T REX 600E PRO - novinka
- DaveLister
ËWRYBADY píše:Slyšel jsem, že na rc711.com to posílají přes Německo! Tam to přebalí a pošlou do ČR. To znamená, že se žádné DPH ani clo neplatí...
Myslite tohle ?
http://www.rc711.com/shop/promotion.php
To vypada docela zajimave. Ne, ze bych mel o 600-stovku zajem, ale libi se mi ta moznost jak vyjeb.. s celniky.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Penax píše:ËWRYBADY píše:Slyšel jsem, že na rc711.com to posílají přes Německo! Tam to přebalí a pošlou do ČR. To znamená, že se žádné DPH ani clo neplatí...
Myslite tohle ?
http://www.rc711.com/shop/promotion.php
To vypada docela zajimave. Ne, ze bych mel o 600-stovku zajem, ale libi se mi ta moznost jak vyjeb.. s celniky.
To není vyjebání s celníkama. Jen to projde přes celníky jako jedna velká zásilka an blok už v Německu, tam také musí dovozce zaplatit clo a DPH (německé). V rámci Uhnije už to potom jde přímo, ne přes celníky. DPH se nutně projeví v ceně, jinak by ji dovozce cvakal z vlastní kapsy a tomu snad nevěříte.
OK2WY
- DaveLister
- elektromodely.com
boZZda píše:Jestli to dobře počítám, tak Vasilko to musí prodávat za nákupku. Otázka zní, proč to dělá? Chce zničit všechny prodejce?! Takové prodejce odmítám podporovat. Je to ale každého volba...
Moje jistota je, že od MS Composit to budu mít zajisté mezi prvními, záruku bezproblémovou a mám je za rohem. Pochybuji, že to elektromodely.com již objednal u výrobce/dealera a tak vám všem přeji příjemné čekání
Nie som debil, aby som nieco predaval za nakupnu cenu.
ved staci, aby si sa pozrel, aku mam cenu pri viac kusoch a
musi Ti to byt jasne, ze to nie je nakupna cena.
Objednane a vyplatene su davno, o to sa neboj, z tych 48ks
ktore mam na ceste, je este par (doslova par) kusov volnych.
Ako vidim, v CR sa za tych 7 rokov nic nezmenilo...