Drahá polovička.

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PEO
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od PEO »

Obrázek
To je to jediné,co ženě dokonale lahodí oku,prý dokonalá souhra barev :lol:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
PEO
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od PEO »

Toto jsem jednou nenašel,bylo to schované ve sklepě!!!!!!! :lol:
žena uklízela,když jsem byl v práciObrázek
kroxigor

#33 Příspěvek od kroxigor »

Tohle jsem stavěl celou zimu v garsonce. Pokoj o rozměru 3,7x3,5m :lol:
Obrázek

Jinak mám teď v bytě 7 modelů různě po zdech, stropě a tak podobně...
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
PEO
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od PEO »

kroxigor píše:Tohle jsem stavěl celou zimu v garsonce. Pokoj o rozměru 3,7x3,5m :lol:
Obrázek

Jinak mám teď v bytě 7 modelů různě po zdech, stropě a tak podobně...

Letadlo v posteli,páníček na zemi,tak to má být :lol: :lol:
kroxigor

#35 Příspěvek od kroxigor »

PEO píše:Letadlo v posteli,páníček na zemi,tak to má být :lol: :lol:

To je půlka postele na které spí drahá polovička, moje půlka postele je rozestlaná. :lol:
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
PEO
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od PEO »

kroxigor píše:
PEO píše:Letadlo v posteli,páníček na zemi,tak to má být :lol: :lol:

To je půlka postele na které spí drahá polovička, moje půlka postele je rozestlaná. :lol:

Jak jinak :lol:
zdzd

#37 Příspěvek od zdzd »

were píše:Moje zena (to je divne to psat, brali jsme se pred tydnem a jeste jsem si nezvykl) je nastesti zlata, mame 1+kk a byt je narvany letadly, presto sama prosadila ze vsude na strope a na stenach budou letadla, ze na ne musi byt videt a ne ze budou naskladane ve sklepe. Jist nemame kde, protoze jediny stul je pouzivany jako pracovni, na kterem se permanetne stavi nejake ero a vedle nej je jeste rozkladaci, slouzici na pribeznou udrzbu a opravy, nicmene vubec ji to nevadi.

Druhy den po svatbe uz jsem byl litat a vubec ji to nevadilo, vcera kdyz jela kolem Opatova tak koupila kolace a zanesla nam je nahoru na svah, abychom nehladoveli pri litani - ja jsem zrovna nelital, ale kluci z klubu si posmakli :D

Takze nam to klape skvele :D

To je postupný vývoj. Kolem svatby se mnou žena chodila na letiště i když jsem na závodech dělal časoměřiče. Načelník se divil, co že tu chce. No nic, jde jen tak se mnou. Odpověď měl hned: "Počkej chvíli a ani svačinu ti na letiště nenachystá." A měl pravdu. Na letiště i na akce se mnou pořád jezdí velmi často, vezme si knížku a čte si. Ovšem křeslo, slunečník a další harampádí jí musím naložit do auta já. Je toho víc než modelů...
PEO
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od PEO »

zdzd píše:
were píše:Moje zena (to je divne to psat, brali jsme se pred tydnem a jeste jsem si nezvykl) je nastesti zlata, mame 1+kk a byt je narvany letadly, presto sama prosadila ze vsude na strope a na stenach budou letadla, ze na ne musi byt videt a ne ze budou naskladane ve sklepe. Jist nemame kde, protoze jediny stul je pouzivany jako pracovni, na kterem se permanetne stavi nejake ero a vedle nej je jeste rozkladaci, slouzici na pribeznou udrzbu a opravy, nicmene vubec ji to nevadi.

Druhy den po svatbe uz jsem byl litat a vubec ji to nevadilo, vcera kdyz jela kolem Opatova tak koupila kolace a zanesla nam je nahoru na svah, abychom nehladoveli pri litani - ja jsem zrovna nelital, ale kluci z klubu si posmakli :D

Takze nam to klape skvele :D

To je postupný vývoj. Kolem svatby se mnou žena chodila na letiště i když jsem na závodech dělal časoměřiče. Načelník se divil, co že tu chce. No nic, jde jen tak se mnou. Odpověď měl hned: "Počkej chvíli a ani svačinu ti na letiště nenachystá." A měl pravdu. Na letiště i na akce se mnou pořád jezdí velmi často, vezme si knížku a čte si. Ovšem křeslo, slunečník a další harampádí jí musím naložit do auta já. Je toho víc než modelů...

No to je úplně trefné,zezačátku se jí to taky líbilo,teď chodí sem tam a to má ssebou řádnou výbavu :lol: :lol: :lol:
zdzd

#39 Příspěvek od zdzd »

googie píše:Pre were - druhý deň po svadbe, neviem skús potom napísať druhý rok po svadbe:D

Pánové, nezapomínat:
- Každý muž si myslí, že se jeho nastávající po svatbě nezmění. A ona se změní.
- Každá žena si myslí, že se její nastávající po svatbě změní. A on se nezmění.

Základní skutečnost, základní problém.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od PEO »

zdzd píše:
googie píše:Pre were - druhý deň po svadbe, neviem skús potom napísať druhý rok po svadbe:D

Pánové, nezapomínat:
- Každý muž si myslí, že se jeho nastávající po svatbě nezmění. A ona se změní.
- Každá žena si myslí, že se její nastávající po svatbě změní. A on se nezmění.

Základní skutečnost, základní problém.

Moudrá slova zkušeného :wink:
rakos
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od rakos »

... s první ženou jsem měl letadla na stěně i v ložnici... kde ty časy jsou. Ted do bytu nesmí, jedinej povolenej model byl hezkej kousek vojenský lodě 130cm na stěně V MYM POKOJI. No ještě aby ne. Ale jinak v tom pokoji mužu jen eletroniku (baterky, nabiječky, pc, součástky...) a prej tam mám bordel až se za něj stydí, teda nevim před kym, nikdo tam nechodí :P
Ale mám teda zase pronajatou bývalou mandlovnu v paneláku, cca 6500.- ročně a tam prej se mám vejít :D tak se pomalu rozlejzám i do bývalé prádelny, která by měla být společná, ale úspěšně se mi ji podařilo taky zaplnit.

Jinak něco brousit v bytě - neexistuje. Ale tak naštestí ten suterén to jistí :) - jinak pohoda.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od PEO »

rakos píše:... s první ženou jsem měl letadla na stěně i v ložnici... kde ty časy jsou. Ted do bytu nesmí, jedinej povolenej model byl hezkej kousek vojenský lodě 130cm na stěně V MYM POKOJI. No ještě aby ne. Ale jinak v tom pokoji mužu jen eletroniku (baterky, nabiječky, pc, součástky...) a prej tam mám bordel až se za něj stydí, teda nevim před kym, nikdo tam nechodí :P
Ale mám teda zase pronajatou bývalou mandlovnu v paneláku, cca 6500.- ročně a tam prej se mám vejít :D tak se pomalu rozlejzám i do bývalé prádelny, která by měla být společná, ale úspěšně se mi ji podařilo taky zaplnit.

Jinak něco brousit v bytě - neexistuje. Ale tak naštestí ten suterén to jistí :) - jinak pohoda.

Taky máme prázdné místnosti ve sklepě,tak uvažuju,že se zeptám.Bydlím v přízemí,takže by to bylo blízko :lol:
JaL

#43 Příspěvek od JaL »

Byt 2+1, 2 rodiče a 2 dospělé děti, 1 pes. Stavím v kuchyni, menší omezení pouze co se týká smradu (ředidla, aktivátor, lepidla atd.). Nejlépe se mi osvědčily "malé úplatky" - rotoped, cross trenažér, fitka, pes. Stojí to víc než modely, místo to zabírá také víc. :D Navíc 3xPC, 2x NB, 2x TV. Naštěstí mám na další stavění a skladování téměř dvaceti modelů ještě chalupu, jinak bych už měl buď utrum s modely nebo rozvod.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od PEO »

JaL píše:Byt 2+1, 2 rodiče a 2 dospělé děti, 1 pes. Stavím v kuchyni, menší omezení pouze co se týká smradu (ředidla, aktivátor, lepidla atd.). Nejlépe se mi osvědčily "malé úplatky" - rotoped, cross trenažér, fitka, pes. Stojí to víc než modely, místo to zabírá také víc. :D Navíc 3xPC, 2x NB, 2x TV. Naštěstí mám na další stavění a skladování téměř dvaceti modelů ještě chalupu, jinak bych už měl buď utrum s modely nebo rozvod.

Víš kolik těch úplatků jsem za těch 15let co jsme spolu dal?
rakos
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od rakos »

to PEO - tak jestli bys měl tu možnost pronájmu tak neváhej, je to ideální. Žádná kontrola, zda máš uklizeno..... :D
Nevýhoda je ta, že časem se tam nebudeš moci vejít :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“