Kupa T-Rex 450 alebo daco ine?
Kupa T-Rex 450 alebo daco ine?
Dobry den chcel som vas poprosit o radu, chcel by som si kupit heli a nakolko som uplny zaciatocnik tak neviem aku. Mam doma Blade mSR a chcel by som daco vecsie a neviem co by bolo pre mna vhodne. Chcel som ci by ste mi nemoholi dako poradit, pozeral som po T-Rex 450 ale moze byt aj ina znacka a dalej neviem ci nitro, alebo na baterku. Ako som uz povedal som uplny zaciatocnik a necham si poadit od skusenejsich. Vysielacku mam Spektru DX6i ktoru pouzivam k tomu Blade mSR. Este raz vam dakujem za radu.
- avalanche8
S prockem neudelas chybu,ja ho mel jako prvni jednorotor a uplne vklidu strojek,jen dat na zacatek mekke gumy do hlavy a tocit drobez min tj okolo 2700 na naucni to staci,pak postupem casu tocky pridat,procko se citi dobre nad 3000rpm na hlave,ale nesetrit nejak extra na lupeni 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
450 pro
Zdarec su taky začátečník Před dvěma měsícema jsem koupil pročko,sam jsem si ho postavil podle návodu seřídil a napípal do vysilačky a je to super stroj.nalítal jsem s nim cca 3 hodky a opravdu nemá chybu.
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
Čmelák ve výstavbě......
"Létám" od prosince s Minititanem E325 - momentálně se KIT ve verzi SE(kov) nechá koupit u Pelikána v Outletu za asi 3600Kč.
Lze nastavit od chování autobus - pro začátky - až po létání akrobacie.
Levnější náhr díly než u Trexe v domácí obch. síti.
Není prý tak dobrý pro 3D jako Trex. Možná jedna z variant. Držím palce při výběru.
Lze nastavit od chování autobus - pro začátky - až po létání akrobacie.
Levnější náhr díly než u Trexe v domácí obch. síti.
Není prý tak dobrý pro 3D jako Trex. Možná jedna z variant. Držím palce při výběru.
Dříve jsem Minititana v plastu dodporučoval začátečníkům, jako spolehlivou mašinu s levnými díly a snadnou dostupností všech detailů při seřizování a opravách. Navíc s téměř nerozbitným trupem a při určitém nastavení s velmi příjemným letovým projevem pro začátečníka. Nyní se toho asi u výrobce chopil nějaký metrosexuální sales manager a konstruktéry zamknul ve sklepě, takže Mini Titan V2 nestojí ani za zájem. Co bylo dobré zmizelo a ničím lepším nahrazeno nebylo.
A rád bych věděl, kde se dá ve staré SE verzi koupit za 3.600,-. Tato možnost je dávno pryč, šlo doslova o několik málo kusů. Navíc kovové ND na MiniTitana jsou jedny z nejdražších na trhu. Takže výrobce si debilní pseudoinovací (myslím, že této módní idiocii se říká facelift) jen odstřelil jeden segment trhu. Jako by jim nestačil průser s Innovatorem...
Takže teď říkám Trex-PRO, nebo HK 500CMT. Oboje vyjde na nákup a nehody finančně téměř stejně. PC simulátor bych viděl jako skoro povinné příslušenství, které se rychle zaplatí na neuskutečněných havárkách v reálu.
A rád bych věděl, kde se dá ve staré SE verzi koupit za 3.600,-. Tato možnost je dávno pryč, šlo doslova o několik málo kusů. Navíc kovové ND na MiniTitana jsou jedny z nejdražších na trhu. Takže výrobce si debilní pseudoinovací (myslím, že této módní idiocii se říká facelift) jen odstřelil jeden segment trhu. Jako by jim nestačil průser s Innovatorem...
Takže teď říkám Trex-PRO, nebo HK 500CMT. Oboje vyjde na nákup a nehody finančně téměř stejně. PC simulátor bych viděl jako skoro povinné příslušenství, které se rychle zaplatí na neuskutečněných havárkách v reálu.
Cim vetsi tim lepsi. Ja zacinal na t-rexovi 500 a dokud jsem nezkousel akrobacii na zahrade tak zadna rana. Znamy zacinal na sestistovce a ma asi 150 startu a zadna rana. Pisu to jen proto ze se rika ze jsou vetsi masiny pro zacatecniky drahe. Pokud se ale dodrzuje urcita sebekazen tak je to jen mytus. Na velikosti zalezi. A hodne. Sestistovky se hodne lidi boji proto ze je preci jenom velka. Potom vidim petistovku jako nejmensi doporucitelnou velikost.
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control