-přijedu.XPM píše:Dnes jsme na DL od odpoledne tak dorazte kdo můžete![]()
RC Heliholics Ostrava 1
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Howking píše:NO tak beru zpět - nepříjdu. Je tovírání nebe na Grobli. Jdu tam.
Byl jsem se taky podívat. Spíše menší akce, ale OK.
Škoda, že byl silnější vítr, ale nakonec to ani moc nevadilo.
HowKing, opravdu super lítání.
Bylo 6 heli, takže i super pokec.
Protože mi mou první heli, pomáhal zalétávat kamarád s vysílačem v modu 1, tak ho nakonec taky lítám.
Nicméně jsme se dnes na akci bavili i o modech. Celý den chodím a v duchu si páčkuji mod 2.
Přiznám se, že mi mod 1 připadal od začátku malinko nelogický, ale musel jsem se přizpůsobit.
Momentálně létám osmičky a chtěl jsem se pustit do opatrné akrobacie.
Teď si však říkám, nemám-li se ještě pokusit předělat na mod 2.
Co vy na to??? Vím, že se o tom psalo, už hodně, ale je tady někdo, kdo se "předělával" a řekne jak to zvládal???
Dost mě to láká. Prostě mi to přijde od samého začátku logičtější.
Osobní prosba na HowKinga: Bylo by možné, když příště někam přijedu i s notebookem, vyzkoušet s Tvou vysílačkou mod 2 na simulátoru???
Mám teď vážně dilema, snad to brzy vyřeším.
- nebylos.69 píše:Osobní prosba na HowKinga: Bylo by možné, když příště někam přijedu i s notebookem, vyzkoušet s Tvou vysílačkou mod 2 na simulátoru???
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:- nebylos.69 píše:Osobní prosba na HowKinga: Bylo by možné, když příště někam přijedu i s notebookem, vyzkoušet s Tvou vysílačkou mod 2 na simulátoru???Moje vysílačka totiž nemá výstup pro simulátor - doma mám k simulátrou připojený přijímač a vysílačku k němu připojuju jako k dalšímu modelu.
OK - nedá se nic dělat.
Nicméně ten notebook příště vezmu. Všichni s heli jste tam byli na dvojce modu, tak se snad s někým domluvím.
(Původně jsem chtěl napsat, že jste tam všichni byli dvojkaři, ale pak jsem to přepsal...)
- DaveLister
Take jsem se pred casem chtel preucit na mode2. Nastesti jsem to neudelal.
On ti mode 2 muze pripadat sebelogictesi, ale pokud uz chvili litas mas nekde v mozku dratek od "chci pridat kolektiv" do prave ruky. Chvili ti bude trvat nez budes vedet jak to packovat levou. Az todle budes vedet, zjistis ze v situacich kdy je treba reagovat rychle se projevi onen dratek coz vetsinou znamena preorani pole rotorovymy listy
On ti mode 2 muze pripadat sebelogictesi, ale pokud uz chvili litas mas nekde v mozku dratek od "chci pridat kolektiv" do prave ruky. Chvili ti bude trvat nez budes vedet jak to packovat levou. Az todle budes vedet, zjistis ze v situacich kdy je treba reagovat rychle se projevi onen dratek coz vetsinou znamena preorani pole rotorovymy listy
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Aby sis v tom nenadelal jeste vetsi zmatek, ja od zacatku litam mod dva a jednou sem mel moznost si je vzit do ruky vysilac mod 1...nelital jsem jen sem si proste ten vysilac zkusil do ruky a z toho pravyho kniplu plynu me bylo uplne zle, vebec sem nevedel co s tim delat.....pripadalo mi uplne nelogicky....na druhou stranu pokud se necitis dobre v modu jedna tak treba by ti ta dvojka sedela vic ale taky zalezi kolik uz toho mas naletano a tak....ja naletal zatim prd a i presto bych do toho nesel
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Zdravím,tak já jsem jeden přeučený z módu 1 na mód 2.Mód 2 se mi lítá mnohem pijemněji a mám cykliku na jedné páčce.Druhou rukou,můžu,zapínat stopky které pravidelně ještě zapomínám zapnout,nebo dá se i dolaďovat citlivost gyra u módu 1 to tak jednoduše nešlo.A taky se stává že na těle někde něco brutálně kouše nebo svědí:-D.Přeučoval jsem se ve stadiu visu,ze začátku to byl boj a celkem adroš,ale teď nelituju.Byly situace kdy místo výškovky jsem tam prásknul plyn nebo opačně,teď už na mod 1 po měsíci ani v krizovce nepomyslím.Jen se mi stalo před pár dny,že jsem visel a v hlavě jsem si řekl,že prudce vystoupám a byla tam výškovka:-),ale pokud nad tím nepřemýšlím a jen to dělám,tento problém nenastává i u docela slušných krizovek kdy i tep stoupá:-D.Už visím boky v modu dvě a hrabu bez přemyšlení do kniplu jak mám.
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
s.69 píše:OK - nedá se nic dělat.
Nicméně ten notebook příště vezmu. Všichni s heli jste tam byli na dvojce modu, tak se snad s někým domluvím.
(Původně jsem chtěl napsat, že jste tam všichni byli dvojkaři, ale pak jsem to přepsal...)
...Já tam byl s modem 1 a nestydím se za to
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/