Zdravím Vás. Hned na začátek bych chtěl napsat, že nejsem modelář, pouze jsem na googlu hledal nějaké fórum, kde se řeší aktuální situace na poště, tak snad nevadí, že píšu
Vzhledem k tomu, že mi už došla trpělivost s čekáním na zásilky, chtěl bych Vás požádat, zda-li by byl někdo ochotný zaslat kopii JSD, podle které bych si vyplnil svůj formulář, vím že je to drzé, ale chystám se, že si tam z Ostravy udělám takový menší výlet a chci náklady snížit na minimum
A mám ještě jeden dotaz, na který jsem nenašel odpověď ... Nechávám si zasílat zboží přes zásilkovou společnost u které mám na účtě peníze na poštovné a u aktuálních zásilek se pošt. hradilo ze starých peněz, které byly vloženy na český účet, nemám ani doklad o poštovném ... otázka tedy zní: Je potřeba toto poštovné přiznávat? Zásilky jsou v hodnotě 2* 200 dolarů.
Když ještě bylo 150 eur, zásilky se mi bez poštovného vždycky do tohoto limitu vlezly a ani tehdá se mě nikdo na poštovné neptal, i když z papíru, který u balíku byl, bylo zřejmé že částka je bez poštovného ... Ptám se proto, abych věděl co říct, kdyby se náhodou ptali až tam budu
Děkuji za případné odpovědi, ať jsou jakkoliv užitečné