Naradi zn. BERLAN

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kaplik
Kontaktovat uživatele:

Naradi zn. BERLAN

#1 Příspěvek od kaplik »

renous

#2 Příspěvek od renous »

řekl bych že je to na červeno stříklá čína stejně jako Guede stříká na modro a Einhell na červeno-modro. dělá to dnes většina "značek"
http://guede.cz/product_info.php?products_id=319

http://www.einhell.cz/detail63216/stoln ... nhell-blue

ale je to levné a fungovat to určitě bude
DX6i, HK-450GT, HK-450TT PRO
http://renous01.rajce.idnes.cz/helinehody
kaplik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kaplik »

JJ, tak nejak me to taky napadlo, ale prece jenom tohle neni cinsky motor do era, tady bych nerad slapl vedle :)
HLA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od HLA »

Vrtačku má známý, řekl bych, že za ty peníze je slušná a robustnější oproti mé z Bauxxxx. Pilku bych raději zvolil s upínáním na obyč listy - ale jsou ty pilky dražší.
Berlan mám křoviňák - má slušný výkon, a dost práce za sebou. A vrtací kladivo a to už práce nadělalo spoustu. Prostě když s tím děláš, že se to zaplatí, a nehledíš na detaily, tak proč ne.
zamek

#5 Příspěvek od zamek »

Mám od nich plasmovou řezačku, sekačku s pojezdem,vzduchovou nýtovací pistoli a vše v pohodě.
dokken

#6 Příspěvek od dokken »

100% china, vymysli si logo, objednej 100ks a vydělávej ))
72ka

#7 Příspěvek od 72ka »

Hm... podobnou jsme vyhodili, z hobymarketu, kdyz byla zima, tak se ani sama naprazdno neroztocila... natoz neco vrtat, neskutecna hruza, melo to asi 200W. Tahle ma 350W tak to nebude o moc lepsi. Ted mam stojanovku co se rusila v praci, sloupovka od TOSu a ta vyvrta vse co potrebuju bez mrknuti.
Ta cinska vrtacka za tu cenu je dobra na dirky do 3mm a to jenom v létě a do dřeva.
Když letadlo kouří, je to správně!
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Speedy »

Mám naopak celkem dobrou zkušenost s 350W podobnou vrtačkou (i když starší a poněkud dražší). Bez problému jsem s ní vrtal do železa díry pr. 8mm. Takže na pohled můžou být podobné a technicky kvalitou dost odlišné.
m2
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od m2 »

Mám to doma, kúpené vo výpredaji v METRO pod názvom "Asist". Asi to nikto nechcel, tak to vypredávali cca za polovičnú cenu, než tam uvádza tá stránka.

Akože vŕta to ... ale je to hrôza a des.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
kaplik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od kaplik »

m2 píše:Mám to doma, kúpené vo výpredaji v METRO pod názvom "Asist". Asi to nikto nechcel, tak to vypredávali cca za polovičnú cenu, než tam uvádza tá stránka.

Akože vŕta to ... ale je to hrôza a des.

Tak tohle mi staci, diky za info :idea:
Jozef_A

#11 Příspěvek od Jozef_A »

Ja som nedávno kúpil niečo veľmi podobné, ak nie úplne totožné, v Lidli, nečakal som žiadnu kvalitu, ale funguje vcelku OK, na moje použitie asi bude stačiť. Nastavil som si najmenšie otáčky, diery do dreva s priemerom cca 3 cm úplne v pohode, ako do masla. Čo ma ale veľmi sklamalo je, že stĺp je vyrobený z trubky so stenou odhadom 0,5 mm, možno trocha viac - nemeral som to. Takže sa pri troška väčšom prítlaku prehýba, možno do toho nalejem betón, alebo si dám vysústružiť stĺp nový. No a pracovná plošina tiež nie je ani náhodou taká silná, ako vyzerá na prvý pohľad...

Jozef
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Nakadah »

Od Berlanu mam doma svarovaci invertor (TIG/MMA) - jede pro hobby pouziti na 1ku. Mit argon tak uz se ucim s TIGem.

Podobnou stolni vrtacku mam doma uz asi 6 nebo 7let, akorat v zelene barve. Za tu dobu uz se na ni udelalo tolik veci, ze se zaplatila uz davno. Klinovy remen na prevodech je jeste puvodni a uz notne ojety :D uz asi tak 2 roky si rikam, ze bych ho mel vymenit. Vrtam na ni, kartacuju a obcas podle potreby na ni i neco vylestim. 10ku vrtak taha v klidu, ale je potreba UMET VRTAT a mit KVALITNI OSTRE vrtaky. Nak
Odpovědět

Zpět na „Dílna“