ako to chodi na slovensku

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
simonpk

ako to chodi na slovensku

#1 Příspěvek od simonpk »

Dneska som si kupil Easycopter V4.5 COLIBRI PRO pridem tam a pitam sa na nho predavac ze mame tu jeden kus ale ze je trochu pokazeny ale ze to vymeni no tak tam ridem na druhy den a on mi hovori ze vsetko je ok vymenene a dal mi zlavu 5eur aja som len nastupil do auta a odisiel doma som otvoril kufrik v ktorom to boloprvy pohlad setko ok vytiahnem ho kukam dolamana kabina jak svet polepena prstolepom ale to este bolo ok ako tak a nasledoval prvy let vrtulnik roztrimovany tak ho vytimujem a zistim ze lieta nakivo?!!!
Naposledy upravil(a) simonpk dne pon 16.05.2011 15:44, celkem upraveno 1 x.
silcom

#2 Příspěvek od silcom »

Simon z PK (tipujem) - totálne Ťa chápem, že si nasr..dený... Ale.. Ako do kelu môžeš kúpiť vrtulník (resp. čokoľvek) - a zvlášť tento prípad, keď si bol dopredu upozornený, že je poškodený - a ani si ho aspoň pohľadom neskontrolovať a najlepšie nechať si ho predviesť? Veď je to malinký vrťas, kde predvádzačka po predajni alebo podobne nie je problém? :!: Viem, že Ťa mojím komentárom asi nepoteším, ale dostali Ťa chlapci. Ja by som im to skúsil vrátiť, prinajmenšom im trocha povedať na rozum. Nič iné Ti asi nezostáva. Inak je to model hobby na Robotnickej v Ba?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JirkaA »

simonpk a teď si představ, že ti bude nakřivo letět každej jednorotorovej vrtulník. Ono to jinak totiž nejde. Můžeš se jenom tak cvičně zamyslet proč tomu tak je ;)
OK2WY
baisy

#4 Příspěvek od baisy »

No popravdě si myslím že tu slevu 5 Euro dali schválně aby bylo prokazatelný že je to sleva na takto nefunkční kus.
Tímto asi padá záruka. Držím palce ať uspěješ.

Baisy
moje hračky
http://baisy.rajce.idnes.cz/letadla/
cilek

Re: model hobby na slovensku

#5 Příspěvek od cilek »

simonpk píše:...celi vrtulnicek leti nakrivo t je vela to je iba na slovensku mozne ze ti predavaju nieco s cim si podla mojho nazoru lietali po predajni a znicili to STRASNEEE

Měl jsi už někdy vrtulník s vyrovnávacím ocasním rotorem? Myslím, že tenhle vrtulníček má dokonce na ližinách malé výstupky na jedné straně, aby se s ním dalo líp startovat.
OT: A ještě mi vysvětli, jak můžeš celý příspěvek napsat jako jednu větu bez interpunkce? :roll:
Screwball671

#6 Příspěvek od Screwball671 »

Všechny jednorotorový vrtulníky lítaj nakřivo, protože se vyrovnává tah vrtulky do boku, zrovna tak se souvětí oddělují čárkami. Alespoň nakonec tu tečku mohl udělat.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fenius »

V ČR by sa to nestalo, tam by to viselo rovno :lol:.
pakozdy

Re: model hobby na slovensku

#8 Příspěvek od pakozdy »

simonpk píše:Dneska som si kupil Easycopter V4.5 COLIBRI PRO.......
to je iba na slovensku mozne ze ti predavaju nieco s cim si podla mojho nazoru lietali po predajni a znicili to STRASNEEE

ako dobre si nakupil :-) Preco sa stazujes na obchodnikov ved ti dali zlavu:-) skor sa treba zamyslet ako si to kupoval.
btw. kolko mas rokov ? kupoval by si podobnym sposobom aj auto ?

pani Cerna z obchodnej inspekcie by mala z teba radost - 20rokov osvety a nic.
a.hanes

#9 Příspěvek od a.hanes »

..tak to ste mu to chlapci všetci pekne dali vypapať.., chalan, určite celý vyklepaný, z posledných síl cel sa s niekim podeliť o nešťastí, ktoré ho postihlo..a vy takto.. :D :D
hanzi
Kenny McCormick

#10 Příspěvek od Kenny McCormick »

urobil som podobnu chybu - kedysi...
kupil som z Metra DVD prehravac, nerozbalil, doniesol domov a zistil ze je poskriabany. Proste ho niekto vratil a oni ho dali do regalu a zalepili krabicu.
Samozrejme mi nechceli uznat reklamacku, ked som sa na druhy den vratil.
Mal som si tovar skontrolovat. Nasledovala staznost do centraly v Bratislave, vyhrazky ze ich dam do telky a vratili mi peniaze.
No co - poucil som sa:
NEKUPUJ MACKU VO VRECI :idea:
aspon pokial sa to da/cez net to nejde/, ale zvlast na Slovensku :!:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
simonpk

#11 Příspěvek od simonpk »

Nie mate pravdu nemozem kupovat macku vo vreci ... bol som fakt slusne nahnevany inak vazne Model Hobby je fakt dobra firma .je to uz ok vymenili mi ho no druhy let mi odislo servo tak mi asi neni sudeny...co uz
.
mravecm1

#12 Příspěvek od mravecm1 »

pre simonpk:

mam na teba jednu pripomienku mimo tuto temu... Celkom vazne by si sa mal zamysliet nad tym, ze zacnes pisat vo vetach ciaky a bodky. Cilek ti to uz jemne naznacil, ale pravdepodobne si jeho narazku nepochopil. Ak nepouzivas makcene a dlzne (tak ako aj ja ;) ), tak to neni problem, lebo text je zrozumitelny. Ak by si napriklad robil gramaticke chyby i/y, to by bolo na pobavenie, ale neni to ziadny problem. Ale ak nepouzivas ciarky a bodky a takto napises niekolko riadkovy text, tak to uz problem je. Taky text je casto nezrozumitelny a clovek to musi precitat aj niekolko krat, nez pochopi "Co tym chcel basnik povedat".
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
settswat

#13 Příspěvek od settswat »

abyjstesenezblaznilikdyznekdonapisenecospatne...
a.hanes

#14 Příspěvek od a.hanes »

yba jset es nasblizneli, kydž nokde napeši noce špetna...
hanzi
Loner

#15 Příspěvek od Loner »

Ae nO TaK, pReCe sE NeBuDeTe hAdAt qUlI PaR CaRkAm, KlUcI :) O_o WoE NeWiIiIiIiIsH!!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“