Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#7696 Příspěvek od psena »

Tak hosi zbytecna panika, podle logu z letu teplota stejna jak vcera, mozna vyssi o 2-3 °C.
Jinak pokud zitra vezme Karel notas, tak naladime dve hodnoty, jedna je governor gain a druha je Head speed change rate.
je to hodnota jak jsem rikal na letisti, ktera meni s jakou rychlosti se zmeni otacky na pozadovanou uroven. Ja jsem mel 5 a bezne se lita i 18 (a ten rozsah je stejny s HV 120 pokud se jde do uzivatelkeho nastaveni) takze tam byl dnes asi zakopany pes.
Tim ziskem governoru to nejspis nebude, litaji i na mensi zisk.
Jo a to pipani, jsem mel zaply...kazdych 20sec kdyz je motor napajeny... strasna volovina :lol:
MarthiR

#7697 Příspěvek od MarthiR »

:-D wau tak to by mě nebavilo :-), ne tak někdo nadavá na HK atd atak podobně .. tak jen sbírám informace.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
scaly

#7698 Příspěvek od scaly »

No tak to se chci co nejdřív na toho krasavce přijít podívat. Psena se s tím moc nemazlí, dostane to do ruky a hendka jede stejné prvky co s 450 :lol:
Easy copter*, MD 500 Hughes-4ch*, Free spirit*, Honey Bee v2, maketa Augusty*- T-rex 450 sport+DX6i, T-rex 600ESP FBL microbeast

Obrázek
psena
Kontaktovat uživatele:

#7699 Příspěvek od psena »

No zatim je to nemastny neslany, musim si predevsim zvyknout a taky trosku donastavit.
Proste neni to combo jak Procko kde se nic neresi, tady se musi delat castle governor a 3GX i kdyz to je zatim bez problemu. Ale te elektroniky je uz prilis..
paveldpavel

#7700 Příspěvek od paveldpavel »

psena píše:No zatim je to nemastny neslany, musim si predevsim zvyknout a taky trosku donastavit.
Proste neni to combo jak Procko kde se nic neresi, tady se musi delat castle governor a 3GX i kdyz to je zatim bez problemu. Ale te elektroniky je uz prilis..

Mosi sa s tym packovat nebo to lece ouplne samo ?
Kdyz by samo nebo skoro, toz bych na to tez pocal sporovat :D
paveld

#7701 Příspěvek od paveld »

Toz to su opet ja, uz jsem si vzpomnel na sve LOGIN :lol:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#7702 Příspěvek od pkotatko »

Taky jsem to zkouknul. Trochu se ti tam klepe vrtulka do stran a na cyklice mi to připadá nějak pomalý nebo ne ? Ty úklony na začátku a na konci to udělalo samo ? To musí být dost nepříjemný.
Ale jinak klobouk dolů, když si vzpomenu jak jsi tady před rokem a půl sbíral první informace jak se heli nastavuje......
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
psena
Kontaktovat uživatele:

#7703 Příspěvek od psena »

Ta vrtulka je na me moc ostra a me se tak kepaly ruce, ze to je slyset i na videu :lol: Uz mam expo, ale stejne to neni ono... Mastrosek me radil panaka pred litanim :lol:
Ten ukon na zacatku jsem udelal ja svou neznalosti bezpadla...asi jsem mel malinko pohly s kniplem Aile, padlovka by se vznesla v pohode, ale bezpadlo potrebuje packu presne uprostred, kluci me hned varovali tak od te doby uz ok.
Cyklika je rozhodne rychlejsi nez mam na Procku, takze ja bych radsi zmirnil, ale zase si rikam, ze bych si mel zvykat na ryhclejsi obraty.
Ja jsem spis tu cykliku nepouzival nijak naplno...fakt to bylo hned druhy vzneseni te heli do vzduchu.
baui

#7704 Příspěvek od baui »

Pseno, ty mas DX8, ze? Me po instalaci Beasta zacala vrtulka tlacit cim dal vic jednim smerem a nakonec to bylo tim, ze na mnoha DX8 necentruji kanaly a bezpadla to berou jako ridici signal. Tak jen pro jistotu davam vedet at na to zbytecne nespadnes s touhle nadherou :wink: Misty je to ok, misty to ale poskocilo treba na 12% rozsahu kanalu.
Tom
Vladimir7
Kontaktovat uživatele:

#7705 Příspěvek od Vladimir7 »

baui píše:Pseno, ty mas DX8, ze? Me po instalaci Beasta zacala vrtulka tlacit cim dal vic jednim smerem a nakonec to bylo tim, ze na mnoha DX8 necentruji kanaly a bezpadla to berou jako ridici signal. Tak jen pro jistotu davam vedet at na to zbytecne nespadnes s touhle nadherou :wink: Misty je to ok, misty to ale poskocilo treba na 12% rozsahu kanalu.

tady se to řeší
http://www.horizonhobby.com/Products/Su ... ID=SPM8800
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar
baui

#7706 Příspěvek od baui »

Presne tak. Astra uz to vydala taky, pred nejakym casem jsem zakladal na tohle tema vlakno - http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=38869&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Tom
irto

#7707 Příspěvek od irto »

psena píše:Cyklika je rozhodne rychlejsi nez mam na Procku, takze ja bych radsi zmirnil, ale zase si rikam, ze bych si mel zvykat na ryhclejsi obraty.
Ja jsem spis tu cykliku nepouzival nijak naplno...fakt to bylo hned druhy vzneseni te heli do vzduchu.

Momhu se zeptat v kolik se dnes asi chystas s tim krasavcem do vzduchu? Docela bych se i zajel podivat a zaroven karlovi dovezl love za ty dve kabinky takze bych spojil prijemné s užitečným.
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
psena
Kontaktovat uživatele:

#7708 Příspěvek od psena »

Budu budu mezi 14,30-16,30 nebo klasicky vecer mezi 18-20.
Zalezi to na manzelce a na Karlovi, protoze potrebuju od nej suchace a notebook protoze potrebuju ladit, uz vim aspon kterym smerem se ubirat.
Kazdopadne fakt momentalne neni co ukazovat, jeste nastavuju.
settswat

#7709 Příspěvek od settswat »

psena píše:Budu budu mezi 14,30-16,30 nebo klasicky vecer mezi 18-20.
Zalezi to na manzelce a na Karlovi, protoze potrebuju od nej suchace a notebook protoze potrebuju ladit, uz vim aspon kterym smerem se ubirat.
Kazdopadne fakt momentalne neni co ukazovat, jeste nastavuju.

:D prej na me :D no ja jeste nevim kdy se tam vokazu :) , ale kolem 16 00 bych to videl realne. Suchace mam uz v kufru tal snad nezapomenu :wink:
Zatim cekam na DPD :D uz me napinaji od 11:00
UCH

#7710 Příspěvek od UCH »

Dneska jsem byl na DP kolem 17 h a nikde ani noha, ani Karel, divný...
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Zamčeno

Zpět na „Kluby“