Beta 1400 - stavba
no ja tiež nie ...pravdepodobne ostanem len pri rôznych epp a podobných modeloch ....ja si ju tiez kupim urcite .....takze ju beries od neho? daj potom vediet ako to prebehlo ked ju budes mat doma a ako si s nou spokojný ....ked uz budem mat poslednu skusku hotovu tak si ju urcite objednám aj ja ....toho druhého FW škoda no lebo čo som videl videa tak je super ale mne by zozaciatku urcite stacil pôvodný
No tiež sa bojim jedine nejakej tej výrobnej závady proste že by niečo nešlo ale na to čo som narazil na aukre tak vraj je tam klasická 2 ročná záruka a do 14 dni to mozes vrátit v pôvodnom stave bez udania dôvodu čiže to by som videl ako celkom prijatelný obchod ....predava ju aj rcguru ako normalny e-shop ale tam to uz výde na tých 120-130 eur čo je celkom dost
Ja bych taky radeji optika nebo walkeru ale jak rikam 3 deti jsou 3 deti a mohu byt rad,ze mi to vsechno jeste manzelka trpi je v pohode.a pat 2300 nebo 5500 je rozdil pro me jo.a asi to zase zase tak hrozne radio nebude.Ten ten firewarw si tam pak nahrajivpo zaruce.akorat jsem se nezeptal kdyz tam dodas osvetleni,jestli to taky ztraci zaruku??!to mi nenapadlo je to taky zasah do ovladace.
optik je urcite kvalitnejsi ....ale je tam dost velky cenovy rozdiel a o tu turnigy sa aspon tak nemusis bat a myslim ze to nie je taký uplny smejd co som si vsetko uz precital a pozrel tak zvlada dost vela veci a ked neskor vymenis modul tak mas aj kvalitnejsi signal .....no neviem zalezi na kazdom čo si vyberie a kolko za to môže dať penazi
Klubas píše:Už se to tady řešilo, někdo na ní má dokonce i samostatné klapky ale prý to něják výrazně nezpomalí, nejsou totiž ofukovány vrtulí. Až koupim Optica tak to ale samozřejmě zkusím
Dnes se konečně uklidnil vítr a tak jsem přistávací klapky s Turnigy vyzkoušel. Křidélka vychyluji +-70 a výškovku -10, zpoždění výškovky +100. Trošičku to cítit je, Beta určitě letí více naplocho. Příště zkusím ještě výškovky přidat na max.
Tak navečer se ten vítr krásně uklidnil tak jsem si krásně zalétal i se sousedem který má taky betu a byla to paráda
Jen ten konec bych si odpustil, dřive když jsem létal se setovkou tak když měla kolem 3.6 na článek motor byl o poznání jiný a vdy jsem šel na přistání hned jak sem pocítil tu změnu a baterka byla v pohodě. ALE dnes jsem lítal s Turnigy 2200 baterkou docela dlouho a čekal jsem že to bude stejná změna. Letím letím a motor z ničeho nic vypadnul úplně na minimum. Doplachtil jsem k sobě a chtěl jsem přistát ale byl jsem moc rychlý tak jsem automaticky přidal plnej plyn ale zapomněl že motor už "nejede" tak jsem přistál sousedovy na stromě
Naštěstí se nestalo vůbec nic (ani betě ani stromu).. No a když jsem ji připojil na nabíječku tak měla jeden článek o dvě desetiny voltu níže než ostatní dva.. No naštěstí šla v pohodě nabít a snad bude podávat dobré výkony.. Příšte si musím měřit letový čas
Klapky: už mi došlo že žádný větroň nemá ofukované nic když jde na přistání.. Dík za vysvětlení, už se tešim až to taky vyzkoušim
Klapky: už mi došlo že žádný větroň nemá ofukované nic když jde na přistání.. Dík za vysvětlení, už se tešim až to taky vyzkoušim
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Ja radšej lietam s mojimi nanotechmi na čas ...nespolieham sa že zistím ked začne výkon slabnúť ale ked sa to blíži tak to už celkom cítim ....ja som tak vybil baterku hned nazaciatku nevedel som odhadnut kedy skoncit
...a aké bolo napätie na článok po takomto vybití baterky? .....mne sa jeden článok na jedej baterke vybíja viac ako ostatné ked ide pod 3,7 volta na článok .....minule som mal 3,65 3,55 3,67 ....ešte že núdzové pristátie dopadlo v pohode 
No dva články měli 3,40 a ten prostřední 3,20 což je už fakt málo.. No pořád lepší kdyby odešla jedna baterka než celý letadlo..
Naposledy upravil(a) Klubas dne stř 22.06.2011 17:56, celkem upraveno 1 x.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //