MZK TWIN 2,4GHz je něco nového ?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#241 Příspěvek od vitousek »

Já mám antény vyvedeny takto a za letu se téměř nepohnou - viz. video úplně dole http://www.mkchlumec.cz/Dilna/F3B_Eagle.htm ( cca 3min je tam i loping a stále drží )

Obrázek
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
ST
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od ST »

Trochu se v tom ztrácím, ale je možné si nahrát TWIN plus do TX a RX přímo z TWINBOXU a nebo se to musí poslat do MZK jak to prezentují na svých stránkách ? Trochu by mi pak částečně unikal smysl toho TWNBOXU , a jelikož si ho plánuji pořídit tak se ptám.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
wisiwig

#243 Příspěvek od wisiwig »

ST píše:Trochu se v tom ztrácím, ale je možné si nahrát TWIN plus do TX a RX přímo z TWINBOXU a nebo se to musí poslat do MZK jak to prezentují na svých stránkách ? Trochu by mi pak částečně unikal smysl toho TWNBOXU , a jelikož si ho plánuji pořídit tak se ptám.

pokud vím, první upgrade firmware pro Tx, Rx na verzi"Twin plus" ti nahrají jen v MZK. Po tomto upgradu, si další uvolněné firmware stáhneš z internetu a nahraješ už sám přes TWINBOX.
hOOrNeT

#244 Příspěvek od hOOrNeT »

a jaké jsou tedy výhody twinu + ? Já mám zatím tu "starou" verzi a jsem spokojen. Díky
holda29
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od holda29 »

Dokola omylana moznost upgradu po internetu.
Vyhodny hlavne pro telemetrii a Terminal

ST píše:...
Terminal opravdu neslouzi jen jako centrala pro upgrade systemu, je to neskutecne univerzalni masinka (telemetrie, servotester, otackometr, stopky, zvukova upozorneni...)s velikymi moznostmi s dalsimi upgrady
hOOrNeT

#246 Příspěvek od hOOrNeT »

Pánové, takový menší dotaz.

Zvažuji koupit 10kanálový přijímač který má v sobě vario. Ale nemám terminal. Jak bude fungovat gyro? Bude pípat modul ve vysílači? Nemá to někdo? Popřípadě nemůže mi natočit demonstrativní video "jak to pípá"? Na webu výrobce jsem toho moc nevyčetl.

Děkuji
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od Avenger »

hOOrNeT píše:Pánové, takový menší dotaz.

Zvažuji koupit 10kanálový přijímač který má v sobě vario. Ale nemám terminal. Jak bude fungovat gyro? Bude pípat modul ve vysílači? Nemá to někdo? Popřípadě nemůže mi natočit demonstrativní video "jak to pípá"? Na webu výrobce jsem toho moc nevyčetl.

Děkuji

Na gyro by to podle mě nemělo mít vliv.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
martin z

#248 Příspěvek od martin z »

bez terminálu si podle mě s variem neškrtneš. uživatelé duplexu si taky s variem neškrtnou bez jetiboxu. pokud chceš informace z čidel (tedy i pípání) tak je terminál potřeba, pokud jde jen o to létat na 2,4 GHz a nemuset se bát že tě sundá někdo kdo si zapne vysílač na stejném kanálu tak terminál netřeba. to platí i pro upgrade dříve koupených přijímačů a vysílačových modulů na twin plus, pokud nechci informace z čidel tak to pořád funguje jako předtím a upgrade netřeba.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od Avenger »

To je velký omyl, jetibox je třeba jen k nastavení čidel (alarmů a pod.), ale k samotnému létání není třeba. Zvuk vydává VF modul duplexu a ne ten terminál. To platí i pro to vario.
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
hOOrNeT

#250 Příspěvek od hOOrNeT »

a u MZK pípá modul nebo terminál? Grafické znázornění varia je mě k ničemu, když budu mít čtyřmetrovu v 500m a podívám se na displej a zpět na éro tak ho už nenajdu. Jde mi o zvukovou signalizaci. Prostě klasika vario píp píp rozumíme si :lol:
wisiwig

#251 Příspěvek od wisiwig »

Avenger píše:To je velký omyl, jetibox je třeba jen k nastavení čidel (alarmů a pod.), ale k samotnému létání není třeba. Zvuk vydává VF modul duplexu a ne ten terminál. To platí i pro to vario.

Začal by si používat duplex, kdbyby neexistoval Jetibox a vše by sis musel nastavovat ručně? Já nerýpu, já se normálně ptám.
martin z

#252 Příspěvek od martin z »

tak pardon, fakt jsem si celou dobu těch několik let myslel že pípá jetibox. jak se říká - myslet znamená hovno vědět :D
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od Avenger »

wisiwig píše:Začal by si používat duplex, kdbyby neexistoval Jetibox a vše by sis musel nastavovat ručně? Já nerýpu, já se normálně ptám.

To bych musel používat asi jen tovární nastavení. Regulátory snad nastevení kniplem umožňují (nebo tomu tak bývalo, musel bych se podívat), ale vše ostatní už k nastavení svých parametrů ten jetibox potřebuje. K samotnému létání už ten box není třeba.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od Avenger »

martin z píše:tak pardon, fakt jsem si celou dobu těch několik let myslel že pípá jetibox. jak se říká - myslet znamená hovno vědět :D

Je to tak :D Ale ten Twin má na VF modulu taky buzzer Obrázek, tak předpokládám, že to bude obdobné.
hOOrNeT

#255 Příspěvek od hOOrNeT »

A má někdo praktickou zkušenost? Nerad bych si koupil přijímač za 3tis a pak mě to vario nefungovalo.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“