Ondra
Co místo DX8?
Hmm, já mám na gyro v NORMAL módu použitý jeden letový režim navíc.
V tomhle letovém režimu mám nakopírováno nastavení z klasického režimu a změněno je jen nastavení gyra (mód a zisk).
Ale nemám v úmyslu tento speciální režim (použil jsem IdleUp 3) lítat - nastavil jsem to tak vlastně jen kvůli štelování, pokusům a nebo inicializaci před startem.
V tomhle letovém režimu mám nakopírováno nastavení z klasického režimu a změněno je jen nastavení gyra (mód a zisk).
Ale nemám v úmyslu tento speciální režim (použil jsem IdleUp 3) lítat - nastavil jsem to tak vlastně jen kvůli štelování, pokusům a nebo inicializaci před startem.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
frontier píše:to co jsem psal má velkou výhodu v tom, že NORMAL gyra můžeš vyvolat v jakém koliv letovém režimu
jj, díky Ti moc - ono tak nějak jsem to i pochopil a včera se o to pokoušel. Ovšem jsem nedospěl tak daleko jelikož mne zřejmě zmátlo "těch moc obrazovek" a bál jsem se oby jedna neovlivňovala nějak druhou.
Ještě otázka.
Prosím Tě, bude nějaká změna (k tomu co jsi napal Ty prve) když v Hl modu gyra pro každý letový režim zvlášť používám pomocné trimování hodnoty zisku gyra a ladím to jedním z těch dvou otočných knoflíků?
Ondra
OPR píše:Prosím Tě, bude nějaká změna (k tomu co jsi napal Ty prve) když v Hl modu gyra pro každý letový režim zvlášť používám pomocné trimování hodnoty zisku gyra a ladím to jedním z těch dvou otočných knoflíků?
Ondra
nebude, já to taky tak používám, ke všem let. režimům mám přiřazen jeden otoč. pot.