Nový motor Palička 2026/3500 kv
Pepane..hlavně to neroznes...znáš se jakou máš smůlu. Hihi trefit vlašťovku..to je žrádlo, pravděpodobnost menší než výhra ve sportce...a ty to dáš
Jde o to, že jak bude mít (klobouk) hotového Iona, přijede na zálet i mr.Paláček s MaxiIonem a bude profi točení Michalovou kravskou ExtraFulMaximalHD
Kamerou
Tak ať máš ještě co natáčet!!!!!
Jde o to, že jak bude mít (klobouk) hotového Iona, přijede na zálet i mr.Paláček s MaxiIonem a bude profi točení Michalovou kravskou ExtraFulMaximalHD
graup15 píše:Pepane..hlavně to neroznes...znáš se jakou máš smůlu. Hihi trefit vlašťovku..to je žrádlo, pravděpodobnost menší než výhra ve sportce...a ty to dáš![]()
![]()
Jde o to, že jak bude mít (klobouk) hotového Iona, přijede na zálet i mr.Paláček s MaxiIonem a bude profi točení Michalovou kravskou ExtraFulMaximalHD![]()
Kamerou
Tak jestli bude u vas na letisti maxion i viking,tak bych se prijel rad podivat. Maxioba mam objednanyho a vikouse si snad dopreju pristi rok, ak at se namlsam
creagel píše:graup15 píše:Pepane..hlavně to neroznes...znáš se jakou máš smůlu. Hihi trefit vlašťovku..to je žrádlo, pravděpodobnost menší než výhra ve sportce...a ty to dáš![]()
![]()
Jde o to, že jak bude mít (klobouk) hotového Iona, přijede na zálet i mr.Paláček s MaxiIonem a bude profi točení Michalovou kravskou ExtraFulMaximalHD![]()
Kamerou
Tak jestli bude u vas na letisti maxion i viking,tak bych se prijel rad podivat. Maxioba mam objednanyho a vikouse si snad dopreju pristi rok, ak at se namlsam
Tak přes příští výkend...termín upřesním.
graup15 píše:creagel píše:graup15 píše:Pepane..hlavně to neroznes...znáš se jakou máš smůlu. Hihi trefit vlašťovku..to je žrádlo, pravděpodobnost menší než výhra ve sportce...a ty to dáš![]()
![]()
Kamerou
Dalibore pozor
graup15 píše:creagel píše:graup15 píše:Pepane..hlavně to neroznes...znáš se jakou máš smůlu. Hihi trefit vlašťovku..to je žrádlo, pravděpodobnost menší než výhra ve sportce...a ty to dáš![]()
![]()
Kamerou
Vis uz nejaky konkretni termin?
Acid píše:stale nic?
Je to naprosto to samé (v rámci chyby měření) jako Neu 1509/1Y/6.7
Někde hluboko v hystorii určitě bude měření tohoto motoru s vrtulí 17/13 na 4S.
Co mne trošku překvapilo (a přiznám odradilo od koupě motoru) je zjištění, že hlavní ozubený věnec je bronzový. Nedokážu posoudit, jestli je to dobře či špatně, ale buď Palička zná něco víc než slovutné firmy Pletti, Neu či Hacker..kteří mají kola ocelová, s povrchovou úpravou ...nebo je to obráceně. V každém případě díky tomuto do něj nejdu....na experimenty už jsem moc starej
PS.....Jestli chceš motor ala Neu 1509..na 4S s 17/13 nemá cenu nic vymýšlet. Prostě si ho objednej, už je dost provařený . Pokud nechceš čekat..objednej Paličku. Až na provedení převodovky, je to výkonově to samé.
graup15 píše: Je to naprosto to samé (v rámci chyby měření) jako Neu 1509/1Y/6.7
Někde hluboko v hystorii určitě bude měření tohoto motoru s vrtulí 17/13 na 4S.
...
Co mne trošku překvapilo (a přiznám odradilo od koupě motoru) je zjištění, že hlavní ozubený věnec je bronzový.
...
PS.....Jestli chceš motor ala Neu 1509..na 4S s 17/13 nemá cenu nic vymýšlet. Prostě si ho objednej, už je dost provařený . Pokud nechceš čekat..objednej Paličku. Až na provedení převodovky, je to výkonově to samé.
Problem je tady neco v te hluboke historii najit + hromada grafu cos mel na strankach je nefunkcni, ale treba se jeste postesti. Narazil jsem na mereni 1509/2D/6.7 se 17x13 a 4s, tech ~1,5kW bych videl jako ideal.
Kandidaty na pohon mam v podstate 3:
- Neu 1509/neco, puvodne 1Y/6.7 (nenasel jsem zatim graf), do mych predstav zapada i 2D/6.7 viz vyse
- Palicka 2026/3500
- Kira 500 nebo 600, ta 500 podle toho co jsem nasel je slabsi nez bych chtel.
Vsechno na 4S 3000mAh a s RFM 17x13, 3m F3F ero doufam do 3kg, regl by snad stacil CC ICE (prip. Lite) 100?
Neu - co tak ctu ma obcas ulety s kvalitou, kdyz se mechikani spatne vyspi + dodaci lhuty a aktualni ojeb s celnikama.
Palicka - otazka jak na tom bude s zivotnosti vence.
Kira - zatim jsem nevybral vhodny typ, mozna Kira 600-38 6,7:1 tohle video je s 16x17, nevim co by to proudove delalo se 17x13, jinak nevypada zle
Nakadah píše:Pan Palicka bude asi stara skolavzhledem k tomu pouzitemu bronzu me napada ze pouzil cinovy bronz. Vyborne treci vlastnosti, vysoka odolnost proti zadirani (do jiste miry samomaznost) a dobra zabihavost. Idealni pro kluzne rychlosti >10m/s. Nak
Škoda, že sem nechodí Milan Porkrystl...za prvé má vtipné příspěvky, za druhé totální odborník na strojařinu. Tutově by k tomu dal nějaké vysvětlení.
Na MH to dávat nebudu, zase by to bylo keců až běda.