LamaCup Ostrava
-
Frenk
- Kontaktovat uživatele:
Crash
Ahoj, tak já také přidám pár fotek z první návštěvy Dinoletiště.
V galerii je video z mé účasti v závodu, který skončil na stromě za tratí
zvláště efektní je vývrtka dolů po výpadku signálu a samovolný looping asi 2m nad zemí s přistáním vedle mostu
Myslím že můj Phoenix se znovu narodil/sestavil
Těším se na příští akci, ale účasti v závodu se zdržím
https://picasaweb.google.com/frenk.hill ... directlink
V galerii je video z mé účasti v závodu, který skončil na stromě za tratí
Myslím že můj Phoenix se znovu narodil/sestavil
Těším se na příští akci, ale účasti v závodu se zdržím
https://picasaweb.google.com/frenk.hill ... directlink
Phoenix2000 EPP; Elan od Reicharda; Kestrel od Nine Eagles; Sim:Phoenix v3.0; DX6i(Mod2)+AR6100E
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,
diky zes dorazil a skoda te ukrutne nehody,hlavne ze ero prezilo...
a procpak se nechces zucastnit kdyz ti to tak dobre slo
edit : chlape ty mas ale neuveritlene stesti, jediny strom mezi tunami zeleza a ty ho trefis ! klobouk dolu
D
diky zes dorazil a skoda te ukrutne nehody,hlavne ze ero prezilo...
a procpak se nechces zucastnit kdyz ti to tak dobre slo
edit : chlape ty mas ale neuveritlene stesti, jediny strom mezi tunami zeleza a ty ho trefis ! klobouk dolu
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
-
Frenk
- Kontaktovat uživatele:
sgames píše:a procpak se nechces zucastnit kdyz ti to tak dobre slo
edit : chlape ty mas ale neuveritlene stesti, jediny strom mezi tunami zeleza a ty ho trefis ! klobouk dolu D
No, dosah mého rádia (AR6110) evidentně není přizpůsoben na závody, ale uvidíme...
Taky sem si říkal, že by z něho moc nezbylo kdyby neudělal ten looping
Naposledy upravil(a) Frenk dne pon 13.06.2011 10:47, celkem upraveno 1 x.
Phoenix2000 EPP; Elan od Reicharda; Kestrel od Nine Eagles; Sim:Phoenix v3.0; DX6i(Mod2)+AR6100E
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Frenk píše: No, dosah mého rádia (AR6110) evidentně není přizpůsoben na závody, ale uvidíme...
Přijímače AR6110 jsou stejně jako předchůdci, přijímače typu AR6100 určeny do halových modelů, letadel typu 'park-flyer' nebo malých vrtuníků ....
-
Frenk
- Kontaktovat uživatele:
Snek píše:Frenk píše: No, dosah mého rádia (AR6110) evidentně není přizpůsoben na závody, ale uvidíme...
Přijímače AR6110 jsou stejně jako předchůdci, přijímače typu AR6100 určeny do halových modelů, letadel typu 'park-flyer' nebo malých vrtuníků ....
Ano jsem si toho vědom, ale byl v setu k TX a zatím nic jiného není...
Zatím se budu držet "nízko" a trénovat přistání do čtverce
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
to je slovo chlapa
neni dulezite vyhrat,ale zucastnit se a donest ero v celku....
preci jen je to prdel,tak uvidime.
kdyztak ti nekdo pujci prijmac abys mohl pekne vysoko hm ? jinak ty zabery z kamery jsou supr ! nevedel jsem ze jde videt tak daleko z letiste.
neni dulezite vyhrat,ale zucastnit se a donest ero v celku....
preci jen je to prdel,tak uvidime.
kdyztak ti nekdo pujci prijmac abys mohl pekne vysoko hm ? jinak ty zabery z kamery jsou supr ! nevedel jsem ze jde videt tak daleko z letiste.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Frenk píše:Snek píše:Frenk píše: No, dosah mého rádia (AR6110) evidentně není přizpůsoben na závody, ale uvidíme...
Ano jsem si toho vědom, ale byl v setu k TX a zatím nic jiného není...
Zatím se budu držet "nízko" a trénovat přistání do čtvercetakže závody nevylučuji ale nemám vysoké ambice
jen pro zajimavost, ja chapu pojem park-fly ze 300m je maximum co si mohu prat a ero uz neuvidim. U tveho vetrone je 300m malo, ani si to neuvedomis jak ses daleko.
Kup plnohodnotny prijmac s plnym dosahem at nemas zcela zbytecne dalsi ranu a nove ero bude drazsi nez prijmac....
Frenk píše:Asi dám na vaše rady, na začátku jsem myslel že výše jak 100-200m létat nebudu, ale teď vidím že ve 100m je éro razdva (+vektor vzdálenosti)
Porozhlédnu se po AR6200 s satelitem.
za cenu toho příjmače AR6200 můžeš mít modul ASSAN nebo FrSky + 3 příjmače k tomu + telemetrie(FrSky)
s tímhle příjmačem http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8389 jsem lítal v tu neděli, a to jsem byl s tím mojím samokřídlem tak vysoko, že téměř nebyl vidět
Taranis SE, Optic 6 Assan, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109