Pavel "Easy" píše:Chtěl bych od vás poradit, konečně mi dorazil po 38dnech z celnice vrtulník a mám tři problémy. Na rozpěrnejch tyčkách co držej ocas, nedrží ty železný konce, Mám je slepit nebo radši neriskovat a koupit jiný? druhá věc, když přidělám k rotorový hlavě ozubený kolo, tak má vůli odhadem tak 1-1,5mm. Mám to nějak vymezit nebo co s tím? a poslední věc, na servech na cyklice (hk933) jsou plastový páky a v setu u vrtulníku jsou na (kuličkách co držej táhla) šroubky se závitem do kovu. mám si zvětšit díru v páce a dát je tam nebo mám objednat jiný páky nebo šroubky? díky za snahu.
1) Vzpery ocasu se lepi, bud sekundakem nebo epoxidem.
2) Kterou vuli myslis? Jesli ti hlavni hridel putuje nahoru a dolu musis, spravne usadit pojistny krouzek(pod deskou cykliky). Vytahnes hridel na horu co to jde, a pak krouzek stahnes co nejvice dolu, a utahnes. Pokud to je zubova vule na nahon vrtulky, tak to mas spatne smotovane, neto je nekde vyrobni vada. Pokud je to zubova vule od motoru, tak musis motor vic posunout k hlavnimu kolu.
3) Tak pokud jsi odvaznejsi muzes zkusit ten sroubek do nejaky dirky narvat a zasroubovat primo do plastu. Ale pro sichr je lepsi dirku zvetsit a dotahnout sroubek z druhe strany matkou(tech reseni je vice).