pote, co jsem se konecne naucil svuj EPP Spitfire udrzet ve vzduchu, ulomilo se mi za letu lepene kridlo a dopadlo to peknym Kamikaze primo do pole.
To letadlo se mi moc libilo, tak jsem si z HK objednal novy polystyren. Povodni byl Art-Tech, ten novy je primo HobbyKing. Jsou to uplne stejne kusy, tak jsem myslel ze tam jenom hodim prijimac a baterku a pujdu o vikendu zkusit dalsi let.
Ted jsem ale s hruzou zjistil, ze konektor na baterku je jiny nez na tom puvodnim. Bohuzel nejsem nijak zdatny v pajeni (a pajku doma ani nemam) a nemuzu prohodit motory, protoze ten stary ma po padu vyhnutou osicku.
Tak jsem se chtel zeptat, nez udelam nejakou hloupost, kolik takovych konektoru existuje? Je mi jasne, ze mi asi nezbude nez koupit novou baterku a cekat az dorazi (takze zitra litat nepujdu), ale nechci udelat dalsi blbost
Puvodni konektor ma dva ploche konektory, jeden "svisle" a druhy "vodorovne", vypadaji trochu jako psmeno T. Na novem motoru jsou dve mosazne "tycky" zapustene v plastovem konektoru. Existuje jeste neco jineho?
Diky
Jirka