Drahá polovička.

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PEO
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od PEO »

jag42 píše:Víte proč muži bijí ženy? Protože se to osvědčilo! :P
Jinak místa mám doma dost (RD) , ale občasné brblání patří k věci. Abych to omezil na minimum učím ji létat!!! Dokonce už úspěšně sama přistála (vlastně přistál hodný model sám- na výškovku zatím nesmí šlahat) a líbí se jí to a dokonce kouká po stromech - nefouká jdeme létat? Doporučuji ženy vtáhnout do problematiky. Chce to trochu diplomacie a zvolit dobrou taktiku. Mě se to zatím daří , zkuste to.

No mě se žena nabídla,že mi bude dělat barevné návrhy.Představte si to,ona by chtěla starorůžové barvy!!!!To bych pak lítal jak s ,,přihřátým,,modelem :lol:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od hanz393 »

uz sem nad tim uvazoval kupit nejaku skylady pro ni a dat ji na ruzovou :lol:
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
PEO
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od PEO »

hanz393 píše:uz sem nad tim uvazoval kupit nejaku skylady pro ni a dat ji na ruzovou :lol:

A s kytičkama!!! :roll:
Pista.Wassermann

#19 Příspěvek od Pista.Wassermann »

PrávÄ› jsem dobrousil křídla na balkónÄ›, kde si mezi zábradlí a parapet dám rýsovací prkno jako stůl a brousím....vÅ¡e uklidil, prkno hodil do pokoje na stůl a olaminoval koncové oblouky křídel...Ä
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
hanz393
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od hanz393 »

kamos ma doma malou paintbrushovou pistolku tak to by slo snad nejak :-D dal sem mu jednu staru cesnu at se vyblbne a on na ni nasprejoval SKUNK,toz jak s tim mam ted litat :lol: ale ta sky lady nebo beta to by snad slo :lol:
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
Pista.Wassermann

#21 Příspěvek od Pista.Wassermann »

Z toho plyne, že sem tam nÄ›co prohodí vlastnÄ› docela Ä
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
PEO
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od PEO »

Pista.Wassermann píše:Z toho plyne, že sem tam něco prohodí vlastně docela často :D

Ještě že ses přiznal :wink:
zz
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od zz »

No moja je tolerantní, akorát se ozvala, když jsem vedle v pokoji nastartoval coxe, prý neslyší televizi... :-) Toleruje mi (ikdyž já se jí vlastně ani neptám)v bytě i tohle.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4892_n.jpg

Ps ten malý trup vzadu je od Vikinga. 8)
PEO
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od PEO »

zz píše:No moja je tolerantní, akorát se ozvala, když jsem vedle v pokoji nastartoval coxe, prý neslyší televizi... :-) Toleruje mi (ikdyž já se jí vlastně ani neptám)v bytě i tohle.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4892_n.jpg

Ps ten malý trup vzadu je od Vikinga. 8)

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O To bych nerozchodil!!!
corsair
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od corsair »

Když jsme stáli před oddávajícím, a on povídal takové ty řeči , tak jsem potichu šeptal své nastávají"Nezapomeň že si mě bereš i s letadly",pak řekla Ano a já taky a 25 let mám pohodu, neustále mě posílá lítat a teď co se odstěhoval syn tak mám pokoj v 3plus1 jen pro sebe.Občas tam je takový bordel,že sám od sebe uklidím, no o pak zas nemůžu stále něco najít-takže já mám opak toho co zakladatel tohoto vlákna.

Jinak největší vopruz co byl-uklízet v kuchyni rozdělaný model před nedělním obědem.A kvůli skladování modelů jsem si u nás v paneláku propachtoval ještě jednu místnost ve sklepě za 1200 ročně.Mám jí jako sklad a "stříkárnu"modelů.

No doufám,že jsem Vás dost naštval
:lol: :lol: :lol: ale je to tak
zdzd

#26 Příspěvek od zdzd »

PEO píše:
zdzd píše:Kam to dáme? Kam se dá...

http://zd.wwwcity.cz/zd/bydleni.htm

Krásný modelářsky vyřešený ,,kvartýr,, , už ať děcka mizí do světa :lol:

Ono už je to taky pár let. Děcky vymizely, modely se obměnily, ale princip zůstává.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od PEO »

corsair píše:Když jsme stáli před oddávajícím, a on povídal takové ty řeči , tak jsem potichu šeptal své nastávají"Nezapomeň že si mě bereš i s letadly",pak řekla Ano a já taky a 25 let mám pohodu, neustále mě posílá lítat a teď co se odstěhoval syn tak mám pokoj v 3plus1 jen pro sebe.Občas tam je takový bordel,že sám od sebe uklidím, no o pak zas nemůžu stále něco najít-takže já mám opak toho co zakladatel tohoto vlákna.

Jinak největší vopruz co byl-uklízet v kuchyni rozdělaný model před nedělním obědem.A kvůli skladování modelů jsem si u nás v paneláku propachtoval ještě jednu místnost ve sklepě za 1200 ročně.Mám jí jako sklad a "stříkárnu"modelů.

No doufám,že jsem Vás dost naštval
:lol: :lol: :lol: ale je to tak

Až dnes příjde žena z práce,tak ji to ukážu.Díky Ti člověče :wink:
were
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od were »

Moje zena (to je divne to psat, brali jsme se pred tydnem a jeste jsem si nezvykl) je nastesti zlata, mame 1+kk a byt je narvany letadly, presto sama prosadila ze vsude na strope a na stenach budou letadla, ze na ne musi byt videt a ne ze budou naskladane ve sklepe. Jist nemame kde, protoze jediny stul je pouzivany jako pracovni, na kterem se permanetne stavi nejake ero a vedle nej je jeste rozkladaci, slouzici na pribeznou udrzbu a opravy, nicmene vubec ji to nevadi.

Druhy den po svatbe uz jsem byl litat a vubec ji to nevadilo, vcera kdyz jela kolem Opatova tak koupila kolace a zanesla nam je nahoru na svah, abychom nehladoveli pri litani - ja jsem zrovna nelital, ale kluci z klubu si posmakli :D

Takze nam to klape skvele :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
cilek

#29 Příspěvek od cilek »

were píše:Moje zena (to je divne to psat, brali jsme se pred tydnem a jeste jsem si nezvykl) je nastesti zlata, mame 1+kk a byt je narvany letadly, presto sama prosadila ze vsude na strope a na stenach budou letadla, ze na ne musi byt videt a ne ze budou naskladane ve sklepe. Jist nemame kde, protoze jediny stul je pouzivany jako pracovni, na kterem se permanetne stavi nejake ero a vedle nej je jeste rozkladaci, slouzici na pribeznou udrzbu a opravy, nicmene vubec ji to nevadi.

Druhy den po svatbe uz jsem byl litat a vubec ji to nevadilo, vcera kdyz jela kolem Opatova tak koupila kolace a zanesla nam je nahoru na svah, abychom nehladoveli pri litani - ja jsem zrovna nelital, ale kluci z klubu si posmakli :D

Takze nam to klape skvele :D

Zatím :D .
googie
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od googie »

Ono som si to tak raz opravoval vylomený podvozok od Sebarta, dremel išiel v kuchyni pol hodinu, odbrusoval som starý epoxid, keď som skončil a pozrel sa okolo - prach a bordel na čerstvo umytom riade, na kvetinách, na zemi, na šporáku - všade.

čo mi moja povedala? Zrovna sa hral hokej medzi SR a ČR, bolo jej to u prdele :D Potom to všetko umyla znova. Toto jej ukáž :D

Pre were - druhý deň po svadbe, neviem skús potom napísať druhý rok po svadbe:D
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“