Dneska jsem si na Sobínce něco vyslechnul, něco viděl a trochu se rozednívá

Myslím že nejblíž pravdě jsou všichni co poukazjí na ty čínský listy. Těch 3200 otáček byl pokus o sebevraždu při ladění stopy v aťasu, druhá minela že jsem zapomněl že to nejsou CARBONOVÉ listy.... Prostě korunovaná Trotlovina.
Taky nechci hanět to 3G nějak nadměrně, u mě jenom ale předvádělo od začátku toho delfína, který se s čínským listím lehce proměnil a zjedovatěl, tak jako letový projev Trexe celkově, i když třeba přistání s tím byly parádní bez prosedání a gumovitosti. Tam je ale možná ono slabé místo a důvod testnout Microbeasta, možná bude na komára vhodnější neř 3G, který chodí asi líp na větších heli. samozřejmě by se to možná dalo ladit, hledat, nicméně na to já nemám kapacity a nervy někoho ohrožovat, radši to vyměním za něco méně problémového.
Zvažoval jsem možnosti jak vyplnit týden dva do testíku. Jak jsem dnes na Sobínce pochopil, nejsem zdaleka sám, kdo se na příjezd pkotatka vysloveně těší

K těm možnostem :
1/ opravit Trexe a vymontovat úplně 3G
2/zkusit znova 3G s listy carbon MS Composit nebo origo carbon Align zisky na ocase zpět jak byly před havárkou ). Vidět to bezprostředně před záměnou za Microbeasta by bylo zajímyvé ( musel by to posuzovat pkotatko a ne já

), jenomže by se ten program zdržel o vymontování 3G .....
3/ dneska jsem obdržel písemný návrh dát tam na 14 dní pádlovku = doškolit se a zažít si i tu základní variantu Próčka kterou jsem přeskočil.
Díly jsou doma, oprava může proběhnout o víkendu a jak dál uvidím podle pokynů z Afriky
Omlouvám se za slohové cvičení tentokrát menšího rozsahu