Výběry rc aut

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
Pajik_CZ

#16 Příspěvek od Pajik_CZ »

ale někdo od toho víc, než ježdění kolem baráku nečeká, a ne každej chce dát za auto třeba 6 v víc tisíc...
Když s tím jezdíš jako s autem za 3000 a máš na to požadavky jako na auto za 3000, tak v tom není žádnej problém a slouží dobře. Problém nastává ve chvíli, kdy to začneš porovnávat s auty z vyšších tříd, ano, potom nedostačuje. ale chce to trochu objektivity :wink:
zase jen na zemi...
tomasgross

#17 Příspěvek od tomasgross »

Podle mě to bude pořád stejný ale jako máš pravdu jeto na ježdění kolem baráku but'to dražší a kvalitnější , které mi vydrží mno hem dýl než nějaký levný ,který mi vydrží mesíc možná ani to ne :D ale jako nevím jak to mám udělat abych byl rozhodnutej co si mám koupit spíše spalováka nebo na elektromotor ja u aut moc stímhle nemám skušenosti mám skušenosti s elektrem jen ale nevím moc co udělá spalovák ja sem spíš přes ty letadla tam patří ten elektromotor protože to ted' strašně rychle letí světem ale asi to bude stejný i u aut skuste někdo nabídnou za rozumnou cenu nějaké auto prosím ne čínu ani nic co nemá nahradní dily ke koupi.
Děkuju
halaly

#18 Příspěvek od halaly »

scarabeus: Úplně opačné zkušenosti. Himoto drží už 4 roky bez jediného náhradního dílu ježděno obden 2 baterky.
Jestli bych se někdy vrátil k autům, tak Himoto nebo Strada.
tomasgross: Všechno je dneska čína... Ale jestli máš finance, tak si kup Xraye a jsi vysmátý.
tomasgross

#19 Příspěvek od tomasgross »

a zakolik si kupoval to auto co máš už 4 roky??
halaly

#20 Příspěvek od halaly »

Není moje, ale kamaráda se kterým jsem jezdíval a on jezdí doted.
Je to přesně tohle http://www.mz-racing.net/p2558-mv12204- ... -rtr-1-10/
Ted jsem si všiml, že ty raději chceš nějaké offroad... Strada je má taky.
scarabeus

#21 Příspěvek od scarabeus »

Uz chapu, ze to vydrzelo 4 roky. On je totiz dost podstatny rozdil v jezdeni onroad a offroad.
halaly

#22 Příspěvek od halaly »

A jaký? Že jedeš na šotolině a máš tam pár skoků?
Jo skoky beru, ale přeci jen obrubník z betonu.
Stejně ale dostávají více onroad káry než offroad, rally apod.
Maximo

#23 Příspěvek od Maximo »

teda slyším prvně, že by onroad dostával víc za uši než off....ano, pokud ho dostane do ruky nějaký ucho který ho půl odpoledne honí po parkingu stylem obrubník :arrow: obrubník, pak to beru, ale když mám off road auto, tak s ním jezdím off road a chci aby to vydrželo a ne že po pár jízdách naplno na dráze měním půl auta....to rozhodně značky jako Himoto, Strada a podobné sety nesplňují........
Swift 2, FunCub by Multiplex, Blade mSR, T-rex 250, Losi XXX-S/G, TRF415 MSX, SCX-10 a další
tomasgross

#24 Příspěvek od tomasgross »

no mám tam skokánky na motorky celou trat¨takže to mám docela dsot dobrýý
halaly

#25 Příspěvek od halaly »

Maximo: Podívej se na závody TC (Xray Challenge apod.), zajet se jednou podívat na nějaký takový závod. Kdyby jsi to náhodou sledoval, tak zjistíš, že jezdci si vybírají známé značky jako Tamiya a Xray, protože na závodech seženou požadovaný díl na tato auta.
tomasgross

#26 Příspěvek od tomasgross »

taky sem koukal a dostal jsem taky pár rad ja sem spíše proty známější značky neč čína ale rozhodnou se nemůžu nějak ja vysvětluju tatovi že nejlepší je koupit známější značku než čínu ale je vidět že už to chápe ja se kdyžtak ozvu kdybch měl vybráno nějaký auto tak sem napíšu jaké jsem si vybral :D
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od darth.hokro »

Hele mrkni na ty LRP http://www.mz-racing.net/p5930-120501-l ... -4ghz-rtr/

Z Himote a podobnýma, se fakt skákat nedá, dělám servis kolegovy z práce, sype do toho měsíčně cca 3. až 5. stovek, furt prostě něco. Je to stavěné na onroad podvozcích, proto to nevydrží. HPI E-Savage, mám již víc než dva roky. a jediný co jsem měnil, bylo jdeno spodní rameno, když jsem doskočil na cihlu :D A to jsem jej kupoval bazarového.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
tomasgross

#28 Příspěvek od tomasgross »

Díky za radu pořád se nějak rozhoduji ale enbylo by nějaké bázarově toto auto?
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od darth.hokro »

tak se mrkni na bazar :D nebo na aukro. Ale jak říkám, většonou se lidi zbavují těch super himot a jejím podobným.:D

Drž se prostě, těhle výrobců: HPI, Traxxas, Team Losi, LRP, Team Asso, Hot Boddies. Tohle jsou léty, prověření výrobci.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
tomasgross

#30 Příspěvek od tomasgross »

koukal jsem na Hi moto a to zase nejsou prostě špatný auta ale hlavně mi vadí že v obchodech mají spíše samí číny který kupujou lidi pořád a takhle si vidělávaj prostě to chce něco kvalitního ale ted' nějak uvažuju nad Sharkem sice jeto 1:18 ale to zse vtom nehraje roly jako já vím že je to malé auto ale přesto kvalita je kvalita z bazaru stojí i s vybavením 2500 Kč a bezvybavení 1700Kč moc v tom nejsou rozdíli jen pár korun.Nechce semi riskovat čína sice je levnější ale není kvalitná.
Odpovědět

Zpět na „Auta“