Poděkování

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PEO
Kontaktovat uživatele:

Poděkování

#1 Příspěvek od PEO »

Chtěl bych touto cestou poděkovat jistému pánovi :wink: .Ve čtvrtek jsem zajel do modelářské prodejny, v plánu byl nákup ,,něčeho nového,, .
Bohužel jsem přijel asi hodinu po zavíračce( děti a žena byli se mnou ).Děcka zklamané,chtěli vidět nový obchod- jsme z Orlové.obchod je v Ostravě-Přívoze.Zkusil jsem ,,jen tak,, zaklepat a ejhle vyšel vstřícný pán,se slovy ať jdem dál nás zavedl dovnitř 8O .To jsem byl poprvé v šoku :wink: :wink: .Nakoupil jsem asi za 3500kč,mimochodem krásný Focke Wulf 190 Pirate v námořním zbarvení,bohužel bez žádného plánu.Šlo mi především o těžiště.Pán si hned poznamenal moji adresu a že to pošle poštou.No já už takovým slibům moc nevěřím,ale dnes jsem byl podruhé v šoku,když mi doporučeně pošťačka přinesla dokumenty od letadla.

Takže: Děkuji panu Pavlu Vítovi z prodejny PVmodel za dvojnásobnou ochotu a vstřícný přístup k zákazníkovi,určitě příjdu zase :D :lol: :wink:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Uz dlouho jsem necetl tak dobry sci-fi pribeh, no nicmene verim ze ve vesmiru nejsme sami. Nak
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Vladan »

Možná je to proto, že se osamostatnil a začal podnikat na své triko.
A tady už končí sranda.... :)
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
danio007

#4 Příspěvek od danio007 »

Že by Páju osvítilo? No možné je vše :D Na tom, že už dělá na sebe, asi něco bude...
PEO
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PEO »

Ať se propadnu do Západního Německa,jestli to není pravda!!! :wink:
PEO
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od PEO »

Nakadah píše:Uz dlouho jsem necetl tak dobry sci-fi pribeh, no nicmene verim ze ve vesmiru nejsme sami. Nak

Mimochodem,dnes mě opět mile překvapil svým přístupem profesionála,chodím ještě do ,,konkurenční prodejny,, a tam pokud nevidí tisícovky,tak se málem se mnou nebaví :roll: :roll: :roll:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od blesk »

Pavla je potřeba jenom chválit, všechna čest, vede to tam výborně!
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Nakadah »

Budu se tam muset zajit podivat a presvedcit se, jestli tady pisete o stejnem cloveku ktereho znam. Nak
blesk
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od blesk »

Nakadah píše:Budu se tam muset zajit podivat a presvedcit se, jestli tady pisete o stejnem cloveku ktereho znam. Nak

Ano mluvíme, byl jsem taky zaskočen, ale musím říct že velmi, velmi příjemně. Hrozně ochotný, na všem se s ním jde domluvit. Držím mu palce ať to tak zůstane napořád.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Genagen »

Ja jsem ted neco podobneho zazil v Praze. Po mimonich u Pecky, prapodivne nafoukanem Houskovi jsem se konecne dostal okostovat Vanoucha - a absolutni pecka. Milej, ochotnej, skladem ma skoro vsechno (ne jenom hracky jako Pecka) a rozumi tomu co dela. Skoda jen, ze ma prodejnu na takovym (pro me) nestastnym miste...
PEO
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od PEO »

Jo ,je to poznat,když práce je koníčkem a baví to.Ne jako já,ráno když vstanu,první co je,tak přemýšlím,jak s tím dneska vy....t :lol:
Homer.Simpson

#12 Příspěvek od Homer.Simpson »

PEO píše:Jo ,je to poznat,když práce je koníčkem a baví to.Ne jako já,ráno když vstanu,první co je,tak přemýšlím,jak s tím dneska vy....t :lol:

:mrgreen:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nakadah »

Takze sem dnes poprve zavital do noveho obchudku "U žida" :) dobre zasoben, zarizeno ala sousedni SCZ (aby ne, kdyz to funguje). Ochotny, sdilny, nakoupil sem hromadku drobnosti a jeste sem potreboval sehnat nahradni kabinku na FW190 od Hackeru - no problemo, objednam, prijdte koncem pristiho tyden.

Takze respekt 8) odchazel sem jako spokojeny. Nak
PEO
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od PEO »

Nakadah píše:Takze sem dnes poprve zavital do noveho obchudku "U žida" :) dobre zasoben, zarizeno ala sousedni SCZ (aby ne, kdyz to funguje). Ochotny, sdilny, nakoupil sem hromadku drobnosti a jeste sem potreboval sehnat nahradni kabinku na FW190 od Hackeru - no problemo, objednam, prijdte koncem pristiho tyden.

Takze respekt 8) odchazel sem jako spokojeny. Nak

Takže jses přesvědčil na vlastní oči? Já mám ve svém okolí 3 prodejny,ale tato jednoznačně vítězí :wink: :wink: ( a to nedělám nikomu reklamu :lol: )

Prostě jsem jen velice spokojený zákazník,s ochotným člověkem za kasou se jen tak nesetkávám,většinou vidím jen spoustu na....ých prodavaček :roll: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“