Vario a FrSky - ideový zámer

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drondys

#91 Příspěvek od Drondys »

olisoft píše:
Drondys píše:by se tady na fóru mohla domluvit skupina zájemců

problemik je v tom, ze by bolo treba aj navrhnut DPS, co stoji dalsie financie navyse. A podla zaujmu o tuto temu nevidim pozitivne take mnozstvo ludi, aby sa rozumne rozpocitali naklady na navrh. No a Miro nema cas na taketo veci, riesi "domace zalezitosti" a venuje sa rodine. :wink:

Všechno něco stojí s tím je třeba počítat, ale netřeba hned házet flintu do žita a hledat důvody proč to nejde. Kdo má zájem a nechce to vyrábět sám tak ať se prostě postará a ať se zkusí na tom návrhu DPS domluvit buď s miorem, jeho bratrem nebo s někým jiným kdo to umí a nebo ať se zkusí domluvit s tou firmou a pak sem může napsat na kolik by to vyšlo. Třeba se někdo najde kdo má známého, který by ten návrh DPS zvládl za přijatelnou cenu. Dokud zde není konkrétní cenová nabídka, třeba od té již zmíněné firmy, tak nelze předem rezolutně prohlašovat, že nikdo z případných zájemců by do toho tolik neinvestoval. :wink:
StrycAlois

#92 Příspěvek od StrycAlois »

Tak mi to nedalo, poněkud jsem se rozhoupal a jal jsem se zjistit, co je pravdy na tomhle tvrzení:

olisoft píše:... Miro nema cas na taketo veci, riesi "domace zalezitosti" a venuje sa rodine. :wink:

A ejhle, Olisoft má asi pravdu. Poslal jsem Miorovi SZ a ze stručné odpovědi jsem se dověděl, že Mior se z modelářské scény dočasně stáhl proto, že finišuje na jakési záverečné práci v zájmu svého odborného profesního růstu. Jakmile to obhájí, tak se opět s chutí a nadšením vrátí do víru dění na modelářských fórech.
Nic konkrétního, je tajemný jak hrad v Karpatech.
Naposledy upravil(a) StrycAlois dne čtv 09.06.2011 20:58, celkem upraveno 1 x.
mior
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od mior »

StrycAlois píše:A ejhle, Olisoft má asi pravdu. Poslal jsem Miorovi SZ a ze stručné odpovědi jsem se dověděl, že Mior se z modelářské scény dočasně stáhl proto, že finišuje na jakési záverečné práci v zájmu svého odborného kariérního růstu. Jakmile to obhájí, tak se opět s chutí a nadšením vrátí do víru dění na modelářských fórech.
Nic konkrétního, je tajemný jak hrad v Karpatech.

Hah, je to naozaj pravda, len s tým obhajovaním to vidím dosť, dosť zložité. Najprv treba dopísať a odovzdať prácu (mám už cca. 155 strán). A ak bude pripustená k obhajobe???, potom to bude ešte ďalší veľký boj...
No celkom vám závidím ten bezstarostný modelársky život :wink: :wink:
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“