ani sem zacatecnikovi nedoporucoval futabu ... nevim proc te napadal zrovna ta
v teto kategorii doporucuju Optic 6 + assan // frsky
to Drondys ... OK tak mi ukaz za jak dlouho mi napipas 4 letovy rezimy
na 4 servovy kridlo s motylem vcetne prepinani plyn, brzdy zakrivovani odtokovky ...
pokud to udelas plne funkcni i s kompenzacnima mixama na T9 ce
(klidne s flashnutim) se spozdenima pri prepinani pod dve hodiny
ano vim tohle je prehnany, ale i obecne, nevim vychazim z toho ze mi nekdo prijde da do ruky vysilacku abych mu neco zalitnul a kdyz vemu optica, fujtajblu libovolnou nad 8, auroru dokonce i dx6 tam sem se teda zapotil tak mu dokazu napipat normalni ero bez navodu nebo s kouknutim do navodu ale ne ze musim nekde googlit jakse co udela ...
ja nevim ja jen presentoval muj nazor a to je TOTO
radeji nez 9ku tak Optica pro nekoho kdo je jenom uzivatel zakladu ...
narvat assan a klid .. nic neresit uzivat a az bude potreba vic tak koupit co bude aktualni ...
promin proste jen nemam duveru, ptal se na nazor tohle je muj, mel sem optica byl sem spokojenej vim o problemech s t9 z prvni ruky,
radsi doporucim neco o cem vim ze sem nemel problem nez neco o cem vim ze sou problemy ...
ja vim ze fun club T9 mne tu ukamenuje ale proste pro mne je idealni
vysilacka pro zacatecnika Optic 6 ... tim naprosto ale netvrdim ze Rimr nema muj obdiv a ze mi T9 neprijde jako zajimva z pohledu lidi ke kterejm mam na jednus tranu obdiv co vse dokazou s ni delat ...
koukam se na to a nikdy toto nekritizuju spis obdivuju, proste takovej Merkur dneska
muj soukromy mozna i zcela spatny nazor ...