VitezslavRais píše:Tak jsem zkoušel vyměnit serva na Razorovi/Griffinovi. Klasika HITEC HS55 tam nepasují, jsou J I N É rozteče děr šroubů na patkách serva !!!
ouuu , ouuu
myslíš nabíjač (pokial sa tomu tak dá povedať) , vysielač (taktiež) ? To je jasné , v prvom rade by som to chcel vymeniť čo najrychlejšie. Pokračujem s témou tu:Mikelo píše:Začal bych prodejem kompletně všeho co ta bezva sada Griffin obsahuje. Pokud teda najdeš nevědomce, který to koupí. To je totiž nejlepší cesta k úspoře peněz jakou ještě máš.
znamena kompletne vsehoMikelo píše:kompletně všeho
Priznaky su - VIBRACIEDeskrypt píše: Akú rolu tam hrá vyváženie listov ? resp. aké sú príznaky zle vyvážených listov ?
ťažko alebo vobec , skúšal si aj iné ? toto ma dosť sere, hádam tam volaké natlačím. A mal si s tymito nejaký problém počase ?VitezslavRais píše:Serva vyměníš těžko, klasická HS55 tam nepasujou, už jsem to psal výš.
letik píše:Grifin stále lítá nic meně mi vyvstal problem v hlavnim převodu. Neuvěřitelně rychle se mi ojíždí pastorek na motoru. Zhruba po hodině letu jsou jednotlivé zoubky zeslabeny až na sílu žiletky a od půl hodiny to začne pozvolna vydávat hroznej randal. Myslel jsem že je někde kouslé ložisko ale vše mám překontrolováno a i když stáhnu plyn se to dlouho dotáčí. Jinak i výdrž ve vzduchu je k 10min tak si myslím že to nikde nedrhne. Zkoušel jsem i zvětšovat a zmenšovat vůle mezi hlavním kolem a pastorkem ale bezvýsledně. Zkoušel jsem tam dát i nové hlavní ozubené kolo a furt to brousí. Po přistání mám kolem motoru všude zlatej prach. Dnes jsem rozebral motor a vše ok. Na prázdno sviští jak hodinky. Nakonec jsem koupil pastorek od Thunder tigera tušim že z titana. Ted jsem tomu dal jednu baterku v ruce na plnej plyn a sem tam zase zlatý prach :cry: Tak já už fakt nevim jak může plast obrousit kov.