Problem s prijimacem ASSAN X8R6
Problem s prijimacem ASSAN X8R6
ahoj
prosim Vas nema nekdo zkusenosti s prijimacem ASSAN X8R6 (cerna krabicka) ??
do nynejska jsem pouzival prijimace ASSAN X8R7 (v bilem obalu) a vse bylo bez problemu
Nyni jsem poridil 3ks ASSAN X8R6 (cerny obal) a ten se nechce spojit s vysilacem.
Presneji - zacne se spojovat (zacnou blikat obe led cervena i zelena) a dale se nic nedeje - podle mne nedostane zpetnou odezvu vysilac
prosim o jakoukoli radu - predem dekuji
Roman
prosim Vas nema nekdo zkusenosti s prijimacem ASSAN X8R6 (cerna krabicka) ??
do nynejska jsem pouzival prijimace ASSAN X8R7 (v bilem obalu) a vse bylo bez problemu
Nyni jsem poridil 3ks ASSAN X8R6 (cerny obal) a ten se nechce spojit s vysilacem.
Presneji - zacne se spojovat (zacnou blikat obe led cervena i zelena) a dale se nic nedeje - podle mne nedostane zpetnou odezvu vysilac
prosim o jakoukoli radu - predem dekuji
Roman
bile obaly tusim je v1 ? jestli se nemylim ale nevim ze by byl problem parovat modul verze 1 s novejsima prijimacema,
hlavne se podivej kam dat ten parovaci kablik kazdej assan prijimac to ma co si pamatuju jinak
(assana uz nelitam rok tak si nejsem jistej a papiry od nej uz nemam)
hlavne se podivej kam dat ten parovaci kablik kazdej assan prijimac to ma co si pamatuju jinak
(assana uz nelitam rok tak si nejsem jistej a papiry od nej uz nemam)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
parovani samozrejme provadim jak se ma - viz nize
ale jakmile se ma spojit ma zablikat cervena a zelena led a zustat svitit zelena - ale to se prave neprovede
jak jsem jiz psal stare bile se sparuji bez problemu
Páruje se takto:
1) zapojit propojku do přijímače (viz výše)
2) zapnout vysílač a hned zakvedlat pákou druhého kanálu (obvykle výškovka) tak, aby dioda ve VF modulu začala rychle červeně blikat.
3) připojit napájení k přijímači (nejlépe si servo kabel od regulátoru už napojit dřív a pak jen připojit baterii k regulátoru)
4) dioda na přijímači by taky měla červeně blikat a po chvíli přejít trvale na zelenou, stejně tak zezelená dioda na VF modulu.
5) odpojit napájení přijímače a vypnout vysílač
6) odpojit propojku a je to spárováno a připraveno k použití
ale jakmile se ma spojit ma zablikat cervena a zelena led a zustat svitit zelena - ale to se prave neprovede
jak jsem jiz psal stare bile se sparuji bez problemu
Páruje se takto:
1) zapojit propojku do přijímače (viz výše)
2) zapnout vysílač a hned zakvedlat pákou druhého kanálu (obvykle výškovka) tak, aby dioda ve VF modulu začala rychle červeně blikat.
3) připojit napájení k přijímači (nejlépe si servo kabel od regulátoru už napojit dřív a pak jen připojit baterii k regulátoru)
4) dioda na přijímači by taky měla červeně blikat a po chvíli přejít trvale na zelenou, stejně tak zezelená dioda na VF modulu.
5) odpojit napájení přijímače a vypnout vysílač
6) odpojit propojku a je to spárováno a připraveno k použití
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Je tu hodně vláken třeba tady http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... a&start=15 stači trochu hledat..Vic ti asi nepomužu.
roman254 píše:toto jsou 6k
V TX modulu se pry da ugradovat FW
mam totiz jeden z prvnich co se sem do CR dostal a proto se bojim ze to bude ten problem a Cemech od kteryho jej mam na nic neodpovida
Mám Assanů asi 10, v černých i bílých krabičkách a vše chodí OK. Mohu v Praze nabídnout vyzkoušení (spárovat s mým vysílačem, tvůj vysílač s mým černým přijímačem apod.)
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu