Výběry rc aut

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
tomasgross

Výběry rc aut

#1 Příspěvek od tomasgross »

Zdravím všechny asi pře mesícem jsemi moc líbili elektrická auta ale podle údržby a doby ježdění je podle mě nejlepší spalóvák.Vybral jsem si spalováka s plechovým podvozkem je to lepší než alektro??Podlemě je to lepší prosím pište sem svoje názory co si myslíte.
Tento spalovák co jsem si vybral je 1:10 Nitro Truggy FIRESTAR 2WD.
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klubas »

Záleží na tom čemu říkáš údržba. Spalovák bude smrdět.. (dobře, mě to voní ale to sem nepatří :D )
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
tomasgross

#3 Příspěvek od tomasgross »

jasný tak to mě taky ale to wpohodě jako sice ted' světem letí elektromotory ale to spíše do letadel než do aut ja bych spíše volil ten spalovák ty máš něco??? jako nějaký auto?
Pajik_CZ

#4 Příspěvek od Pajik_CZ »

máš zkušenosti s nitrem?
elektroauto je mnohem, MNOHEM míň náročný na údržbu, stačí to udržovat čistý.

A výkon v dnešní době střídavých motorů nemají nijak výrazně nižší :wink:
zase jen na zemi...
tomasgross

#5 Příspěvek od tomasgross »

jo to sem taky koukal ale já spíše mám jen letadla na elektro motor ale auta asi ne tam sem asi pro spalováky akorád nemám sním žádný skušenosti ale co sem slyšel tak spalovák se musí prý čistit jak sem tak slyšel.Jeto pravda??
http://tomasgross.rajce.idnes.cz/
Naposledy upravil(a) tomasgross dne pát 27.05.2011 19:19, celkem upraveno 1 x.
scarabeus

#6 Příspěvek od scarabeus »

Zajimave teze se tu posledni dobou siri :-)

V dnesni dobe v mnohem predci elektry spalovaky. Zadne "spalovaci to natrou elektram kdykoliv a kdykoliv" uz neplati. Elektry se spalovakum minimalne vyrovnaji. Ze elektromotory patri spise do letadel... to snad radsi ani nebudu komentovat.

Spalovak pripada v dnesni dobe v uvahu pouze pro takoveho modelare, ktery bez smradu a kravalu nemuze vydrzet. Paklize modelari toto moc nerika, nemusi nic resit => elektra.

Nitro Truggy Firestar je od Reelyho. Neni to uplne nejhorsi, ale taky zadna super slava. Mezi nejznamejsi a osvedcene znacky patri HPI, Traxxas, LOSI, Kyosho apod.

Udrzba je u spalovaku naopak mnohem vyssi. Po kazdem jezdeni cisteni zeber, pece o filtr, after-run olej... Kdezto elektru hodis do police a nestaras se.

S dobou jezdeni je to tak, ze do spalovaku lejes nitro, ktere je sakra drahe. U elektry vymenis asi tak do 1 minuty baterku a jezdis dal. Bezna vydrz na 1 baterku 40 minut.

Uz to pisu po nekolikate - je nutne si ujasnit CO chces. Prohlidni si vlakna v teto sekci, nebudu to porad opisovat. Sepsal jsem tam do nejakeho vlakna asi 10 konkretnich a zakladnich dotazu.

Nevybral jsi uplne spatne, ale je mozne, zes vybral neco, co se ti nebude nakonec libit.
pns

#7 Příspěvek od pns »

tomasgross píše:jo to sem taky koukal ale já spíše mám jen letadla na elektro motor ale auta asi ne tam sem asi pro spalováky akorád nemám sním žádný skušenosti ale co sem slyšel tak spalovák se musí prý čistit jak sem tak slyšel.Jeto pravda??

ja si myslim ze si tady z toho nekdo dela prde...l :lol: :lol: to jinak neni mozny :D
EVIL IS BACK 15.5.2012
tomasgross

#8 Příspěvek od tomasgross »

Tak ted' jsem se koukal na modelbazar a našdl jsem elktro za 1900 Kč jeto 1:10 aje do cela slušný pište mi ktomu komentáře.Díkes
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/bu ... 10/362873/
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od darth.hokro »

a proč pak se ho asi předchozí majitel zbavuje? Je to levná čína, budeš jezdit měsíc dva, narveš do toho další dva litry a přestane tě to bavit. Prostě to tak je. Za málo peněz málo muziky.

Jinak pán má obchod s těma číňama http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/362873/uzivatel/
Modelář by ti nic takového nevnutil.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
halaly

#10 Příspěvek od halaly »

Mám zkušenosti se Stradou nebo Himoto. Je to sice levná čína, ale velmi povedený. Na začátek vřele doporučuji! Za ty peníze neseženeš nic lepšího.
scarabeus

#11 Příspěvek od scarabeus »

Naopak. Tyhle penize uz nikdy neuvidis. Pokud si chce clovek pohrat a pak toho nechat a nevenovat se autum, budiz. Ale jen tak vyhodit par tisic za smejdackou cinu s levnymi a nekvalitnimi plasty? To mi hlava nebere.
tomasgross

#12 Příspěvek od tomasgross »

takjako moc nemám na výběr tak jako tuhl čnu nebo toho spalováka a spalovák docela dost žere ale musím ho po každé jízdě čistit zato zase to alektro tam nabiju jen baterii a nic čistit nemusím
halaly

#13 Příspěvek od halaly »

scarabeus: Není pravda. Zajímá mě, měl jsi to někdy? V ruce držel? Tak houževnatý plast jsem ještě nikde neviděl. A když už, tak náhradní díly jsou za hubičku. Lepší, jak nějaký Th Tiger nebo Tamiya.
Počekuj tamiya forum a zjistíš, že je to nejlepší začátečnické auto do 3 tisíc.
tomasgross

#14 Příspěvek od tomasgross »

jako nic ktomu neříkám ale docela dobrá volba
scarabeus

#15 Příspěvek od scarabeus »

halaly: Ano, videl, mel i v ruce. Ale jeste vic jsem slysel lidi, kteri to lamali. Je to na jezdeni kolem baraku, nic vic. Proc by se toho jinak tolik lidi zbavovalo a nadavali, ze jim odchazi a, b, c, d?

Auto do 3 tisic pro me neni model. Uz proto, ze rychle odejde. Preci si nekupuju neco s vedomim, ze to brzy odejde? To bych byl blazen. Pokud ale nekdo chce jen tak vyhodit oknem 3 tisice, proc ne :-)

P.S.: Je mozne, ze se plasty zmenily, tyhle krapy jsem mel naposledy v ruce pred rokem.
Odpovědět

Zpět na „Auta“