Opět co po betě

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Martin104 »

Ahoj taky jsem přemýšlel co po betě a asi půjdu do FOXe http://www.jino.cz/fox-2300-mm-arf-s-vybavou-5097.html docela se mě líbí. Můj letecký cíl jsou akrobati. Nemáte někdo FOXíka tady v okolí?? Rád bych ho viděl na vlastní oči jak létá. Martin
http://martin104b.galerie.cz/
MartasB

#17 Příspěvek od MartasB »

Jo, na tehle sem taky už koukal: [url]Hobbyking Pitts Special (DE Warehouse) jenom za $80[/url] jen nějak nevim jestli to není už hodně maličké. To, že je v německu je OK, jen baterky tam nemají pro něj skladem, takže se číně stejně nevyhnu, ale co, tak bych si holt ještě chvilek počkal.
Asi ještě počkám co vyplyne z toho ultimata 800, a případně se po něčem takovémhle porozhlédnu.

Ještě by mě zajimalo: píší u něj: No special tools or glue are required. To jako že se to vubec nelepí, nebo že prostě stačí obyč lepidlo? Kdyby to bylo šroubovací, tak by to byl příjemný bonus, že by se to dalo přepravovat na kole. Ikdyž 60cm by se asi dalo dát na nosič i vcelku...
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od CharlitoCZ »

MartasB píše:Jo, na tehle sem taky už koukal: [url]Hobbyking Pitts Special (DE Warehouse) jenom za $80[/url] jen nějak nevim jestli to není už hodně maličké. To, že je v německu je OK, jen baterky tam nemají pro něj skladem, takže se číně stejně nevyhnu, ale co, tak bych si holt ještě chvilek počkal.
Asi ještě počkám co vyplyne z toho ultimata 800, a případně se po něčem takovémhle porozhlédnu.

Ještě by mě zajimalo: píší u něj: No special tools or glue are required. To jako že se to vubec nelepí, nebo že prostě stačí obyč lepidlo? Kdyby to bylo šroubovací, tak by to byl příjemný bonus, že by se to dalo přepravovat na kole. Ikdyž 60cm by se asi dalo dát na nosič i vcelku...

spíš bych to viděl tak, že to je vše dodané s érem
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
MartasB

#19 Příspěvek od MartasB »

Teď nějak úplně nechápu, to je odpověď na to šroubování???
rafa242

#20 Příspěvek od rafa242 »

MartasB píše:Teď nějak úplně nechápu, to je odpověď na to šroubování???

Myslím že áno to bude na to skrutkovanie, proste pisu ze nebudes potrebovat lepidlo lebo asi bude sučastou balenia. Pravdepodobne no :D
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“