error414 píše:neni nejake nove neoficialni info o CGY750 ze by mohlo jit i na jine systemy?
- nějaká třetí firma prý vyrábí převodník z klasických přijímačů na futabácky serial
Aktuálně existuje jen něco na HobbyKingu. Nevím nakolik je to spolehlivé, ale Futaba dělá velkou díru do světa s vysílačkou 8FG a tak necítí tlak něco měnit. Po celém světě vrtulníkáři hromadně přecházejí na Futabu a to byl asi cíl.
bavarianDemon 3X a 3SX SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
error414 píše:neni nejake nove neoficialni info o CGY750 ze by mohlo jit i na jine systemy?
- nějaká třetí firma prý vyrábí převodník z klasických přijímačů na futabácky serial
Aktuálně existuje jen něco na HobbyKingu. Nevím nakolik je to spolehlivé, ale Futaba dělá velkou díru do světa s vysílačkou 8FG a tak necítí tlak něco měnit. Po celém světě vrtulníkáři hromadně přecházejí na Futabu a to byl asi cíl.
Zda se ze se nam rodi druhe sony . Ja doufam ze vedeni futaby zjisti ze tento krok byl spatny a vytvori nejaky oficialni prevodnik. Ja si kvuli jejich bezpadlu futabu nekoupim
error414 píše:Ja si kvuli jejich bezpadlu futabu nekoupim
- já rozhodně taky ne.
...... a co si nekoupíš? CGY? ..... to je jedno ne? .....dyť jsi říkal že jsi s fau štábí spokojenej ...... takhle to vypadá jako bys přecijenom měl zálusk a CGY chtěl okoštovat
- já rozhodně taky ne.
...... a co si nekoupíš? CGY? ..... to je jedno ne? .....dyť jsi říkal že jsi s fau štábí spokojenej ...... takhle to vypadá jako bys přecijenom měl zálusk a CGY chtěl okoštovat
- no to víš, že bych to chtěl vyzkoušet - ale i kdyby mi to někdo půjčil i s radiem a já seznal, že je to špica, tak stejně do toho nepůjdu. Radio prostě měnit nebudu. DX7SE mi vyhovuje nejen rychlostí, ale hlavně model match systémem, který mi už určitě ušetřil nejméně 50 litrů - stává se mi velmi často, že si nepřepnu model.
Tak tady si nevsimam, ze by vrtulnikari nejak hromadne prechazeli na Futabu Ja si kupuju radio taky podle toho jak me sedi v ruce, ne podle nejakyho soucasnyho bezpadlovyho stystemu. A Futaba 8FG me v ruce moc nesedi, ale asi bych si taky nejak zvykl.
Hele pockejte az bude 3GX, to bude urcite pecka
Já jsem jen rád za každé bezpádlo, které má šanci to zavařit Mikádu - ne že bych měnil, ale konečně by mohli frajeři přehodnotit přístup k placení updatů.
- já rozhodně taky ne.
- no to víš, že bych to chtěl vyzkoušet - ale i kdyby mi to někdo půjčil i s radiem a já seznal, že je to špica, tak stejně do toho nepůjdu. Radio prostě měnit nebudu. DX7SE mi vyhovuje nejen rychlostí, ale hlavně model match systémem, který mi už určitě ušetřil nejméně 50 litrů - stává se mi velmi často, že si nepřepnu model.
ja uz ani nepocitam situace kdy sem chtel litat na model "simulator" . Vim jeste o penaxovi kterej take casto chce litat na jiny model a psenka take nekdy zaboduje
OPR píše:Howking (tohle bude strašně přínosnej text ) pardon
Heh No až budou mít jiná rádia Model match (nebudou - leda by Spektrum patent prodalo) - tak začnu uvažovat Ale jsem rád za každou vychytávku, která omezí důsledky mé zbrklosti (Je mi jasné, že Tareq a ostatní špičky to lítání s tím mají slušně motivováno a o kvalitách toho rádia to nic nevypovídá)