Easy Glider Electric PRO
JMalik píše:HynX píše:Tak toto nejak nemozem pochopit. Co to vlastne zalepis? Kde das tu pasku? Popripade dake fotoPajik_CZ píše:já to prostě lepim cca 20 cm lepící pásky. za letu je to nerozebiratelnej spojplocha pásky cca 100cm2 prostě udělá svoje
Pokud to při sestavování zkontroluješ, aby bylo osazení na křídle zároveň s hranou trupu, tak jsou zámky zacvaklé do sebe a neexistuje aby to vyjelo, pokud nejsou zámky zdeformované haváriemi (to jde ale vrátit do původního stavu horkou vodou).
Důležité je to kontrolovat a neskřípnout tam kabely od serv v křídle.
EG byl nebouraný, osazení křídel bylo přesně s hranou trupu, tedy zamky zaklapli. Přesto se křídlo uvolnilo. Dnes po opravě a přidání 2 x 2 neodymových magnetů do křídel jsem to vyzkoušel při poměrně silném větru a křídla drží. Dal jsem příspěvek o mé havarii proto, abych upozornil, že zámky v křídlech EG nejsou při silném namáhání 100% a je dobré to ještě nějak pojistit.
- Pajik_CZ
HynX píše:Tak toto nejak nemozem pochopit. Co to vlastne zalepis? Kde das tu pasku? Popripade dake fotoPajik_CZ píše:já to prostě lepim cca 20 cm lepící pásky. za letu je to nerozebiratelnej spojplocha pásky cca 100cm2 prostě udělá svoje
fotku nemám, ale lepim to jako pojistku pro dobrej pocit. Ve směru spojky křídla prostě přes spoj křídla (vnitřkem trupu)
zase jen na zemi...
Pokud máš na mysli barvu, tak bez problémů to bude jakoukoliv barvou ve spreji... Dobré jsou STYRO, ale vyhoví i jakýkoliv "autolak"...
- fireman123
Ahoj, jaký mám koupit do Eg motor + baterie? Mám 25A regulátor, bude to stačit? baterky mě stačí jen kapacita... Díky moc za odpověď. Ten motor mi dejte odkaz z HK díky moc
Naposledy upravil(a) fireman123 dne stř 08.06.2011 22:38, celkem upraveno 1 x.
Kavy píše:Nezkoušel někdo úpravu VOP na "T" ve stylu Graupner Junior ?
S výškovkou je model strašně neskladný.
No, myslím, že by to EGEmu slušelo jako krávě sedlo....Jinak ten mod pro dělenou odnímací vodorovnou ocasní plochu, případně i plovoucí, při chviličce hledání na webu pomocí strejdy gůgla jistě nalezneš, je popsáno a nafoceno nesčetně řešení. Jen bacha. Žádné z nich nedosahuje původní pevnosti ocasní partie letounu, takže na nějaké razance takovým modem radši nepomýšlej....
VOP je obrovská a model je s ní hodně neskladný.
Jiný důvod není.
"T" mě napadlo jako jedna z možností odnímatelné VOP.
Směrovka by kousek zarovnání snesla a najejím vrcholu vtvořit upevnění pro šrouby na VOP.
Jiný důvod není.
Směrovka by kousek zarovnání snesla a najejím vrcholu vtvořit upevnění pro šrouby na VOP.
Naposledy upravil(a) Kavy dne čtv 30.06.2011 21:09, celkem upraveno 1 x.
Odpověď se poprvé nezobrazila,tak odpovídám sám sobě.
Jiný důvod není.
Známý příspěvek:
www.modelar-forum.cz/ viewtopic.php?f=5&t=126
Jiný důvod není.
Známý příspěvek:
www.modelar-forum.cz/ viewtopic.php?f=5&t=126
Naposledy upravil(a) Kavy dne sob 02.07.2011 19:15, celkem upraveno 1 x.