Heli Český Těšín
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Šel bych moc rád kamkoli, ale počasí to bohužel vidí jinak.
Tedy, alespoň v Karviné slušně fouká a právě spadlo i pár kapek...
Přes týden nebyl čas a tak jsem se na víkend tolik těšil...
Pořád koukám z okna, jestli se to, alespoň na chvílku neuklidní...
Tedy, alespoň v Karviné slušně fouká a právě spadlo i pár kapek...
Přes týden nebyl čas a tak jsem se na víkend tolik těšil...
Pořád koukám z okna, jestli se to, alespoň na chvílku neuklidní...
Spektrum DX8 DSMX + (PhoenixRC)
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
Pánové vidím to dneska hodně bledě, v Třinci fouká a vypadá to, že se to do večera nezmení. Chtěl jsem aspoň na chvíli do vzduchu na zahradě, ale byl to boj z větrem
. Hlavně, že jsem na hračce pracně opravil zlomený díl, jsem zvědav co budu dělat s tím novým co jsem si objednal, když na tom polámaném jsem nahradil zlomenou plastovou věc kovovou 
Taky jsem celý den trpělivě čekal a vyplatilo se.
Poprvé létání i v prudším větru, ale dalo se to.
Má "zlatá" 450tka se opravdu držela a ty reakce na nárazový vítr byly po prvotním stresu nakonec i zábavné.
Předpovědi na další dny moc dobré nejsou, ale snad zase najdu nějakou vhodnou chvilku...
Poprvé létání i v prudším větru, ale dalo se to.
Má "zlatá" 450tka se opravdu držela a ty reakce na nárazový vítr byly po prvotním stresu nakonec i zábavné.
Předpovědi na další dny moc dobré nejsou, ale snad zase najdu nějakou vhodnou chvilku...
Spektrum DX8 DSMX + (PhoenixRC)
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
Bohužel nevyřešili, byl jsem tam prudit v pondělí, ale ještě to nemají. Tak to vidím, že příští pondělí si už vyzvednu $.
Snad už brzy rozseknu svoje dilema 450 vs. 500, pr. mě už svědí ruce
Včera jsem prosurfil web a moje přesvědčení na 450 opět zvrátily levnější díly a baterky z dovozu...
update: tak už je z5, bohužel reklamace zamítnuta, důvodem je zadřený motor (i když to na otáčení není cítit).
Snad už brzy rozseknu svoje dilema 450 vs. 500, pr. mě už svědí ruce
update: tak už je z5, bohužel reklamace zamítnuta, důvodem je zadřený motor (i když to na otáčení není cítit).
Naposledy upravil(a) marunka dne čtv 23.06.2011 18:16, celkem upraveno 1 x.
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
Nazdar kam chodíte lítat v Třincu? Já momentálně poletuji za zahradou od našich v Oldřichovicích (Bod A) a vešlo by se určitě víc lidí jenom je problém s dostupností autem posledních 200m na "letiště" se musí po vlastních. Druhá možnost je lítat přímo z cesty (bod B). Tam je nebezpečí v podobě velké hromady hnoja ale už jsem tam pár lidí viděl lítat.
http://www.mapy.cz/#x=18.641027&y=49.65 ... %C3%ADstek
http://www.mapy.cz/#x=18.641027&y=49.65 ... %C3%ADstek