Opět co po betě
Jo, na tehle sem taky už koukal: [url]Hobbyking Pitts Special (DE Warehouse) jenom za $80[/url] jen nějak nevim jestli to není už hodně maličké. To, že je v německu je OK, jen baterky tam nemají pro něj skladem, takže se číně stejně nevyhnu, ale co, tak bych si holt ještě chvilek počkal.
Asi ještě počkám co vyplyne z toho ultimata 800, a případně se po něčem takovémhle porozhlédnu.
Ještě by mě zajimalo: píší u něj: No special tools or glue are required. To jako že se to vubec nelepí, nebo že prostě stačí obyč lepidlo? Kdyby to bylo šroubovací, tak by to byl příjemný bonus, že by se to dalo přepravovat na kole. Ikdyž 60cm by se asi dalo dát na nosič i vcelku...
Asi ještě počkám co vyplyne z toho ultimata 800, a případně se po něčem takovémhle porozhlédnu.
Ještě by mě zajimalo: píší u něj: No special tools or glue are required. To jako že se to vubec nelepí, nebo že prostě stačí obyč lepidlo? Kdyby to bylo šroubovací, tak by to byl příjemný bonus, že by se to dalo přepravovat na kole. Ikdyž 60cm by se asi dalo dát na nosič i vcelku...
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
MartasB píše:Jo, na tehle sem taky už koukal: [url]Hobbyking Pitts Special (DE Warehouse) jenom za $80[/url] jen nějak nevim jestli to není už hodně maličké. To, že je v německu je OK, jen baterky tam nemají pro něj skladem, takže se číně stejně nevyhnu, ale co, tak bych si holt ještě chvilek počkal.
spíš bych to viděl tak, že to je vše dodané s érem
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček