Radian, nebo Radian Pro
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
elektrik píše:A ten Arcus Sport? myslíte, že bude lepší coby natáčecí letoun? Jde mi o to, když už na to dávat kameru za 8 000, tak aby to mělo dobrý základ...
Jak s odstupem času hodnotíš toho Radiana Pro? Zvažuju ho také pro účely GoPro kamerování, tak bych uvítal nějaké zkušenosti.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
-
salamander
Re: Radian, nebo Radian Pro
Plne súhlasím s AloisO. Lietam s Alfou 1500 a chcel som niečo väčšie a samozrejme lepšie. Lenže, aké bolo moje sklamanie. Radián Pro je ťažkopádny, pomalý, slabé stúpanie, proti vetru bieda, slabá účinnosť krídeliek, motor je slabý na tu váhu a plochu krídla.
Keď sa chcem trochu zabaviť tak jedine s Alfou, Radián na ňu jednoducho nemá.
Termiku si Alfa nájde sama a začne točiť, to Radián nedokáže.
Kupujem Foxa 2300 úžasné to lieta.
Keď sa chcem trochu zabaviť tak jedine s Alfou, Radián na ňu jednoducho nemá.
Termiku si Alfa nájde sama a začne točiť, to Radián nedokáže.
Kupujem Foxa 2300 úžasné to lieta.
Salamander: Tak s týmto rozhodne nemôžem súhlasiť, ja si o Radiane Pro myslím presný opak. Tento model nie je na akrobatické kúsky ale hlavne na lietanie v termike ktoré mimochodom výborne zvláda, som začiatočník a dokážem sa s nim vyhrať v termike, na moje pomery, veľmi dlho. Nemôžeš porovnávať Alfu 1500, ktorá má rozpätia myslím 1510mm a Radian Pro, ktorý ma rozpätie 2000mm, podla mňa je jasné, že nie je taký obratný. A teraz niečo o sile motoru, nemyslím si, že by tam mohol byť silnejší motor pretože už teraz to je niekedy na hrane, keď dáš plný plyn a riadne pritiahneš výškouku všimni si ako sa krídla ohnú už neraz som sa bal, že mi vo vzduchu zatlieskajú... Ak chceš niečo rýchle a vhodné na akrobaciu a zároveň na termiku tak nehľadaj epo ale kompozity pozri si napr. Minicorado keď tam dáš 1kw motor tak to je krásna termická raketa...
SteffyCZ: A ešte som zabudol odpísať tebe. Jasne ze sa vojde, tam je taka komôrka pre prijímač a ak by sa nevošiel tak zrežeš zo stien ja tam mam 8ch z T9X a trošku som zrezal zo stien a teraz tam sedí krasne.
SteffyCZ: A ešte som zabudol odpísať tebe. Jasne ze sa vojde, tam je taka komôrka pre prijímač a ak by sa nevošiel tak zrežeš zo stien ja tam mam 8ch z T9X a trošku som zrezal zo stien a teraz tam sedí krasne.
-
salamander
Bellko. Začínam Radianu Pro prichádzať na chuť. Pri priamom lete som bol zvedavý čo bude robiť ak nájde termiku.
Začal točiť ako Alfa, kĺzavosť je lepšia, bol som spokojný. Radian s Alfou sa nemôžu porovnávať, sú to odlišné éra.
Začal točiť ako Alfa, kĺzavosť je lepšia, bol som spokojný. Radian s Alfou sa nemôžu porovnávať, sú to odlišné éra.
Suhlasim
A som rad, ze sa zacina pacit aj tebe. 
-
salamander
Dnes o 16 hod. som išiel lietať, dosť to fúkalo, lietal som väčšinou traverzom. Už som to chcel vzdať, trochu to skľudnelo
tak som znovu Radiana poslal do vzduchu. Bolo to celé zadekované, aké bolo moje prekvapenie keď éro začalo točiť a stúpať, začal som mať obavy že uletí, mraky ho priam nasávali, to ma utvrdilo že nemusí svietiť slnko a stejne to lieta.
Radian Pro lieta veľmi dobre termiku, treba ho len pustiť a pozerať ako začne nádherne točiť, po hodine som ho stiahol lebo sa zmrákalo. Skončil som okolo 17.15, o 17.30 je skoro tma - na lietanie.
Úžasné...
tak som znovu Radiana poslal do vzduchu. Bolo to celé zadekované, aké bolo moje prekvapenie keď éro začalo točiť a stúpať, začal som mať obavy že uletí, mraky ho priam nasávali, to ma utvrdilo že nemusí svietiť slnko a stejne to lieta.
Radian Pro lieta veľmi dobre termiku, treba ho len pustiť a pozerať ako začne nádherne točiť, po hodine som ho stiahol lebo sa zmrákalo. Skončil som okolo 17.15, o 17.30 je skoro tma - na lietanie.
Úžasné...
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
Skvělý je Sky Climber od Nine Eagles - krásně klouže a taky něco unese, ale bohužel jsem ho všude našel jen jako set s vysílačkou J5 PRO 
http://www.robbe.de/sky-climber-rtf.html
v odkazu je video - super.
http://www.robbe.de/sky-climber-rtf.html
v odkazu je video - super.
SPEKTRUM DX6i | HD Contour GPS | ZagiKiller 1500, HotWing 1200 (+1800), Alpha 1500, SkyClimber 2000
Radian PRO se ocitl v mém výběru nového modelu na jaro. V popisu se uvádí, že je vybaven aku 3S 1300 mAh. Vzhledem k váze modelu se mě zdá baterie svou kapacitou malá. Dá se do modelu osadit 3S 2200 mAh?
Radian pro leti bokom
Ahojte,
opäť budem skúsenejších otravovať možno triviálnou otázkou. Mám Radiana pro (spolu s ním aj samé problémy) a keď použijem krídelká, tak je dosť zjavné, že nezatoči okolo pozdĺžnej osi, ale ako keby letel bokom. Mohol by mi niekto objasniť, kde je problém?Za prípadné odpovede vopred ďakujem
(diferenciáciu mám nastavenú na 70/100)
opäť budem skúsenejších otravovať možno triviálnou otázkou. Mám Radiana pro (spolu s ním aj samé problémy) a keď použijem krídelká, tak je dosť zjavné, že nezatoči okolo pozdĺžnej osi, ale ako keby letel bokom. Mohol by mi niekto objasniť, kde je problém?Za prípadné odpovede vopred ďakujem
(diferenciáciu mám nastavenú na 70/100)
Radian, Radian Pro, Futaba T8FG Super
- LittleFalco
Re: Radian pro leti bokom
Mas tu diferenciaci nastavenou spravne?? (mensi vychylka dolu, nez nahoru). Me se to jednou podarilo nastavit obracene
Jestli je to v poradku a dela to v obou smerech, pomuze pouze pouziti smerovky.
Zpátky doma, v kopcích :-)
Re: Radian pro leti bokom
LittleFalco píše:Mas tu diferenciaci nastavenou spravne?? (mensi vychylka dolu, nez nahoru). Me se to jednou podarilo nastavit obracene![]()
Ano, to mam nastavene spravne
Radian, Radian Pro, Futaba T8FG Super