skôr niekto poradí. Bez týchto informácii ťažko radiť. Trebárs ten predstih sa nastavuje podľa typu motora.
vše je popsané na první straně příspěvků..