Poradte prosim nezkusenemu s vrtulnikem.
Urcite nie. Ak, tak len s upravami podvozku aj to som si nie isty, ci nebude ten podvozok moc uzky. Ak to tam aj vopchas, bude to tazke. Ak to aj vzlietne, bude sa to zbytocne trapit
. Origos baterky tam vydrzia 5-6 min.
Tie Hyperionky ak si ich uz kupil a neda sa to vratit, si nechaj do toho mCPX.
T8FG, T-REX 600 ESP, T-REX 450 Sport, DX8, mCPX, mSR, Phoenix, Raytronic C60
Sefis8 píše:Urcite nie. Ak, tak len s upravami podvozku aj to som si nie isty, ci nebude ten podvozok moc uzky. Ak to tam aj vopchas, bude to tazke. Ak to aj vzlietne, bude sa to zbytocne trapit. Origos baterky tam vydrzia 5-6 min.
Naštěstí ještě ne, takže to zruším, mohl bys mi prosím napsat nějaké kvalitní baterky do tohohle modýlku? díky.
crewe píše:...mohl bys mi prosím napsat nějaké kvalitní baterky do tohohle modýlku? díky.
V BNF verzii budeš mať hneď 2 x 120 mAh. Dajú sa k tomu dokúpiť ďalšie origoš ale aj origoš "silnejšie" 150 mAh. Cena je cca rovnaká ale výkonový rozdiel moc nepocítiš. 150 mAh sú ťažšie, takže skoro celý rozdiel 30 mAh sa minie akurát na to, aby ju mSR tých 5-6 min. uviezlo. Je to naozaj skoro jedno. Kľudne kúp tie, ktoré budú lacnejšie. Potom sú ešte kadejaké napodobeniny ale do toho ja osobne nechodím. 2 originál baterky ma naozaj nezabijú. Za to mám záruku + istotu, že budú fungovať.
pns píše:delas chybu, msr je mrdka ktera omrzi, mcpx neomrzi...
buki píše:Gratuluji, vyhodíš 2700 Kč za hračku.
Chlapci už asi zabudli ako sami začínali. Možno aj na dvojrotorákoch. Podotýkam, že crewe nemá ŽIADNE skúsenosti. Škodu za 2700 Kč spraví s nejakou 450 tipujem pri prvej baterke alebo to mCPX rozfláka do pár hodín a potom bude nešťastný, že sa mu nedarí. Už aj s mSR, ak nemá s helinami žiadne skúsenosti, sa bude v začiatkoch trocha trápiť, to som si istý! Ale to zvládne a keď vyčerpá možnosti mSR sa o mesiac-dva sa posunie ďalej.
pns píše:crewe píše:Tak já teda asi vezmu fakt ten mSR.
delas chybu, msr je mrdka ktera omrzi, mcpx neomrzi...
buki píše:crewe píše:Tak já teda asi vezmu fakt ten mSR.
Gratuluji, vyhodíš 2700 Kč za hračku.
napsat, ze mSR je mrdka umi kazdy, ale chtelo by to taky rict proc ... jinak je takovy nazor uplne bezpredmetny a neznamena vubec nic.
chtelo by se vic zamyslet nez neco napisete! celkove bych rekl, ze postradate pohled na to, jakemu cloveku ten vrtulnik doporucujete a resite jen osobni pohled a to jak byste si vybrali vy ve vasi situaci.
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
insomnia píše:pns píše:
[napsat, ze mSR je mrdka umi kazdy, ale chtelo by to taky rict proc ... jinak je takovy nazor uplne bezpredmetny a neznamena vubec nic.
chtelo by se vic zamyslet nez neco napisete! celkove bych rekl, ze postradate pohled na to, jakemu cloveku ten vrtulnik doporucujete a resite jen osobni pohled a to jak byste si vybrali vy ve vasi situaci.
jsem to tam napsal ne...
EVIL IS BACK 15.5.2012
pns píše:insomnia píše:pns píše:
[napsat, ze mSR je mrdka umi kazdy, ale chtelo by to taky rict proc ... jinak je takovy nazor uplne bezpredmetny a neznamena vubec nic.
jsem to tam napsal ne...
nj, jsem mel rozepsany svuj prispevek mezitim
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano