objednavka přimo z walkera.com.hk

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
marexx

#16 Příspěvek od marexx »

já mam CB180Z zatím to je tak že odcházejí převody na zadní vrtulku ale je to taky zapříčiněný tím, že se o něco sekne zadní vrtulka samo od sebe to neodejde.... pak hlavní rotorové kolo ale taky se muselosním blbě dosednout a sekly se mi hlavní vrtule....
no ale dá se to nahradit věcma od RCsystému ze Scorpia 1a21 a je to tak o půlku levnější
Double Horse Hover 9100, Walkera CB180Z
marunka

#17 Příspěvek od marunka »

Ahoj, když bys měl porovnat DH 9100 a Walkera CB180Z, jak to vidíš?

BTW: Já mám DH 9100 a zdá se mi dost divoký.
nunasjiri

#18 Příspěvek od nunasjiri »

DH je velmi levná a oproti Walkeře klidná hračka,rozdíl asi jako jednorotor a dvourotor.DH ukočíruje amatér, s Walkerou má pro její vlastnosti problémy i profík.Nic ve zlým.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
marexx

#19 Příspěvek od marexx »

marunka píše:Ahoj, když bys měl porovnat DH 9100 a <a> WALKERA</a> CB180Z, jak to vidíš?

BTW: Já mám DH 9100 a zdá se mi dost divoký.

věř mi že divoký není ta Walkera je o dost divočejší, ale já měl štěstí že sem jí koupil od pána, kterej jí měl fakt dobře seřízenou a nebyl pro mě problém s ní v klidu viset.

Jinak na DH si dávej pozor na tu základní desku při tvrdším přistání na kabinku ti brzo odejde gyro a začne se ti točit kolem své osy.
Double Horse Hover 9100, Walkera CB180Z
Tsisters

#20 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj já z DH 9100 lítám vesele přez dva sousedy, proto že mi připadá moje zahrada malá a to má cca 8 a, ale jinak se s ní pěkně lítá a to jak pomalu tak i trošku divočeji i ve větších výškách, jen uváděný dosah od výrobce je trošku odlišný od skutečnosti ( skusil jsem to a pak cca hodku hledal v širokém okolí,). Co se týče walkery mám jednu doma, ale provoz je trošku nákladný, stačí malinko tvrdší dosednutí a hl. ozubené kolo má zářez no a několik takových za sebou a je třeba mněnit :-(
marunka

#21 Příspěvek od marunka »

Kde tam vlastně je gyro? Deska mi připadá jako all-in-one :)

Na jednu stranu mi zatíčí dobře (tam kde musí zadní vrtule víc zabrat), ale na tu druhou to je špatné. zadní vrtule se zastaví, vrtulník se začne otáčet, ale jakmile to pustím, tak vrtule zabere a vrátí to zpět jako to bylo.

Asi v tom bude mít prsty gyro, nebo špadně nastavený průběh zadní vrtule. Je nějaká varianta nastavení?
zdzd

#22 Příspěvek od zdzd »

Prsty v tom má hlavně ten motorek na ocasu. Pokud není vrtulka spřažená převodem s hlavním rotorem, tak to bude vždycky potenciální problém. Z té konstrukce nevyrazíš víc, než je reálně možné.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“