Mám z toho takový pocit, jakoby Futaba pořád vyráběla T8FG určenou pro napájení NiMH s natvrdo naprogramovaným alarmem na 6,8V. No a ty LiPo baterky včetně noname nabíječů si k tomu dodávají distributoři na vlastní triko, aby byli cool
FlyBear píše:Mám z toho takový pocit, jakoby Futaba pořád vyráběla T8FG určenou pro napájení NiMH s natvrdo naprogramovaným alarmem na 6,8V. No a ty LiPo baterky včetně noname nabíječů si k tomu dodávají distributoři na vlastní triko, aby byli cool
Coll to rozhodně není a pokud počítám správně (což netuším a kdyby ne uveďte někdo prosím na pravou míru ) alarm by měl začít houkat někde kolem 7.0V ne? pro tu Li.Ion bat.
FlyBear píše:Mám z toho takový pocit, jakoby Futaba pořád vyráběla T8FG určenou pro napájení NiMH s natvrdo naprogramovaným alarmem na 6,8V. No a ty LiPo baterky včetně noname nabíječů si k tomu dodávají distributoři na vlastní triko, aby byli cool
Coll to rozhodně není a pokud počítám správně (což netuším a kdyby ne uveďte někdo prosím na pravou míru ) alarm by měl začít houkat někde kolem 7.0V ne? pro tu Li.Ion bat.
Coll nebo cool, hlavně že to funguje.
Těch 6.8 V znamená 3.4 V na článek, a to u Li-Ionky není nic smrtícího.
A kdyby chtěl být někdo k baterce superšetrný, tak ji může nabíjet dřív - T8FG nám to usnadňuje a zobrazuje na displeji aktuální napájecí napětí "pod zátěží".