Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Mirus: zkus si zavolat na call centrum CP - 840 111 244. Mozna ti tam k tomu reknou vic. Jen tak na okraj, pokud se poste/celnikum nezda hodnota zasilky podle faktury, nemusi ti vymerit DPH a clo jen z ceny uvedene na fakture, ale muzou ti ji ocenit pomernou trzni cenou podle cen v ES. Tim padem po tobe muzou legalne chtit DPH i za zasilku, ktera neni ohodnocena papirove nad tech 22 EUR.
Edit: To DPH by pak bylo vymereno z evropske ceny, ne z fakturovane.
Edit: To DPH by pak bylo vymereno z evropske ceny, ne z fakturovane.
Tom
Teď jsem studoval tento článek http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... &start=244 a zdá se, že pošťáci mají docela dobrej business. Zkrátka pokud jim nedám plnou moc a nezaplatím 96,- Kč tak mě zásilku nevydají. I když je celní hodnota pod 22 Euro.
Že já jsem se líp neučil, mohl jsem být pošťákem
Že já jsem se líp neučil, mohl jsem být pošťákem
Mirus: fungujou jenom vulgární a sprostý maily. Na Call Centrum se nedovoláš (ledaže nemáš 4 hodiny času ...) Mě došel minulý týden balíček z HK, který byl odeslán 27.3.2011. Brácha mě ho uháněl asi měsíc (maily, call centrum, písemné stížnosti, atd.) a ve finále jim poslal velmi sprostej mail. A oni se ozvali, že si může balík vyzvednout u nich na poště! Takže jim napsal, jestli se nezbláznili, že byl odeslaný k nám do Brna a ať hejbnou zadkem ... a za další 2 dny došel. Takže to chce hodně velkou trpělivost ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB