Ancistrus01 píše:Já se z toho pájení ty li-polky na ty drátky z klece furt třesu protože mám z toho strach a tak se vás ptám jestli někdo nemá fotku jak to má spájený (na RiMrových stránkách jsem to už viděl) hodně by mi to pomohlo
Já to má řešeno takto. Důvod prohození barev vodičů je ten, že ten bílý kontektor co jsem použil není ten z klece, ale klasický balanční konektor z prodlužováku na balančáky pro dvoučlánky lipolek, který se prodává na HobbyKingu viz vysvětlení v další odpovědi. Toto je vhodné jen pro velmi zkušené, kteří přesně vědí co dělají. V žádném případě to není vhodné pro začátečníky.

Pro začátečníky je vhodné použít ten konektor z klece a tam bude samozřejmě červený vodič na červený a černý vodič na černý viz tento obrázek níže.

Podstatné je uvědomit si vždy to, že černý vodič od baterie patří na zcela levou pozici toho bílého konektoru na těle Tx a červený vodič od baterie patří na prostřední pozici toho bílého konektoru na těle Tx. Krajní pravá pozice toho bílého konektoru na těle Tx je nezapojena.
Ancistrus01 píše:A ještě dotaz pro Drondyse: vy máte T9X?
Ano mám.