Nová baterie do Nikko

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

Nová baterie do Nikko

#1 Příspěvek od Ancistrus01 »

Dobrý den, mám takový dotaz: mám doma rc autíčko značky nikko s baterkou 4.8V 650mah ale ta výdrž nic moc 5MIN JEZDĚNÍ A KONEC a tak bych chtěl t am dát větší baterku, můžete mi prosím říct co by to obnášelo - konektory bych si samozřejmě přepájel a nabječku mam ze starý baterky
cilek

#2 Příspěvek od cilek »

Musíš najít (nebo si vyrobit) nějaký čtyřčlánek MiMh, který se ti do autíčka rozměrově vleze a má větší kapacitu. Třeba by se tam vlezly i 4 AA baterie? Tam bys mohl počítat s třikrát větší kapacitou. Ale tak velké to auto asi není, že? :roll: LiPolka tam nepůjde, jeden článek je málo a dva už moc :cry: .
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Ancistrus01 »

Délka - 29 cm
Šířka - 14 cm
Výška - 10 cm bez kapoty a tu baterku bych moh dát klidně na to takže ta baterka velikostně zas tak nevadí
cilek

#4 Příspěvek od cilek »

Články a jejich rozměry si musíš pohledat sám, aby se ti to do modelu vešlo. Taky nezapomeň na hmotnost baterie. Napřed si s nějakým závažím třeba vyzkoušej, jak to autíčko bude jezdit. Akumulátory musí být schopné dodávat proud kolem 10A, takže pohonné.
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darth.hokro »

napiš rozměry toho akupacku a něco pohledáme. Lipolka by tam šla i 1S, jezdil jsem ji v micro Losině, v pohodě :)
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Auta“