Rada pri kupe konkretneho T-rex 450 z inzeratu
Rada pri kupe konkretneho T-rex 450 z inzeratu
Zdravim,
Mam moznost kupit si Vrtulnik T rex 450 z druhej ruky a poprosil by som Vas skusenych modelarov,ci je dobre kupit tento model. Jedna sa mi o to,ze ci tam je to dobra kupa . Som zaciatocnik, a viem,ze na simulatore musim pocvicit, pred tym, nez s tym zacnem. Takze poprosim komentare len k modelu :
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/361719/
dik
Mam moznost kupit si Vrtulnik T rex 450 z druhej ruky a poprosil by som Vas skusenych modelarov,ci je dobre kupit tento model. Jedna sa mi o to,ze ci tam je to dobra kupa . Som zaciatocnik, a viem,ze na simulatore musim pocvicit, pred tym, nez s tym zacnem. Takze poprosim komentare len k modelu :
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/361719/
dik
- DaveLister
Nebrat, cena mi pripada znacne premrstena. Je to jeden z prapuvodnich trexu, jeste s plastovou hlavou(nemam s nim zkusenosti, ale asi to nebude velky zazrak z toho co jsem slysel). Podle me by byl uz lepsi nejaky novy klon PROcka.
Jinak me taky fascinuje popisek. Slov "kvalitni" tam opravdu neni malo pres to ze tam toho moc kvalitniho nevidim.
dale gyro je bud preklep od GY410 a nebo je to nejaky smejd.
Jinak me taky fascinuje popisek. Slov "kvalitni" tam opravdu neni malo pres to ze tam toho moc kvalitniho nevidim.
dale gyro je bud preklep od GY410 a nebo je to nejaky smejd.
no je tam vsechno china, krome reglu. Na draku vidim Align jen nalepku na ocasu a na kabince, takze neni jiste zda to je opravdu Align ci levna kopie. Cele v orginale to urcite nebude, varianta plastova hlava, karbon bocnice a takovej podvozek to snad Align nikdy nevyrabel. Taky tam nebude asi 3mm pricna z V2
No nevim jak ta cena, treba je to dobre i na to, ze tam je sama china. A taky nemam rad nabidku, ve ktere je nekolikrat opakuje kvalitni, ci nejlepsi atd., to mam pak pocit, ze o tom nepresvedcuje jen okoli ale i pisatel sam sebe
Edit: Jo tak ta cena je premrstena, jak psali kolegove.
No nevim jak ta cena, treba je to dobre i na to, ze tam je sama china. A taky nemam rad nabidku, ve ktere je nekolikrat opakuje kvalitni, ci nejlepsi atd., to mam pak pocit, ze o tom nepresvedcuje jen okoli ale i pisatel sam sebe
Edit: Jo tak ta cena je premrstena, jak psali kolegove.
Naposledy upravil(a) AdamProg dne sob 18.06.2011 19:56, celkem upraveno 1 x.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nebrat, je to drahý a nic moc kvalitní.
Za ty peníze nebo lehce víc koupíš už lítaný Pročko. Rozdíl je v nich velký.
Heli z druhé ruky ano, není důvod se toho bát. Vezmi si ale někoho kdo má trochu ponětí na co si dát pozor. Předvedení v letu musí být samozřejmostí.
Za ty peníze nebo lehce víc koupíš už lítaný Pročko. Rozdíl je v nich velký.
Heli z druhé ruky ano, není důvod se toho bát. Vezmi si ale někoho kdo má trochu ponětí na co si dát pozor. Předvedení v letu musí být samozřejmostí.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Taky jsem koupil T-rexe, po prvním pádu jsem se nestačil divit, od alignu tam byla ocasní trubka, mrchanika rotoru a kabinka, jinak nic. Dopadlo to tak, že jsem koupil nové próčko a hotovo, spokojenost. Nejlepší byla narvaná origo trubka v držáku z HK, originál trubka má zářez a v držáku žádnej nebyl, ten dotyčný to vyřešil tak, že ji tam prostě narval. Byl to kříženec align a HK, bastard. Hodně inzerují vychcánci, tak pozor.
- Kenny McCormick
...tomu nerozumiem, ak by bola neoriginalna trubka bez zarezu narvana v drziaku s vystupkom, tomu by som rozumel... Ale comu vadi zarez v trubke, ked v drziaku vystupok nieje?
Tym neobhajujem predajcu, tak ci onak bol to hajzlik, ked nepovedal co predava...
Tym neobhajujem predajcu, tak ci onak bol to hajzlik, ked nepovedal co predava...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/