zase motorová pila-dělá problémy

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
tomajz
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od tomajz »

dopadlo to na hovno ale zas ne tak uplně. vyndali sme z auta centrálu . nastartovali motor.. vypli centrálu a šlo se na to . bohužel se letadlo pakovalo do leva... ještě na drýze.. tak sem to chcípnil... a šli sme znova.. zase nastartovat.. tentokrát na kontra směrovku .. už to poskakovalo po kolěčkách ale furt do leva.. ale chcípnul sem to pozdě. a strčil do toho z blbosti křidélkama.. takže jsem zlomil křídlo a utrhnul podvozek.. tam povolila nábytková překližka... už je tam modelářská přes celou podlahu éra a na křídlese pracuje.. za nedlouho.. cca tejden se pujde snad znovu.. ale nevim co s tim pakováním.. v modelářství mi bylo řečeno že větší směrovku... já fakt malá ovládací část...ale motor by měl bejt vyosenej podle plánku :( :( :( :( prosim o radu s pozdravem Tomajz
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od aviatik666 »

Nahoď nějaké fotky !! :wink:
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od mikvalik »

To je bomba! Jenom proto, že nejsem schopný si koupit letecký motor vozit elektrocentrálu lol 8)
Nebylo by lepší tam napasovat i to nejšitovější zápalko z hobbycity? :idea:
..když už ne rovnou normální motor...
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od aviatik666 »

Zřejmě ten motor bude vyběhaná ludra, sám jsem upravoval dva motory. Jeden z pily, druhý z křoviňáku a startovalo se jen rukou. Nikdy bych je však nedal do éra, dnes kdy se dá koupit spousta motorů za slušné ceny.
tomajz zahoď ten motor do hajzlu a mrkni třeba na tohle, je to za dobrou cenu. http://www.jino.cz/motor-292-45-ccm-rcgf-3557.html
S tím sráčem se budeš jen trápit. :wink:
StanleyP
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od StanleyP »

No no ste nejakí fajnoví všetci. On chcel proste využiť to čo mal nepotrebné doma. Je kopa modelov v ktorých sú podobné motory. Teraz (resp. potom keď to bude ozaj lietať) si môže povedať že spojazdnil motor z píly v lietadle. Aj o tom je modelarina. Pre niekoho kto to nedokáže pochopiť sú dnes iné možnosti.
Aj ja mám aj RCG50 a aj kroviňácky motor stihl 26 . Ten stihl som kúpil až po tom RCG a to z toho dôvodu že sa mi proste páči myšlienka dať takýto motor do modelu. RCG chytá na "krivý pohľad" a stihl musím štartovať šnúrou. No a čo. Na druhej strane ten stihl by som sa nebál dať do hocijakého primerane veľkého "špajdľoletu" pretože má oproti RCG minimum vybrácií.
kacer08
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od kacer08 »

Co geometrie kol? U dvoukoláků to musi bejt rozbihave aby to jelo kloudně rovně , měl jsem podobnej problém u corsaira , řešil jsem to tak že jsem holt neměl maketovej start plnej a tradá nahoru , ale tam Mám místo 7,5 10ku. Později mi kolegové poradili a už to funguje jak má stačilo přihnout podvozek .
Mistik 125- 2x ,panic biplane, F4u,p40
DX7
StanleyP
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od StanleyP »

A nemá to byť namiesto rozbiehavého radšej zbiehavé?
kacer08
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od kacer08 »

Ne, pokud to bude sbíhavé tak to bude tanečnice, zkoušeno na f4u a kolega na piperu 2,3m.
Mistik 125- 2x ,panic biplane, F4u,p40
DX7
DAF
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od DAF »

AHA!!! Do ndešního dne jsem žil v bludu, že to má být sbíhavé, hmmm. Člověk se pořád učí. Ale stejně si myslím, že spíš sbíhavé. Ale třeba ti to tak chodí, prosím.
Hitec Aurora 9X
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Celeron »

Nee, prilisna sbihavost dvoukolaku je strasna vec. Pri startu ero preslapuje z kola va kolo a vrti podle toho zadkem. Pri pristani jeste horsi vubec se to nedalo udrzed rovne a koncilo to vetsinou az bocnim odskokem s odrbanim spodku kridla. Po narovnani do 0 vse zazracne spravilo.
Jirka
tomajz
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od tomajz »

jako podvozek tam mam klasiku .. ohnutej dural.. co prodavaj v modelarstvi.. a kola kavan 100mm pneumatika .. jinak nechcu kupovat jinej motor .. staci ze sem k vanocum dostal zdz 40 RV mam to připravebný do piperu.. už v něm hačá.. :-D jinak sem měl malou ovládací plochu na směrovce.. a už sem ji zvětšil.. míň vyosil motor.. a tenhle tejden jedem znova už sem to zas poskládal..
tomajz
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od tomajz »

letělo toooo :-D :lol: motorová pila cca 20let stará letí
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od TERAZKY »

Tak napíš podrobnosti..., nebol už problém pri štarte s utekaním do strán :?:
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
qq
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od qq »

Taky fotky by byly fajn, aspoň mě to teda zajímá. Zvědavost, to je hrozná vlastnost... :roll: :lol:
tomajz
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od tomajz »

nn šlo to malinko do leva.. ale pohoda.. já malinko narovnal motor ale nereagovalo to na křidélka.. jen do prava.. jinak směrovka
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“